Disse snakker under 8 Minutes of Digital Marketing 2018

Sted: ODEON IMAX kino (veibeskrivelse)
Dato: 6. desember
Tid: 09.00-16.00

Mountain View

Dette er en konferanse med det aller siste innen digital kommunikasjon og markedsføring, hvor ledende stemmer i bransjen blir utfordret til å gi oss sin innsikt fra digital-bransjen på bare 8 minutter.

Her kan du lese om noen av de kloke hodene som kommer for å snakke den 6. desember.

Meld deg på konferansen her!

Dette er årets foredragsholdere
Frank Wedde - årets konfransier!
Hjernetrener & CEO i Memolife.

Frank Wedde er hjernetrener og foredragsholder, som jobber med akselerert læring, vaneendring og kommunikasjon. Han snakker 8 språk, har deltatt i VM i hukommelse, men det han virkelig brenner for er å gjøre din hverdag bedre.

Frank skal lede oss gjennom over 20 foredrag og passe på at du husker absolutt alle sammen!
petter-gulli

Tina Ertzeid Asla, Digital Rådgiver i Bouvet
- Er chatboter fremtiden?

Tina jobber med digital markedsføring i Bouvet og er opptatt av å arbeide på tvers av etablerte siloer for å kunne utnytte potensialet i hver markedsføringskanal best mulig. I fokus står kunden og innovasjonen og hun har stor interesse for utviklingen innen bransjen og å utforske hva som blir den neste muligheten for norske aktører. En god strateg er den som tar høyde for hva som skjer i dag og i tiden fremover, er endringsvillig og utnytter tilgjengelig innsikt best mulig.
Christoffer Omberg, Oslo Business Forum
- Digital strategi på 1-2-3.

Christoffer er en av de to unge gründerne bak Oslo Business Forum. Nylig hentet de inn Barack Obama og samlet mer enn 3.000 ledere fra hele verden til deres seneste konferanse. Med en omfattende innholdsproduksjon gjennom blant annet podkaster, chatbots og webinarer har merkevaren og veksten til Oslo Business Forum vært rask.
Anne Marheim Støren, Business Developer Sustainable Living i Orkla Home and Personal Care

Anne er ansvarlig for å starte og lede utviklingen og lanseringen av Orkla Home and Personal Cares vellykkede livsstilsmerke, Klar. Hun brenner for bærekraft både på jobb og privat, og mener bærekraft er nøkkelen til god fremtidig forretningsutvikling og innovasjon.
Anne er utdannet med to mastergrader; en MSc in Management fra London School of Economics and Political Science (LSE) og en MSc in Marketing fra University of Bath
Øyvind Waage, Kreatør og kreativ leder i Per Høj
- De som "har fasiten", har den minst av alle!

Øyvind er utdannet tekstforfatter fra Westerdals, og har tidligere jobbet i blant annet Envision i Århus og Spilberg og Bates, før han gikk til Saatchi & Saatchi. Har vært kreativ leder siden 2011 i en periode byrået har vokst og etablert seg blant de toneangivende med store norske merkevarer og prisbelønte jobber. Han er i dag partner i byrået som i fjor gikk ut av sitt internasjonale nettverket og ble til Per Høj. I tillegg til å være kreativ leder er han ansvarlig kreatør for blant andre Smash!, Helsedirektoratet og VG.
petter-gulliAstrid Valen–Utvik
- Slik bygger du tillit i sosiale medier på 1-2-3 ...år!

Astrid er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommuikasjonsbyrå innen sosiale medier, Valen–Utvik AS, i 2009. Valen-Utvik AS leverer all innholdsproduksjon og tar hånd om all dialog for ulike virksomheter i sosiale medier, og jobber konkret, praktisk og målrettet med tilstedeværelse på Facebook, Instagram, blogg og andre sosiale kanaler. Astrid er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon i sosiale medier. Hun er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier, og holder workshop, foredrag og kurs, i tillegg til innholdsproduksjon for faste kunder.
Nick Franken, Performance Marketing Specialist in Dentsu Aegis Norway
- Social Media in 2019: why engagement is fake news and how to measure what matters.

Nick is a performance marketer specializing in social media, search and analytics at iProspect and Vizeum. He works with some of Norway's biggest brands on scaling marketing campaigns and processes across borders. Originally from Australia and relocating to Norway in 2016, Nick has a varied career including roles at a tech startup, Australia's largest magazine company and working with FMCG products. In 2018 he was awarded gold at the INMA performance awards for his work with social reporting automation.
Max Gouchan er en norsk seriegründer
- No makeup.

Han har vært med på å startet alt fra et av Norges største gründerhus, til en IT-reparasjonskjede med seks kontorer, samt et reklamebyrå. Han har vært med å startet en kafe i London i samarbeid med kameraprodusenten Leica. Idag driver han 2 sushirestauranter Wrap and Roll og en food truck i Stavanger som vokser super raskt. . Han har holdt foredrag på over 40 eventer i Norge, og på et FN arrangement i Mexico og en stor konferanse i Madrid. Max stortrives på scenen og han er der for å dele kunnskap, ikke for å snakke om seg selv.
Anette Rasmussen, Konsulent digital, Geelmuyden Kiese
-Spillerfaring på Cven på åtte minutter.

Anette jobber som fagspesialist i Geelmuyden Kieses digitalavdeling og har lang erfaring med performance, digital markedsføring og strategiutvikling. Etter 12 år i mediebransjen har hun opparbeidet seg lang erfaring og jobber i dag på noen av Geelmuyden Kieses største kunder, som Yara International og Arbeidstilsynet. Hun jobber mye med brukerforståelse, digitale analyser og kundereisen for GKs kunder og er en tolk for kunden mellom mediebyrå, utviklere og produksjonsledd. Anettes mantra er at de beste kampanjene blir til når kreativitet møter digital forståelse forankret i en solid analyse av brukeratferden. Mange annonsører mangler kunnskapen om hvordan man optimaliserer for og bygger opp en digital kampanje og ser for mye på klikk, lenker eller likes. Anettes 8 minutter vil derfor gi et lite innblikk i hvordan man bygger opp en solid, digital kampanje i en kreativ ramme.Heidi Sperre
- Visuell kommunikasjon i sosiale medier

Heidi er en engasjert, digital sosiolog som brenner for kommunikasjon og mulighetene som følger med. Hun har utdanning innen psykologi, organisasjonsutvikling og sosiologi. Hun har stor interesse for dette i kombinasjon med teknologi, og var en av de første i Norge som skrev masteroppgave om sosiale medier. Heidi Sperre er gründer og daglig leder i FLY as, et digitalt kommunikasjonsbyrå som tilbyr kompetanse på digitale flater i form av rådgivning, strategi, konsepter og innhold i alle relevante digitale kanaler. På sine 8 minutter vil hun dele sine alle beste tips til hvordan lykkes med visuell kommunikasjon i sosiale medier.
Didrik Dege Dimmen, CMO & Co-founder i FlowMotion Technologies.

Didrik er co-founder og CMO i FlowMotion. FlowMotion kom på dagsorden med en Kickstarter kampanje som dro in over $1.300.000 tidlig 2017 – og har totalt forhåndssolgt sitt første produkt for over $8.000.000. Didrik forteller om deres prosesser, lessons learned og svakheter ved å kun være 2 personer på marketing.
Petter Skippervold, administrerende direktør i Mindshare.
-Burde Bibelen være alle merkevarebyggeres pensum?

Petter er utdannet teolog og har brukt 7 år av sitt liv til å forske på læringsformer i Det gamle testamentet. Hva kan man overføre av læring fra dette til å jobbe i en kommersiell verden med kommunikasjon og reklamekjøp? Visste du at Gud ble rebrandet gjennom bibelhistorien, med en kraftig opprenskning i sin merkevarearkitektur allerede mellom jul og påske i år 0? Petter deler sine tanker om hvordan påvirkningen har forblitt den samme fra korstogene til salg av brødristere i 2018, avdekket gjennom religionsforskning og gjengitt med en forfriskende formidlingsevne.
Bente Kvam Kristoffersen, Daglig leder i Trigger
- INNOVASJON. Dønn ærlig på godt og vondt. Hvordan lede når alt går galt?

Bente har over 15 års erfaring som strateg i reklame, PR- og mediebyrå deriblant TRY, DDB Oslo, McCann og Vizeum. Bente jobber i dag i Trigger Oslo der hun de siste tre årene har vært daglig leder. Bente er utdannet statsviter og jobber til daglig med flere av Triggers største kunder med fokus på posisjonering, kanalstrategi, verdiskapning og brukeropplevelser. Bente har erfaring med nasjonale og internasjonale merkevarer som blant annet Norwegian, Telenor, Egmont, DNB, Atea og Cisco.
Lise Tangen Hansen, Kundedirektør i Penetrace
- Hvor god markedsfører er du?

Lise har nærmere 20 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjonsfaget og har sin bakgrunn som konsulent og analytiker fra Carat, Vizeum, Ringnes og Feedback Research. Hun jobber i dag som kundedirektør i Penetrace hvor digitalisering, data og teknologi er en del av hverdagen. I hele sin arbeidskarriere har Lise vært lidenskapelig opptatt av markeds- og forbrukerinnsikt, og i en årrekke har hun vært toneangivende i bransjen som foredragsholder knyttet til denne tematikken. I den senere tid har hun hatt et spesielt fokus på hvilken effekt digitaliseringen har på forbrukerbehov samt hva som skal til for å lykkes med effektiv markedsføring i den digitale økonomien.

Lise var nominert til Årets Foredragsholder av ANFO i 2015, og i 2018 gikk hun helt til topps og fikk utnevnelsen Årets Foredragsholder.
Christian Brosstad, kommunikasjonsdirektør i Atea
- Blir det julebord i år, eller?

Christian Brosstad har nettopp byttet jobb, og er nå kommunikasjonsdirektør i teknologiselskapet Atea. Han er teknologi-nerd, yogafreak og mener definitivt at folk må snakke mer sammen. Det er der magien skjer!
Christoph Schmitz, Product Manager i Aller.
-Man kan bygge mye med lite.

Christoph har vært Product Manager i Aller i snart 3 år og har tidligere jobbet med relanseringen av Lommelegen og relanseringen av Video fra Dagbladet til hele Aller med YouTube. Nå har han ansvaret for å få løftet Dagbladet Pluss og resten av Aller over på en større oppgradering for betalt innhold samtidig som Dagbladet Pluss utvikles videre. Med bakgrunn som utvikler, gründer, produktutvikler, redaktør og fra restaurant er han vant til å få til mye med lite. Han forteller hvordan de nå jobber for å gi Dagbladet Pluss en stor P for Premium.
josteinfengselJostein Magnussen, Forretningsutvikler i Netlife Design
-Hva er problemet ditt?

Jostein er jærbu og en av gründerne i Netlife Research. I 15 år har han jobbet for å få folk til å forstå at det er bedre å tilpasse det digitale til folks psyke enn omvendt. Hjertet banker for 8minutes og det banker selvsagt ekstra hardt rett før han går på scenen.
Kathinka Sommerseth. CMO, Storebrand
- Hvordan bli rikere på 8 minutter.

Kathinka har tidligere erfaring fra Lilleborg, Jordan og Creuna. Som Markedsdirektør i Storebrand er Kathinka opptatt av effekt, omnikanalt tankesett og verdidrevet markedsføring. Hun drives av mulighetene data, innsikt, analyse og teknologi gir, i kombinasjon med kreativt kraft. Hun er meget bevisst hvilke kompetanser en fremtidsrettet markedsavdeling bør ha internt, og hva man kjøper inn for å sikre en best mulig kundeopplevelse.
petter-gulli

Magnus Strømnes Bøe, administrerende direktør i RED Performance
- Case: Industriell B2B-marketing for Borregaard.

Magnus er administrerende direktør i RED Performance. Han ble kåret til Årets foredragsholder 2015-2016 av ANFO og holder jevnlig kurs og foredrag om temaene digital strategi, webanalyse og søkemotoroptimalisering. Han har jobbet med digital markedsføring siden 2001 og er styreleder for Bransjerådet for Søkemotormarkedsføring / http://www.brasok.no.
Aina Lemoen Lunde, Merkevare- og markedsdirektør, DNB

Aina hadde ansvaret for markedsføringen av Norges raskest voksende merkevare – Vipps – til den ble stor nok til å flytte hjemmefra i kollektiv med de andre bankene. Hun vant årets markedsfører (2015) for arbeidet med Vipps og var også finalist året etter med (2016) DNB Ung. Aina ble kåret til årets foredragsholder av ANFO (2014). Hun er rangert som en av «Europe’s maverick thinkers» av Eurobest. Tidligere jobbet Aina med reklame, PR og markedsføring i PR-operatørene, Cubus/Varner Gruppen, Bryggeriforeningen, Burson-Marsteller, Leo Burnett og Coca-Cola. Aina har undervist i en årrekke på BI, blant annet om kommunikasjonsledelse, og har skrevet flere fagbøker.
Jo Jørgen Stordal er gründeren bak selskapet Pointmedia.
-Verdiskapning i løse luften med AR.

Det har lenge vært snakket mye om hvordan AR og VR skal forandre hverdagen - men hva skjer i dag og hvordan brukes så teknologien? Pointmedia er et Norsk prisvinnende VR og AR-selskap, med fokus på holografiske løsninger. AR (augmented reality) er en av de raskest voksende teknologiene med en forventet årlig verdi på 200+ billioner dollar innen 2022. Pointmedia har allerede levert større holografiske systemer til olje, gas, utdanning og nå til kjente merkenavn, noe du vil få høre og ikke minst se mer om her.
Christine Calvert, Tekstdoktor og høyskolelektor på Høyskolen Kristiania
-Tekstdoktorens tilbakeskuende trendanalyse.

Christine er Norges eneste tekstdoktor. Hun har jobbet med skriving og innholdsutvikling i 30 år. Når hun ikke holder foredrag, kurs og verksteder i inn- og utland, underviser hun på Høyskolen Kristiania på bachelor i Digital markedsføring. Calvert har skrevet bøkene "Skriv så det selger" og "Skriv for nettet - kort og godt". Hun har en aktiv og tydelig stemme i sosiale medier og skriver om språk, skriving og kommunikasjon til allmenn glede og forargelse.
Pål Smitt-Amundsen, Innovasjonsansvarlig i APT.
- Første norske merkevarer og tjenester på Google Assistent.

Pål jobber som kreativ utvikler i APT, samtidig som at han er innovasjonsansvarlig for TRY-gruppen. Han lever for å lage innovative løsninger med ny teknologi – om det så er enorme flaskeposter, VR spill eller innovative nettsider. Pål liker også å evangelisere for ny teknologi som innovasjonsansvarlig, og holder rett som det er foredrag internt for kolleger og eksternt på konferanser
Elnaz Esmailzadeh, Head of Commercial, VGTV
- Unges hverdagskrise - hvem bryr seg?

Elnaz har ledet VGTVs kommersielle satsning siden 2016, og leder i tillegg det kommersielle innenfor Schibsted sine video- og podcastprodukter, og VGs kanal på Snapchat. Hun har jobbet i Schibsted systemet i 7 år, både i mediehus og classified selskaper, med strategi og produktutvikling. Før dette jobbet hun med FMCG som Nordisk merkevaresjef i Unilever.
petter-gulliPetter Gulli, Kreativ Leder/Partner, Good Morning
- Pannekaker og piksler kan redde verden.

Petter Gulli har over 20 års erfaring som tekstforfatter, kreativ leder og strategisk rådgiver i flere av Norges ledende kommunikasjonsbyråer, samt kreativ leder i Bates Singapore med ansvar for Nokia og Heineken i hele Asia.

Han har sterke og tydelige meninger om alt fra hvordan norske annonsører og byråer kaster penger ut av vinduet, til hvilket ansvar vi som markedsførere har for verden rundt oss, og hvordan vi derfor bør forholde oss til det grønne skiftet.

Han elsker også å snakke om disse tingene, og ble blant annet kåret til beste foredragsholder på INMA #8 Minutes både i 2013 og 2016.
Meny
Skroll til toppen