Frist for å levere inn bidrag til Performance Awards 31. august.

Da er det igjen tid for INMAs Performance Award. Dette er fjerde året på rad, for det vi trygt kan si er Norges tøffeste award med tanke på kravet om dokumenterbare resultater. Siste frist for innsendelse av bidrag er 31. august

Onsdag 31. august er siste frist for å sende inn bidrag til årets Performance Awards. Vinnerne i de fem kategoriene vil bli avslørt i løpet av Performance-konferansen 14. september.

For å sende inn bidrag til Peformance Award, MÅ du benytte følgende maler:

Her er de generelle retningslinjene og reglene.

Det koster kr. 5.000 mva. per bidrag man sender inn, til hver av kategoriene man melder på. Hver påmelding gir rett til én billett til Performance-konferansen den 14. september.

Ønsker du å melde deg på Performance-konferansen? Gjør det her!

Erfaringsmessig vet vi at det kan være vanskelig å få med seg kundene på å gi fra seg tilstrekkelig med data for å kunne slå fra seg i denne konkurransen. Dette er det derfor viktig å ta med seg:

  • Husk at data kan gjøres konfidensielle

Du kan si at tall bare skal være tilgjengelig for juryen, eller enda snevrere kun tilgjengelig for juryleder (som er daglig leder av INMA). Juryleder signerer gladelig på NDA, og tidligere juryer kan attestere for hvor nøye vi er med å holde konfidensielle data, konfidensielt. Ingen lekkasjer herfra!

Meny
Skroll til toppen