Om foredragene i sal 3: Programmatic


Mountain View
Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 6 vil foredragene dekke temaer innenfor analyse og optimalisering.

Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 3 vil foredragene dekke temaer innenfor Programmatic.

Her er en oversikt over de ulike foredragene i sal 3:

 

Patric Ligner, New Work:
«Smarte kjøp krever enda smartere budskap» 

  • Patric Ligner er en av Norges ledende innen datadrevet mediekjøp, og har lang erfaring på tvers av kanaler. Hans strategiske teft og forståelse for digital kommunikasjon gjør at Patric på en enkel og effektiv måte fremlegger hva som kreves for å lykkes til programmatisk mediekjøp. 

 

Sondre GulichsenXaxis
”Skreddersydde algoritmer er ikke fremtid, det er nåtid” 

  • I dag er det mye snakk om maskinlæring, kunstig intelligens og skreddersydde algoritmer, men hvordan fungerer det egentlig i praksis? Sondre viser dere hvordan vi kombinerer maskinlæring, med innovativ bruk av skreddersydde algoritmer og kunstig intelligens, for å skape bedre resultater. 

Mathias Moland , Amnet
“Branding som fundament for suksessfull Performance Marketing” 

  • Mer informasjon kommer!

 

Casper VassbotteniProspect
”Facebook Ads Delivery – hvordan fungerer det egentlig?” 

  • Facebook har gjennom årene vokst til å bli en bred og kompleks annonseplatform. I dette foredraget tar vi en titt under panseret, og forsøker å forklare hvordan systemet fungerer, og hvordan vi ved å forstå dette kan øke effekten, kvaliteten og ROI på kampanjene våre. 

 

Caser fra Performance Award 

 

Christine TorpStarcom
”Lets get things straight” 

  • Har du vært på seminar eller fulgt debatten om programmatiske mediekjøp, og synes det er forvirrende? Vi forteller deg hva du må vite. Det siste året har annonsører både lokalt og globalt uttrykt sin bekymring knyttet til programmatisk. I samarbeid med ledende norske kunder har Starcom utviklet en åpen, sikker og teknologinøytral plattform. I denne sesjonen deler vi våre perspektiver på programmatisk, og gir deg innsikt i hvordan vi jobber sammen med våre kunder. Vi viser også case som dokumenterer at programmatiske mediekjøp – gjort riktig – kan oppnå oppsiktsvekkende resultater! 

 

 Se fullt program og sikre deg billetter til Performance-konferansen her! 

 

Sal 3 er sponset av:

 

 

Meny
Skroll til toppen