Disse skal gi deg inspirasjon til nyttårsforsettene!

I år blir 8 Minutes of Digital Marketing fullstappet med gode råd til nyttårsforsetter for norske bedrifter. Dette har du ikke råd til å gå glipp av!

Vi har samlet de sterkeste stemmene og klokeste hodene  i bransjen til å konkurrere om beste appell på 8 minutter om den ENE tingen de vil at kundene sine skal ta tak i neste år. Det blir lærerikt og inspirerende, men samtidig underholdende og morsomt. I år arrangeres 8 Minutes torsdag 9. desember kl. 12 (presis) på Epicenter Oslo. Edvard Storms gate 2. Det vil bli en sosial samling i etterkant der man vil få noe godt i glasset og muligheten til å mingle og skape nettverk med de andre deltakerne.

Disse kommer for å gi deg inspirasjon til nyttårsforsettene dine (programmet oppdateres forløpende):

Camilla Kim Kielland
Byråleder / rådgiver i Morgenstern

Camilla elsker mediebransjen, byråbransjen, det redaksjonelle og kommersielle. Og hun setter fag og folk like høyt. Hun er fersk byråleder i reklamebyrået Morgenstern, men var med å grunnlegge kommunikasjonsbyrået Trigger, før hun tok turen til Schibsted hvor hun jobbet som kommunikasjonsdirektør for nyhetsmediene og Schibsteds startup-selskaper. Hun har også blant annet vært i Los&Co og NRK. Camilla drives av endringer, markedsbevegelser og uforutsigbarhet – men også av å lage kommunikasjon og reklame som er tydelig, ærlig og skiller seg ut i mylderet av generiske budskap. Nettopp derfor var Morgenstern, med sin filosofi om at fremragende kreativitet motvirker likegyldighet – et perfekt sted å lande.

Paal Fure
CEO i dentsu Norge og Nord Europa

Paal Fure er CEO i dentsu Norge og Nord Europa. Fure har jobbet i dentsu siden 2006, og har vært konsernsjef siden 2012. I 2020 fikk Fure også ansvaret for dentsu Nord Europa, i tillegg til sin stilling som CEO i Norge. I 2021 ble Fure kåret til bransjens mest populære leder i «Bransjerapporten» utviklet av Teft. Han har i mange år vært ansett som en av Norges fremste trendanalytikere og er en etterspurt tungvekter innen marketingstrategi og fremtidsorientering. Fure er også en ettertraktet foredragsholder. I 2018 fikk Fure Mediaforums Hederspris under mediekonferansen i Strømstad.

Rune Paulseth
Country Director for Meta i Norge

Digitalisert annonseselger med en forkjærlighet til ting som driver verden fremover. Prøver å unngå forutinntatthet og manglende på vilje til endring, tror på at mangfold i organisasjoner generer annerledestenkning som skaper muligheter for individ og selskap. Ansvarlig for Meta (tidl.FACEBOOK) norgeskontor og 25 års fartstid i nettbransjen med blant annet 10 års som styreleder i INMA.

Julie Lundgren
Chief Product and Strategy Officer i NHST Media Group

Startet som redaksjonsassistent og journalistvikar i VG, E24 og Romerikes Blad for over ti år siden, og ble deretter management trainee i Schibsted. Jobbet i flere selskaper der, som Webtraffic, Aftonbladet, VG og FINN, hovedsakelig med produkt- og forretningsutvikling i reklamemarkedet. Startet i DN som leder for forretningsutvikling i 2017, ble utviklingsredaktør i 2018 og deretter direktør for produkt og strategi. Startet i NHST Media Group (selskapet som eier DN og syv andre aviser) tidligere i år, og har blant annet ledet et stort omorganiseringsprosjekt her ved siden av min egentlige jobb som er «Chief Product and Strategy Officer».

Inger Lauritsen, Kreativ leder, People

Inger startet som kreatør i People etter hun var ferdig på Westerdals. Nå skal hun være med å utvikle satsningen People tar inn i større produksjoner - både redaksjonelle og kommersielle. Hun jobber mye med ung målgruppe og vil skape innholdsuniversene og arenaene hvor målgruppen selv ønsker å bruke tid.

Andreas Ziener
Head of product & partner i Unfold

Andreas jobber med strategi og digital produktutvikling, og har flere års erfaring innen merkevarebygging og kommunikasjon. Han kom til Unfold fra stillingen som Senior Strategist i PR-byrået Manifest i London, og har fra tidligere lang fartstid som strategi- og innholdsrådgiver i Trigger. I Unfold har Andreas vært med å utvikle flere merkevarer og brukeropplevelser, senest for det nye norske flyselskapet Flyr. Han er opptatt av hvordan det ikke lenger holder å pynte på et middelmådig produkt med en kreativ kampanje. Selskaper som vil holde seg relevante må utvikle brukerorienterte og sømløse opplevelser som formidler merkevarens personlighet – og bruke markedsføring for å forsterke dette.

Morten Blomfeldt
Kundesjef i Epinova

Morten har bodd store deler av sitt voksne liv i Asia og Australia, og har bl.a. spilt en nøkkelrolle i Schibsteds rubrikksatsinger i denne regionen. De siste årene har han jobbet på leverandørsiden her hjemme, med stort fokus på hvordan kunder og leverandører trenger bedre samarbeidsmodeller.

Martine Westvik
Major Client Manager i Clear Channel

Martine Westvik jobber som Major Client Manager i Clear Channel Norge. Hun har jobbet med mediesalg i over 8 år med lang erfaring innenfor print/magasin og utendørskanalen. I Clear Channel er Martine byråansvarlig for blant annet Mediacom og Red Dentsu X. Martine ble kåret til årets Medieselger i 2021.  

Ricardo Cuilenheim
Strategy & Client Director i RED dentsu X

Ricardo jobber som strategidirektør i RED dentsu X og jobber med flere av Norges mest spennende selskaper og merkevarer. Han er lidenskapelig opptatt av hvordan investeringer i marketing/kommunikasjon gjort riktig, med fokus på samspillet mellom mennesker og merkevarer, kan bidra til vekst og lønnsomhet for selskaper.  

Frida Marie Grande
Rådgiver i SANNUM & BERGESTUEN

Frida Marie Grande er en sucker for kommunikasjon som lages på målgruppens premisser. Gjennom tre år som Social Media Manager i Amnesty og noen måneder som @frida.tegner på Instagram, har hun gjort seg mange viktige erfaringer. En av dem, er at norske virksomheter må slutte å være så voldsomt selvopptatte, og heller vende blikket sitt ut mot menneskene de ønsker å engasjere, hvis de skal treffe målgruppen med kommunikasjonen sin. I dag er Frida sosiale medier-rådgiver i det relativt ferske byrået Sannum & Bergestuen.  

Babak Behrad
Spesialrådgiver & Partner i Trigger Oslo

Babak holder foredrag om bærekraftig merkevarebygging. Han har jobbet internasjonalt med flere store kunder med fokus på strategi og konseptutvikling. Han er også grunder og har startet to virksomheter – et klesmerke, Mjölk Homme og sports-agenturet Agency8. Babak startet karrieren sin som tekstforfatter i Melbourne. Han har sin Master fra Toronto. I masteroppgaven skrev han om bærekraft (CSR) som verktøy for merkevarebygging, posisjonering og innovasjon. De siste årene har han arbeidet som rådgiver for store merkevarer med fokus på bærekraft og utvikling i den digitale tidsalderen. Før han kom til Trigger Oslo, jobbet han som konsulent for WHO i Genève og hjalp dem med deres globale strategi for å bekjempe livsstilssykdommer (NCD)

Therese Becke
Daglig Leder/ Rådgiver i Pol

Therese startet som daglig leder i Pol 1.oktober i år. Da kom hun fra stillingen som COO i RED dentsu X, der hun i tillegg til å være ansvarlig for operasjonell drift også var kundeansvarlig for flere av byråets største kunder. Therese har lang erfaring og har tidligere jobbet i PHD og Mindshare., og brenner for sterk kommunikasjon som folk må ta stilling til og som skaper effekt gjennom relevante og gode historier. Hun motiveres av alle sine utrolig dyktige og ambisiøse kollegaer i Pol, som alltid utfordrer seg selv og hverandre til å levere arbeid av aller ypperste kvalitet, og som gjør at Therese virkelig gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag!

Christian Thu
Kommersiell direktør i Amedia

Christian Thu har over 15 års erfaring fra kommersiell side i mediebransjen. Utover Amedia har han mange års erfaring fra Schibsted og utenlandske selskaper. Han har også vært leder for INMA sin tidligere publisist gruppe og holder mange foredrag på kryss og tvers av Norge. Christian har vært med å utvikle Amedias offensive kommersielle strategi, hvor digitalisering, innsikt og data er førende. Han er brennende opptatt av å skape verdi for annonsørene gjennom bruk av analyse, innsikt og data, samt effektive annonseløsninger.  

Margrethe Wam Solvang
Partner Manager i Google

Margrethe har jobbet med digitale annonseløsninger i flere av Norges største mediehus. Hun var med Kåre Valebrokk på oppstarten av DN Ajour (digitalavisen til DN) på slutten av 90-tallet, på annonse-teknologiens gjennombrudd med DoubleClick i spissen ved millenniumsskiftet, fra Akersgata til Havnelageret med Dagbladet, oppstarten av Schibsteds annonsenettverk Webtraffic, og er fremdeles under opplæring i Google Norge på 8. året. Hun har ledet webTV gruppen i INMA, og vært juryleder i flere prestisjetunge prisutdelinger innen digital markedsføring. Hun har også drevet musikkmanagement i LA i 5 år, som en pause fra mediebransjen... opptatt av å ta riktige valg, hydrogen-entusiast, musikk-elsker, og lever etter 'man har aldri sett alt!'

Per Christian Strand Teslo
Senior Account Executive i Snapchat

Per Christian har vært med å bygge opp den kommersielle delen av Snapchat i Norge og har salgsansvar overfor annonsører og mediebyrå. Han har tidligere jobbet som konsulent i mediebyrået Carat og som merkevaresjef i TINE. I 2020 vant Per Christian prisen som Årets beste medieselger for sin innsats overfor annonsører og byråer i Snapchat.

Angelica Prag
Leder for konsept i Aller Concept Store

Angelica begynte karrieren som journalist i ungdomsmagasinet Topp. Litt som med den første kjærligheten – den man aldri glemmer – har lekenheten derfra vært med henne siden. Den spilles på hver dag som leder for konsept i Aller Medias kreative «hub», Aller Concept Store. Hun heier på å feire et mislykket innsalg (nesten) like mye som et vellykket et, er tilhenger av solid takhøyde og foretrekker lave skuldre. Hvorfor? Fordi hun har troa på at de beste, mest fruktbare ideene kommer når man ikke er redd for å drite seg ut. Sammen med et usedvanlig kompetent team og med kundens behov i sentrum, skaper hun kreative løsninger og utvikler konsepter som treffer.

Christian Haneborg
Leder Schibsted Marketing Services i Norge

Christian Haneborg leder Schibsted Marketing Services i
Norge. Schibsted Marketing service har ansvar for annonsesalget til alle Schibsteds merkevarer og inkluderer blant annet VG, FINN.no, E24, Aftenposten, Bergens Tidene og Stavanger Aftenblad.

Ole Aleksander Janzso
Partner/Rådgiver i Teft

Ole Aleksander Janzso er partner i Teft og har jobbet med spesialister og ledere hos annonsørene og i byråene. Han står blant annet bak den årlige bransjerapporten til Teft og han deler gjerne sin erfaring om utviklingen av de digitale fagmiljøene i bransjen.

Meny
Skroll til toppen