Om foredragene i sal 4: Paid Social 


Mountain View
Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 6 vil foredragene dekke temaer innenfor analyse og optimalisering.

Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 4 vil foredragene dekke temaer innenfor Paid Social .

Her er en oversikt over de ulike foredragene i sal 4:

 Thomas Moen, United Influencers
«7 ting alle selskaper bør gjøre for å tjene mer penger via Facebook annonsering«

  • Thomas Moen er en av Norges første, kjente bloggere og har over 15 års erfaring med digital markedsføring. Moen har bygget og solgt selskaper, og ledet team fra to til 55 mennesker. Han prater lidenskapelig om kommunikasjon, markedsføring, entrepenørskap, ledelse og digital balanse. Thomas har skrevet to bøker, holdt foredrag og kurs over hele Europa, og jobber alltid hardt for å gi publikum det lille ekstra. Thomas Moen arbeider i dag  for United Influencers, der han bygger opp selskapet og hjelper nye influencere opp og fram. 

 

Trine Humlen, T/A Opt
”Hvordan vi jobber med kundereisen på sosiale medier”  

  • Trine jobber som Head of Paid Social for T/A Opt med faglig ansvar på sosiale medier. Fra tidligere har Trine flere års erfaring innen Performance Marketing, hvor hun har jobbet mye med kunder innen E-Commerce og retail.  

 

Tore TomasgaardKo & Co
”Fra Push til Pull til Push igjen” 

  • Tore skal snakke i sal 3 med foredraget «Fra Push til Pull til Push igjen» og vil belyse viktige faktorer som må prioriteres for å lykkes med å skape gode resultater i digitale kampanjer. 

 

Henrik Sandsmark, RED Performance
”Strategiske implikasjoner av Facebook som annonsekanal – dette bør sjefen vite” 

  • Henrik vil rådgi både sjefen og spesialisten som skal snakke med sjefen. Hva kan du gjøre med facebookannonser som du ikke kan gjøre ellers? Hvilke strategiske styrker og svakheter har kanalen? Ingen høytflyvende abstraksjoner eller guider til obskure verktøy, kun matnyttige råd. 

 

Yvonne Denne og Line Falk, McCann
 ”Facebook eller Youtube? Ja takk, begge deler!” 

  • Facebook og Youtube er to av de viktigste plattformene for digital annonsering i Norge, og det er et behov for alle merkevarer å være tilstede på begge. Men det reiser seg fort problemstillinger som sikkert er velkjente. Hvilket format skal man bruke, hva skal man legge ut, når skal man legge det ut, og hvem er det egentlig som ser det? I tillegg ender det ofte opp med at man sitter med materiale som egentlig ikke er tilpasset hverken Facebook eller Youtube. Da er det på tide å komme opp med en strategi. 

 

Henriette Grøstad, RED Performance
”Hvordan kan tradisjonelle retailere ta i bruk Facebook for å få salg i butikk?” 

  • Selskaper som har fysiske butikker sliter ofte med hvordan de skal bruke digital markedsføring med god effekt. Henriette viser hvordan tradisjonelle retailere kan bruke Facebook-annonsering effektivt for å skape salg i fysisk butikk.  

 

Se fullt program og sikre deg billetter til Performance-konferansen her! 

 

Sal 4 er sponset av:

Meny
Skroll til toppen