Interesseorganisasjonen for digital
markedsføring og kommunikasjon
FF_digitalbranding

Faglig Frokost: Digital Branding (Fullbooket)

Tid: 08:30 – 10:00 (frokost serveres fra 08:00)
Sted: Epicenter Oslo, Pilestredet 33A, 0166 Oslo
Dato: Torsdag 28. mars

Velkommen til Faglig Frokost!
I samarbeid med Aller inviterer vi til frokostseminarer. Temaene vil variere fra seminar til seminar, og er i hovedsak tilpasset annonsører og mediebyråer.

Frokosten er fullbooket, men send mail til [email protected] for venteliste.

Temaet for denne faglige frokosten er Digital Branding og hit kommer:

👨🏼‍💼 Kim Wikan Barth, Direktør Merkevare Gjensidige
Hvordan bygge en sterk merkevare i en digital tidsalder
Å bygge for fremtiden kan ofte handle vel så mye om å finne tilbake til utgangspunktet og den naturlige kjernen i et merke; Den gode kundeopplevelsen og kvaliteten i produktene og tjenestene.

👨🏼‍💼 Lars Erling Olsen, Professor hos BI
Merkevarer i den digitale tid
Teknologien har endret markedsføringsfaget. Har digitale kundereiser, performance marketing, influencers, Google analytics og Facebook gjort merkevarer overflødig? Olsen mener i dette foredraget at svaret på dette er NEI! Det betyr likevel ikke at vår digitale tid ikke påvirker hvordan man må bygge sterke merkevarer og ta hensyn til endringer i medier og kjøpsprosesser. Olsen viser deg hva du bør tenke på og hvordan digitale muligheter ikke svekker, men styrker merkevarenes betydning.

👩🏼‍💼 Catharine Mitlid, Strategy Director hos Starcom
Er det andre prinsipper som gjelder for digital markedsføring?
Vi vet ganske mye om hvordan kommunikasjon fungerer og hva som skal til for å bygge sterke merkevarer. Men i en verden som er preget av det digitale skiftet, og nye generasjoner forbrukere som konsumerer informasjon og handler på helt andre måter – hvilke konsekvenser får dette for dagens markedsførere?

 

Top
Meny