Følg starten på Performance-konferansen live kl. 9!

Teft og Icecube gir deg starten av Performance-konferansen 2019 live streamet på INMAs Facebookside

Fra kl. 8.30 i dag, 26 september, samles over 450 bransjefolk en hel dag med performance marketing på agendaen. Anledningen er årets Performance-Konferanse som arrangeres av INMA. Over 45 foredragsholdere skal på scenen for å dele sin kunnskap, erfaringer og refleksjoner.

 

Anna Blom Rian og Ole Aleksander Janzso fra TEFTåpner årets konferasne med 2 foredrag som de har kalt “Inhousing – Why and why not? og Unnskyld – hva koster en enhjørning?».

TEFT jobber i dag omtrent like mye med markedsavdelinger som byråer innen fagkategorien Performance. Mange av disse miljøene er i en sterk utvikling mot automatisering, databaserte beslutningsmodeller og drastisk digital forretningsutvikling. I dagens presentasjon vil de de komme inn på hva deres generelle opplevelser, erfaringer og frustrasjoner som de deler med dem. Hvor går de videre? Deres kunder har forskjellige forventninger til hva de vil og kan oppnå med performance marketing. Hva består de av, og hvor finner man de forskjellige «orienteringene»? Hvordan står performance marketing som fagfelt hos folkene, bedriftene og de som utdanner til bransjen i 2019?

 

Har du ikke billett til konferansen, men ønsker å få med deg dette foredraget har du mulighet nå til å følge det live streamet av Icecube på INMAs facebookside kl. 9.00.

Søk opp «INMA – IAB Norway» på Facebook eller klikk deg inn her!

 

 

page2image3886880            page2image3864480
Meny
Skroll til toppen