Du er herved invitert til idédugnad for vekst

Mange bedrifter kjenner nå på driftsmessige og/eller økonomiske konsekvenser av covid19-pandemien, og har naturligvis da måttet justere på investeringsplaner som bla.a markedsføring. Men det kommer en dag i morgen, og når samfunnet skal få hjulene i gang vil markedsføring være et viktig virkemiddel for å skyte fart på økonomien igjen

 

INMA-medlem GroupM, med Mindshare, Wavemaker, MediaCom og Mediaplus, inviterer derfor nå til idédugnad for vekst – og stiller sine kloke hoder til disposisjon ved å tilby hele 1000 timer med gratis rådgivning til bedrifter som akkurat nå trenger gode råd om hvordan de kan legge gode planer for markedsføring i en tid etter korona.

 

Vi ble nysgjerrige på hvorfor GroupM hadde satt i gang denne idedugnaden, og om det er spesielle prosjekter de ser etter, og tok kontakt med CEO i MediaCom, Britt Skjeppestad, som forteller følgende:

Hvorfor har dere satt i gang denne idédugnaden?

Som vi skriver på groupmnorge.no tror vi virkelig at markedsføring vil være et viktig virkemiddel for å få hjulene i gang igjen. Nå sitter vi jo allerede isolerte på hvert vårt hjemmekontor, men hadde lyst til å bidra mer. Da falt det oss naturlig å bidra med det vi har best kompetanse på, rådgivning innen et bredt spekter av fagfelt og kategorier av markedsføring.

Er det noen spesielle prosjekter dere ser for dere? Eller kan man søke helt åpent? 

Vi er veldig opptatt av å sette folka først, og når vi diskuterte idédugnaden kom det frem at vi har like mange drømmeprosjekter som vi har ansatte. Noen brenner for å bidra til å digitalisere retail, andre er opptatt av hvordan SEO og innholdsmarkedsføring kan være nyttig for bedrifter som er stengt nå, mens andre igjen ivrer etter å lage markedsstrategier for vekst i årene som kommer. Vi har allerede fått et ti-talls søknader så vi er godt i gang, og gleder oss til å bidra der vi kan.

 

Tusen takk til Britt Skjeppestad og GroupM for dette positive og rause bidraget til bransjen!

Meld din interesse her: https://groupmnorge.no/idedugnad-for-vekst/

 

Meny
Skroll til toppen