Gulltaggen 2017 til Folketeateret

Da er det endelig bestemt – Gulltaggen 2017 skal holdes i Folketeateret og Folketeaterpassasjen torsdag 27. april.

– Vi har funnet et kjempespennende konsept i Folketeateret, hvor vi får hele Folketeaterpassasjen for oss selv. Det kommer til å bli en fantastisk setting, helt etter Gulltaggen-ånden, sier daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen.

Det blir en fullstappet dag med konferanse av internasjonal kvalitet, og prisutdeling på kvelden. Alt dette skal foregå inne i Folketeateret. I tillegg blir hele Folketeaterpassasjen rigget opp som sponsor- og partner-område, med fest på kvelden.

Les mer om Gulltaggen og bestill din billett her!

Ser etter innovasjon

Jurygeneral for Gulltaggen Awards 2017 er Starcoms daglig leder, Peder Mittet. Han kommer til å se etter jobbene som gir bransjen noe nytt.

– Vi ser etter de mest innovative og spennende jobbene innenfor ulike områder innen digital markedsføring. Det er et stort område, og vi har derfor 15 kategorier som dekker de ulike delene av fagområdet. Vi har gjort et omfattende arbeid med å finne de beste hodene til juryene, og har sammen med juryleder i hver kategori laget tydelige kategori-beskrivelser, sier Mittet.

Kvalifiserer til internasjonale konkurranser

I år vil det kun være jobber utført av norske aktører som kan meldes på til Gulltaggen Awards.

– Vi skal kåre verdens beste bidrag fra Norge! Konkurransen er åpen for norske jobber, og de som vinner medaljene i Gulltaggen, er kvalifiserte til å sende inn sine jobber i de internasjonale IAB MIXX-prisutdelingene, sier INMAs daglige leder, Kenneth Eriksen.

Jurygeneral Peder Mittet håper Gulltaggen-medaljer også kan motivere de norske til å vise seg frem på internasjonale scener.

– Vi kom frem til at Gulltaggen-konkurransen bør ha fokus på Norge. Vi skal motivere og vise frem det beste herfra, og så håper vi selvsagt at de jobbene også viser seg konkurransedyktige i de store internasjonale konkurransene, sier Mittet.

Følg med på Gulltaggens Facebook-side for løpende oppdateringer om Gulltaggen!

Meny
Skroll til toppen