Gulltaggen 2018

I år inviterer INMA til stor feiring av Gulltaggens 20-årsjubileum. Vi vil benytte kvelden til å feire de som hver dag utfordrer og dytter på grensene for hva som er mulig i møte med teknologi.

– I år feirer Gulltaggen hele 20 år. Det er mange år, og et stort jubileum for et relativt ungt fagområde, sier daglig leder i INMA, Camilla Grund.

Tidligere har Gulltaggen arrangert en faglig del på dagtid og prisutdeling på kvelden. Nytt i år er at det vil være et kveldsarrangement, hvor alt fokuset ligger på stor feiring av 20-årsjubileum og prisutdelingen.

– I år går vi litt tilbake til utgangspunktet og inviterer til en heidundranes fest og prisutdeling – og har først og fremst fokus på å feire at det har gått 20 år. Gulltaggen ble etablert for å lage en egen arena for det nye rare digitale som var kommet, men det er 20 år siden og nå vet vi jo alle at det er det digitale som er normen, sier styreleder i INMA, Eirik Norman Hansen.

26. april klokken 17.00 åpner dørene til Folketeateret. Her kan du forvente deg en kveld full av overraskelser, feiring og hyllest til bransjens flinkeste under den tradisjonelle Gulltaggen Award.

– Fantastisk gøy å se tilbake på alt det som faktisk har skjedd, blitt skapt og ytret i løpet av denne perioden. Vi har valgt å dedikere årets event til markering og feiring av dette jubileet – i stedet for en stor faglig konferanse som tidligere år. Og det skal bli gøy, avslutter Grund.

Her kan du kjøpe billetter.

Vi gleder oss!

Meny
Skroll til toppen