Digital Faglig Frokost: Kreativitet

I samarbeid med Aller inviterer vi til frokostseminar om Kreativitet. I dagens frokostseminar har vi 3 innlegg fra Ricardo Cuilenheim som er kundedirektør i RED dentsu X, Thomas Larsen Eltvik som er kreatør i NORD DDB, Monika Sveen som er prosjektleder i Amedia og Danny Pellicer som er innholdssjef for Amedias Innholdsbyrå.

 

Ricardo Cuilenheim, Kundedirektør i RED dentsu X

Kreativitet som virkemiddel for å skape forretningsresultater
Det snakkes mye om hvordan marketing generelt men også kreativitet spesielt leverer dårlige forretningsresultater enn tidligere, og takket være research gjort av bla. System 1, WARC og IPA har endelig dette kommet opp på bordet og inn i diskusjoner hos både kunder og byråer. Problemet er bare at det ofte ender med diskusjoner som ikke fører til endring, og derfor vil jeg snakke om hvordan vi kan endre dette og ta kreativitet som et virkemiddel tilbake til toppen av effekthierarkiet der det hører hjemme. Jeg vil derfor gå inn på hvordan vi har endt opp her, hva som må til for å snu dette og hvordan vi kan utnytte det fantastiske potensialet som bor i kreativitet for å skape forretningsresultater.

 

 

Thomas Larsen Eltvik, Kreatør, NORD DDB

Stjel våre ansatte

Hvordan det å knuse myter ble den mest effektive McDonald’s-kampanjen noensinne – for byrået, kunden og 3000 ansatte. Caset vant gull i katgegorien «Integrert Kampanje» i årets Gulltaggen, to gull og Brings DM-pris i Gullblyanten.

 

 

 

Monika Sveen, Prosjektleder Amedia og Danny Pellicer, Innholdssjef Amedia Innholdsbyrå

Hva kan de store merkevarene lære av små lokale annonsører?

I en tid der forbrukerne tvinges til å orientere seg mot det lokale og nære, oppstår nye spilleregler i kampen om markedsandeler og gode kunderelasjoner. Kan merkevarer bruke kreativitet som et virkemiddel for å skape tillit og troverdighet overfor målgruppen? I dette foredraget vil Monika Sveen, og kommersiell innholdssjef Danny Pellicer gi innsikt i hvorfor kreativitet bør forankres i forretningsstrategien og hvordan du som merkevare kan skape nærhet til målgruppen gjennom god historiefortelling.

Meny
Skroll til toppen