Fem spørsmål du bør stille deg for å øke vinnersjansene i «Beste innholdsmarkedsføring» i Gulltaggen

De fleste annonsører har content som en fast del av mediemiksen, men hvem i bransjen leverer egentlig det beste håndverket? I Gulltaggen har vi som mål å finne de konseptene som virkelig skiller seg ut – kreativt og kvalitativt.

For hva er egentlig god innholdsmarkedsføring? Under kan du lese juryleder Erik Haukaas Aspaas sine tanker om hva han og juryen ser etter i årets utgave av Gulltaggen. Og hva dere bør vektlegge for å øke vinnersjansene i kategorien.

 

Hvorfor gjorde dere det på akkurat den måten?

«Alle» kan lage en fin content-artikkel. Men hvilke mediestrategiske vurderinger tok dere tidlig i prosessen for å svare på annonsørens målsettinger? Og hvordan påvirket det innholdsgrepene og konseptet i seg selv. Det vil vi vite.

Hvor godt er håndverket deres?

Kvaliteten i leveransen er blant de viktigste kriteriene når vi vurderer bidraget ditt. Så jo bedre dere viser oss uttakene, jo lettere er det for juryen å danne seg et bilde av hvor godt håndverket faktisk er. 

Hvor unikt er det, egentlig?

Er det deler av innholdet som kan klassifiseres som en nyvinning? Da vil vi vite det. Det kan være nye måter å tenke rundt kanalvalg og distribusjon. Eller kanskje utviklet dere en ny, kreativ løsning for kunden deres?

Skapte dere effekt?

Hvor mange som har sett innholdet ditt, tiden de har brukt på det og antallet produkter dere har solgt er så absolutt relevant for oss. Kan kunden deres si noe om ROI, eller kanskje hadde dere en effektmåling på kampanjen? Vi liker dokumenterte resultater.

Passer det i kategorien?

Sist, men absolutt ikke minst: Vi i juryen følger bestemte kriterier når vi bedømmer bidragene. Og det bør du tenke på når du velger hva som skal sendes inn til oss – og hva du vektlegger i selve innsendingen. 

  • Håndverk 35 %
  • Kreativitet og konsept 35 %
  • Innovasjon og teknologi 20 %
  • Effekt 10%

 

Ønsker du å sende inn dine jobber innen innholdsmarkedsføring til konkurransen; les mer på Gulltaggen.no eller her! Husk siste frist for innsending er 6. april. 

 

Meny
Skroll til toppen