– Disse grunnleggende trendene kommer til å forme og forandre all innovasjon som norske bedrifter vil møte

 

 

Torsdag 7. desember 2017 arrangerer vi i INMA igjen vår populære 8 Minutes of Digital Marketing på Saga kino.

Dette er en konferanse med det aller siste innen digital kommunikasjon og markedsføring, hvor ledende stemmer i bransjen kommer for å snakke. En av disse Siri Børsum fra Google. 

– Etter 3 mnd i Sillicon Valley var det en ting som ble veldig tydelig for meg – viktigheten av å FOKUSER på forbrukeren. Teknologi gir muligheten til å sette forbrukerne i fokus på en helt ny måte og ikke nok med det, men de forventer det.

Vi lever i en verden som er påkoblet 24/7. A Guide to the Internet of Things, IDC, Intel og United Nations spår at hver og en av oss vil være koblet til 26 forskjellige enheter innen 2020. Hvilket igjen gir oss en overflod av data og innsikt, og vi har tilgang til radikalt nye teknologier. Stemmegjenkjenning er en av dem.

En helt ny form for interaksjon mellom mennesker, bedrifter og enheter. Dette er spennende fordi disse tre grunnleggende trendene kommer til å forme og forandre all innovasjon som norske bedrifter vil møte i de kommende årene. Liten eller stor bedrift, B2C eller B2B produkter, sier Børsum.

Torsdag 7. desember står Siri klar på scenen på Saga kino for å gi oss hennes beste innsikt fra digitalbransjen på bare 8 minutter!

– Først og fremst håper jeg foredragsholderne deler gode eksempler og råd som jeg kan ta med meg i min hverdag. Om noen til og med kan få meg til å le, gråte eller bli litt forbanna?! Det hadde jeg digget, avslutter Siri.

 

Se andre bekreftede speakere og meld deg på konferansen her!

Meny
Skroll til toppen