Faglig Frokost: Digital Branding (Fullbooket)

Tid: 08:30 – 10:00 (frokost serveres fra 08:00)
Sted: Epicenter Oslo, Pilestredet 33A, 0166 Oslo
Dato: Torsdag 28. mars

Velkommen til Faglig Frokost!
I samarbeid med Aller inviterer vi til frokostseminarer. Temaene vil variere fra seminar til seminar, og er i hovedsak tilpasset annonsører og mediebyråer.

Frokosten er fullbooket, men send mail til [email protected] for venteliste.

Temaet for denne faglige frokosten er Digital Branding og hit kommer:

??‍? Kim Wikan Barth, Direktør Merkevare Gjensidige
Hvordan bygge en sterk merkevare i en digital tidsalder
Å bygge for fremtiden kan ofte handle vel så mye om å finne tilbake til utgangspunktet og den naturlige kjernen i et merke; Den gode kundeopplevelsen og kvaliteten i produktene og tjenestene.

??‍? Lars Erling Olsen, Professor hos BI
Merkevarer i den digitale tid
Teknologien har endret markedsføringsfaget. Har digitale kundereiser, performance marketing, influencers, Google analytics og Facebook gjort merkevarer overflødig? Olsen mener i dette foredraget at svaret på dette er NEI! Det betyr likevel ikke at vår digitale tid ikke påvirker hvordan man må bygge sterke merkevarer og ta hensyn til endringer i medier og kjøpsprosesser. Olsen viser deg hva du bør tenke på og hvordan digitale muligheter ikke svekker, men styrker merkevarenes betydning.

??‍? Catharine Mitlid, Strategy Director hos Starcom
Er det andre prinsipper som gjelder for digital markedsføring?
Vi vet ganske mye om hvordan kommunikasjon fungerer og hva som skal til for å bygge sterke merkevarer. Men i en verden som er preget av det digitale skiftet, og nye generasjoner forbrukere som konsumerer informasjon og handler på helt andre måter – hvilke konsekvenser får dette for dagens markedsførere?

 

Meny
Skroll til toppen