Flere speakere til Gulltaggen 2017

Foredragsholderne er snart klare for å innta Gulltaggen på Folketeateret 27.april! Under her kan du lese litt om de ulike.

ADI IGNATIUS
Redaktør, Harvard Business Review
Få mennesker har like god kjennskap og forbindelser til noen av de viktigste og mest innflytelsesrike ledere og innovatører i vår tid som Adi Ignatius. Som redaktør for Harvard Business Review – anerkjent autoritet innen lederskap på verdensbasis – har Adi ledet og gjort Harvard Business Review til en av de mest vellykkede globale multi-plattformene.

JIMMY CHAMBERLIN
Investor, entreprenør og musiker (tidligere Smashing Pumpkins-trommis)
Jimmy Chamberlin er en Grammy Award-vinnende musiker, forfatter, produsent og pedagog. Han er også en av grunnleggerne av Smashing Pumpkins og har vært bandets kritikerroste trommeslager i over 20 år. Jimmy hjalp også til med å utvikle bandets langsiktige strategi og drev bandets globale turnevirksomhet. Han forlot organisasjonen i 2010 og førte sine ferdigheter og observasjoner knyttet til kultur, underholdning og næringsliv til tech-samfunnet i Chicago, som investor, mentor og gründer.

RUDI SYMONS  
Worldwide Chief Talent Officer, Maxus Global
Rudi er ekstremt opptatt av å utvikle en kultur som er en kilde til energi og inspirasjon for Maxus. Hun har sterke meninger om hva dette betyr for temaer som likestilling, mobilitet og smidighet – og hvordan man gjennom disse bygger et byrå passer for fremtiden. Hun vil illustrere hvordan man overlever i en verden som raskt endrer seg. Ditt lederskap er nøkkelen til overlevelse. Rudi er også et styremedlem i Maxus Global.

PETTER GULLI
Strategisk rådgiver/Partner, Good Morning
Petter Gulli har over 20 års erfaring som tekstforfatter, kreativ leder og strateg i kommunikasjonsbyråer i Norge og Singapore. Han gikk inn som partner og strategisk rådgiver i Good Morning i høst, og er en mye brukt foredragsholder, også på mange av INMAs tidligere eventer.

ALEX HUNTER
Tidligere leder for Online Marketing for Virgin Group
Alex Hunter er en branding ekspert, investor og inkubator. Han er skaper og vert for Attaché, som tar sikte på å vise forretningsreisende alt de trenger å vite i en svært kort film før du besøker en by på selskapets virksomhet. Tidligere har han fungert som global leder for Online Marketing for Virgin Group, jobbet ut Virgin-brandets globale, digitale strategi i sin helhet, samt Sir Richard Branson personlige digitale strategi.

JAMES HARRIS
Global Digital Officer, CARAT
En veteran innen reklame og markedsføring. I 23 år har James vært en pioner innen digital annonsering -og media. I løpet av sin karriere har han grunnlagt tre mediebyråer, en av disse er Diffiniti, som senere ble det største digitale mediebyrået i Storbritannia, og er nå en del av det globale Performance-byrået iProspect, som igjen er en del av Dentsu Aegis-nettverket.

LINA AAS-ENG
Konsulent, POL
Lina Aas-Eng har lang erfaring fra digital strategi og markedsføring. Hun har jobbet med søkemotormarkedsføring i groupM, og i sin rolle som digital direktør i Mindshare, etablerte hun avdelingen som håndterte performance-aktivitetene. Deretter jobbet hun i Try, som rådgiver innen strategisk kommunikasjon, PR og medietekniske muligheter. Og er i dag konsulent i POL. Lina var en publikums aller best likte speakere under INMAs 8 Minutes of Digital Marketing 2016.

 Les mer om Gulltaggen og sikre deg din billett her!

Meny
Skroll til toppen