Faggrupper

INMA arrangerer faggrupper innen ulike fagområder for det digitale økosystemet for sine medlemmer. Hensikten med gruppene er å danne nettverk og faglige diskusjoner på tvers av medlemmene, sette dagsorden for bransjen og lage gode rammebetingelsene for medlemmene og aktørene i bransjen.

Alle medlemmer har spesialkompetanse i fagfeltene i gruppene de deltar i, og arbeider til daglig i byråer, mediehus, eller i andre bedrifter som er medlemmer av INMA.

I faggruppene blogger medlemmene, og diskuterer og setter bransjestandarder for det norske markedet. Noen av faggruppene stiller som juryer i bransjepris-utdelinger, noen arrangerer seminarer og konferanser. Alle fungerer som fagnettverk for å fremme kunnskap og utvikling i de ulike fagdisiplinene.

Flere av faggruppene har også laget guider om sitt fagfelt, som du lese her.

Er du en fagperson, jobber for en bedrift som er INMA-medlem, og har lyst til å være med i en av våre faggrupper? Ta kontakt med Kathrine i INMA, på [email protected].

Lyst til å bli med, men bedriften din er ikke medlem? Les mer om INMA-medlemskap her.

I tillegg administrerer INMA bransjerådet for søkemotormarkedsføring, BraSøk, og bransjerådet for e-postmarkedsføring, BraEpost.

 

Tidligere faggrupper:

Les gruppenes blogg-artikler her:

Meny
Skroll til toppen