Om foredragene i sal 6: Analyse og Optimalisering  


Mountain View
Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 6 vil foredragene dekke temaer innenfor analyse og optimalisering.

Her er en oversikt over de ulike foredragene i sal 6:

 

Linn-Tove Vindsnes. Obos
”Fra tall til mening” 

  • Linn-Tove Vindsnes er utdannet siviløkonom, og har jobbet med webanalyse fra 2013. Hun elsker tall og liker å få andre til å synes at tall er gøy. Hver dag jobber hun med å få folk til å få et forhold til de tallene de ser og få dem til stille gode spørsmål. «Jobben med analyse er ikke gjort når tallene er levert, men når tallene blir brukt til å ta bedre beslutninger». 

 

Michael Johansen, RED Performance
”Hvorfor Google Analytics-kontoen din trenger service”

  • Teknisk team i RED Performance har ansvaret for å gjøre kunder klar til å levere i performance-kanaler. En del av dette er ofte å prime måleinstrumentet. I dette arbeidet har vi utviklet en generisk skepsis mot verktøyet. Michael deler sjekklista si over feil de fleste har i sine oppsett som går utover muligheten for å lykkes med digital markedsføringen. 

 

Eivind Savio, Knowit
”Alt du må vite om Google Optimize for å gjennomføre best mulig eksperimenter” 

  • Eivind har brukt Google Optimize i optimalisering og testing siden verktøyet var i lukket beta. Her deler han sine erfaringer og beste praksis for bruk av Google Optimize. Foredraget vil bruke reelle caser i presentasjonen. 

 

Caser fra Performance Award 


Thor Fjeldberg, Creuna
«Optimalisere for hva da?» Om å sette gode mål for performance-kampanjer» 

  • Thor jobber som seniorkonsulent i det integrerte byrået Creuna, med fagområdene datadrevet markedsføring, innsikt og analyse. Han er brennende opptatt av å utnytte potensialet i ny teknologi for å skape gode kundeopplevelser og effektiv kommunikasjon.  Thor stiller med 12 års erfaring fra digital markedsføring, og har jobbet med mange av de ledende aktørene innenfor ehandel og digital markedsføring i Norden. Thor har utdannelse fra Norges Handelshøyskole, University of Newcastle, Australia og Gründerskolen, og har også noen kurs fra livets skole. 

 

Caser fra Performance Award 

 

Se fullt program og sikre deg billetter til Performance-konferansen her! 

 

Sal 6 er sponset av:

Meny
Skroll til toppen