Faglig Frokost: Digitale konsepter

Tid: 08:30 – 10:30 (frokost serveres fra 08:00)
Sted: Epicenter Oslo, Pilestredet 33A, 0166 Oslo
Dato: Torsdag 24. januar

Velkommen til Faglig Frokost!
I samarbeid med Aller inviterer vi til frokost-seminarer. Temaene vil variere fra seminar til seminar, og er i hovedsak tilpasset annonsører og mediebyråer.

Temaet for denne faglige frokosten er digitale konsepter og hit kommer blant andre:

??‍?Christian Bø fra Mindshare
– Hvert år gjennomfører vi i Mindshare en landsrepresentativ og unik undersøkelse om folkets holdninger til reklame. Vi kommer blant annet med ferske og omfattende tall om utvikling reklame-oppmerksomhet, tillitt til reklame, bruk av adblock, datasikkerhet, etc.

??‍?Ivar Vereide fra Dinamo
– «Det er ikke rart folk er lei reklame. Annonsører snakker jo bare om seg selv». Et foredrag om betydningen av å kjenne og å respektere sitt publikum – om at det er forskjell på folk – om den norske folkesjela – og om hvorfor god, gammeldags folkeskikk er noe som alltid hører hjemme i moderne massekommunikasjon, enten det er reklame, underholdning eller informasjon.

??‍?Trine Weidal fra Hyper
For å få gode digitale konsepter på lufta kreves ikke bare gode kreatører, det kreves også kjøpere som klarer å ta riktig valg gjennom en kreativ prosess. Hva skal du som kjøper se etter når du skal vurdere et konsept på skissestadiet og hvordan får du mest ut av et godt konsept når kampanjen endelig er ute? 

 

 

Meny
Skroll til toppen