Foto Thomas Echoff

Endringer i INMA styret

Gro Larsson overtar som styreleder i INMA etter Eirik Norman Hanssen. Eirik har vært styreleder i 7 år. Fire nye styremedlemmer er også på plass.

«Etter 8 år i styret til INMA, hvorav 7 av dem som styreleder, var tiden inne for å overlate dette til nye folk. Det har en vært utrolig spennende ferd som jeg er veldig glad for at jeg har fått være med på» sier Hanssen.

Bransjeorganisasjonen INMA representerer flere hundre bedrifter fra det digitale markedsføringsøkosystemet, og jobber for å hjelpe bransjen i å lykkes i den digitale økonomien. Organisasjonen står bak populære arrangementer som Gulltaggen, Performance Award og 8 minutes of digital marketing.

På årets årsmøte i INMA ble Gro Larsson fra Per Høj valgt inn som ny styreleder. Martin Wenstad Janssen fra Snap, Eirik Eikås fra TRY, Iselin Stensrud fra Mindshare og Christian Thu fra Amedia Salg og Marked, ble alle valg inn som nye styremedlemmer.

«I dag definerer vi ikke lenger aktører i bransjen som såkalt tradisjonelle eller digitale – og jeg mener INMA kan ta mye av æren for det i Norge. Siden oppstart har de informert og inspirert bransjen til å ta i bruk digital teknologi og digitale flater. Det skiftet vi står foran i dag er av en annen karakter enn i 2001. INMA har muligheten til å samle bransjen – på tvers av fagområder og interesser – og legge til rette for en samtale om hvordan vi skal navigere gjennom de omfattende endringene som kommer. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som styreleder og bidra til dette arbeidet» sier den ferske styrelederen i INMA, Gro Larsson.

Styret i iNMA for perioden 25. april 2023 og frem til årsmøtet i 2024 er slik:

Gro Larsson (styreleder). Rådgiver design og digitalt i Per Høj.
Nina K. Hareide-Larsen. (tidl. Facebook)
Magnus Strømnes Bøe. Daglig leder Rocket
Ann-Kristin Hansen. Daglig leder Kvesst
Eirik Eikås. CTO TRY / Senior Technical Project Manager TRY Dig
Iselin Stensrud. Rådgiver og Bærekraftsdirektør Mindshare
Christian Thu. Strategisk salgsdirektør Amedia Salg og Marked
Martin Wenstad Janssen. Account Executive Snap

Meny
Skroll til toppen