Disse skal gi deg inspirasjon til nyttårsforsettene!

I år blir 8 Minutes of Digital Marketing nok en gang fullstappet med gode råd til nyttårsforsetter for norske bedrifter. Dette har du ikke råd til å gå glipp av!

Vi har samlet 20 av de sterkeste stemmene og klokeste hodene i bransjen for å konkurrere om beste appell på 8 minutter om den ENE tingen de mener Norske bedrifter bør ta tak i neste år. Det blir lærerikt og inspirerende, men samtidig underholdende og morsomt. I år arrangeres 8 Minutes of Digital Marketing torsdag 8. desember Christiania Teater Oslo sammen med en bedre julelunsj.

Les mer om arrangementet og meld deg på her!

Årets speakere (oppdateres fortløpende, og detaljert program kommer senere)

Henrik Hildre
Kommersiell innholdsansvarlig
Egmont People

Henrik har jobbet med videoinnhold til unge på sosiale medier i 8 år, blant annet i NRK. Han var med å bygge opp tre av Norges største YouTube-kanaler foran og bak kamera, og har jobbet strategisk med video både kommersielt og redaksjonelt.

 

Han har vært en stor del av NRK-prosjekter som vant Gullrute for innovasjon og ble nominert til Kids Emmy – i tillegg til å stikke av med en pris for Årets YouTuber. I 2020 var han med på å bygge opp Egmont Peoples produksjonsteam som spesialiserer seg på autentisk ungt innhold til sosiale medier og TV. Hovedmålet hans er å forstå hva som gjør at videoer flyr i sosiale medier, og hvordan man kan jobbe systematisk for at det skal skje oftere.

Vilde Kristine Darvik
Kreativ Leder
Max Social

Vilde har jobbet med influencere siden 2017, og har vært med å bygge opp noen av landets største internettstjerner. I 2020 var hun med å starte Schibsted eget influencerbyår Max Social, der hun i dag er kreativ leder. Hun drives av å lage kommersielle konsepter som skiller seg ut, og gir en verdi utover bare å være reklame. I en vanvittig strøm av innhold, annonser og støy er det viktig å skille seg ut, og du må gjøre deg fortjent til folks oppmerksomhet! I tillegg til å jobbe med kommersielle konsepter, bygger hun de personlige merkevarene i Max Social - nemlig influencere som Vegard harm, Linnéa Myhre og Oskar Westerlin.

Camilla von Borcke
Prosjektleder og Partner
Anorak

Camilla von Borcke fra Anorak er en av Norges mest erfarne prosjektledere. Med over 20 års fartstid har hun rattet noen av Norges største kunder, dyktigste kreatører og mest komplekse prosjekter. Og ikke minst har hun sittet i 4593 møter der beslutningene tas.

Anders Erikson
Fagansvarlig for planning og strategi
Los & Co

Anders Erikson er fagansvarlig for planning og strategi i Los & Co, en del av konsernet Oceans. Han har tidligere seks år med erfaring som planner fra Kitchen Reklamebyrå. Anders interesserer seg for menneskets indre og ytre motivasjoner og hvordan det påvirker kjøpsadferd og rollen reklame spiller som en påvirkningskraft for holdninger og adferder.

Anders er tidligere nominert som Årets foredragsholder av ANFO og vant i 2018 prisen for Årets birøkter for arbeidet med boken EFFEKT: 10 grunnleggende regler for å lage reklame som virker - en fagbok for folk ikke har tid til å lese fagbøker.

Anders er utdannet økonom ved NTNU Handelshøyskolen, har master i markedsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania og årsstudium i psykologi fra NTNU.

Mads Rønold
Kreatør
Per Høj

Mads jobber som kreatør i reklamebyrået Per Høj og har 10 års erfaring med å lage fantastiske ideer som aldri kommer på lufta. Han har tidligere vært juryleder i Gulltaggen for kategorien "Online video".

Morten Myrstad
Redaktør i Kaupr.io
Rådgiver i The New Company

Morten er gründer i nettavisen kaupr.io, som ble lansert i august i år. Kaupr er en nyhetstjeneste om digital og virtuell økonomi, med innhold bl.a. om digitale penger, Web3, Metavers, NFTer og Creator Economy. Målgruppen er gründere, startups og ledere som ønsker å være godt forberedt for neste generasjons internett.
Morten har en allsidig bakgrunn, som journalist i Dagens Næringsiv, byrågründer i Cox Kommunikasjon, kommunikasjonsrådgiver i Dinamo og digital forretningsrådgiver i The New Company. De siste 10 årene har Morten primært jobbet med innsikt, strategier og løsninger knyttet til
digitale og hybride arbeidsplasser.

Paul Grønseth
Seniorkonsulent SEO
Rocket

Paul Grønseth er en tusenkunstner med beina godt plantet i SEO og forretningsutvikling.

I tillegg til å ha jobbet med organisk søk for noen av Norges største merkevarer på byråsiden de siste fire årene, har han gründet et bakeri som skapte arbeidsplasser under Covid-19 mens resten av bransjen var på tilbakegang.

Paul er utdannet lærer, og brenner for å utvikle innhold og SEO-faget gjennom å følge med trender og formidle dette med høyt engasjement, sammen med sine kolleger i seniorbyrået Rocket.

Phil Sumner
VP Research Operations
Teads

Phil Sumner is a media and research professional with 15 years experience in client facing roles. Since almost five years he’s leading the research team at Teads and he’s currently helping to lead the attention program at Teads. His an expert in both digital and cross media measurement having worked with industry bodies to launch new measurement methodologies and has worked with all the major agency groups and leading digital networks. Phil’s passionate for taking new research methodologies and services to market and for helping clients grow their businesses.

Ellen Molstad Dale
Daglig leder
Mere Mat

Ellen har over 20 års erfaring med dagligvarer innenfor konseptutvikling, innovasjon og merkevarebygging, fra både kjede (NorgesGruppen/Meny) og leverandørsiden (Haugen-Gruppen, Fjordland, Mere Mat). Ellen fikk i 2021 det spennende ansvaret med å lede Mere Mat, leverandør av ferske supper og ferdigmat, videre fra «gründertilværelsen». Her er hun opptatt av å ta en posisjon som tilbyder av sunne og bærekraftige måltidsløsninger innenfor ferdigmatkategorien. Målet er å gi forbruker et større mangfold og muligheten til å spise sunt og godt, for både kroppen og miljøet, hver dag.

Jo-Øystein Slinde
Markedsdirektør
JCDecaux

Jo-Øystein har jobbet over 20 år i norsk mediebransje. Etter utdannelsen startet han som selger i TVNorge, før han ble markeds- og promosjef i samme kanal. Han hadde etter dette et kort opphold i MediaCom som rådgiver, før han ble hentet til den franske utendørskjempen JCDecaux.

Han er i dag veldig glad i å snakke om de kommunikasjons- og kanalegenskapene som har ført til at utendørskanalen i dag er en av de raskest voksende mediekanalene i Norge. Gjerne til studenter og ferske mediebransjemennesker.

Han henter i det daglige mye inspirasjon og kunnskap fra å jobbe tett med andre land i JCDecaux-systemet, og han satt i mange år som juryleder Medieprisen i kategorien Mediekanal.

 

Christian Thu
Strategisk Salgsdirektør / VP Ad Sales
Amedia Salg og Marked
Vinner av 8 minutes 2021

Christian Thu har over 15 års erfaring fra kommersiell side i mediebransjen. Utover Amedia har han mange års erfaring fra Schibsted og utenlandske selskaper. Han har også vært leder for INMA sin tidligere publisist gruppe og holder mange foredrag på kryss og tvers av Norge.

Christian har vært med å utvikle Amedias offensive kommersielle strategi, hvor digitalisering, innsikt og data er førende. Han er brennende opptatt av å skape verdi for annonsørene gjennom bruk av analyse, innsikt og data, samt effektive annonseløsninger.

Joakim Sande
Business Director
OMD

Joakim har jobbet med kommersiell ledelse og merkevarebygging i over 20 år, i forskjellige roller både her hjemme og internasjonalt.

I Norge er han kanskje mest kjent for forskjellige marketing-tiltak på Solo, hvor han blant annet var ansvarlig for å sjøsette verdens største flaskepost.

Joakim har opparbeidet seg en bred kompetanse på tvers av marketing-faget og en betydelig verktøykasse for å utvikle strategier og bygge merkevarer effektivt. Denne bruker han daglig for å hjelpe flere av Norges største merkevarer i rollen som Business Director i OMD.

Marie-Louise Alvær
Administrerende direktør
PHD

Marie-Louise Alvær har jobbet innenfor media og markedsføring i over 25 år. Hun har vært både på mediesiden og kundesiden, men har sitt tyngdepunkt i mediebyrå-bransjen. Med erfaring fra etableringen av OMD og RED, og som leder for det raskt voksende mediebyrået PHD, har Marie-Louise opparbeidet seg bred erfaring fra kommunikasjonsfaget og som byråleder, og har varmt hjerte for forretnings- og organisasjonsutvikling.

Marius Huseby Gulbrandsen
Head of Marketing Technology & Consumer Data
Orkla

Marius har gjennom de siste 10 årene samlet og bygget bred relevant erfaring fra hele den digitale verdikjeden. Med Schibsted (E24), dentsu (Amnet) og Orkla på CV’en, har han førstehånds innsikt i hvordan den hellige treenigheten (publisist, byrå og annonsør) fungerer best sammen.

Med en forkjærlighet for tech, effektmålinger og merkevarebygging, har han mang en digital kampanjestrategi på samvittigheten. Mest sannsynlig har han i en annen digital tidsalder hatt deg i et av performance løpene han har jobbet med #endlessretargeting!

Martin Wenstad Janssen
Account Executive
Snap

Martin har jobbet med mediesalg hele sitt voksne liv. I dag jobber han i Snapchat med salgsansvar overfor annonsører og mediebyråer.

Han har høstet en rekke priser gjennom karrieren, deriblant Norges beste Medieselger i 2019, hvor han også var nominert i både 2018 og 2020 – og senest Kanalbattle i år, da Snapchat gikk av med seieren.

Selv om det kommersielle DNA’et står sterkt hos Martin, omtaler han seg selv først og fremst som en nerd som brenner for faget.

Martine Westvik
Sales Manager
Clear Channel
Vinner av 8 minutes 2021

Martine Westvik jobber som Sales Manager i Clear Channel Norge. Hun har jobbet med mediesalg i over 9 år med lang erfaring innenfor tradisjonelle kanaler som print, magasin og utendørskanalen.

Martine brenner for markedsføringsfaget og elsker å kunne utfordre satte persepsjoner med god innsikt og analyse. Martine ble kåret til årets Medieselger i 2021 og delte fjorårets seier i INMA’s 8 minutes.

Michael Legendre
Managing Director
Merkle

Michael er leder for dentsu byrået Merkle Norge. Et byrå som jobber leverer innen kundeopplevelse, personalisering, CRM og martech.    Michael er brennende opptatt av god kundeopplevelse: Han mener at vi lever i forbrukerens tidsalder og at all kommunikasjon bør tilpasses hver enkelt forbruker så godt det lar seg gjøre. De aller fleste selskaper har data som kan gjøre kommunikasjonen mer relevant, men veldig få har systemene, kompetansen eller relevant innhold til å utnytte den verdifulle dataen de besitter. Riktig kompetanse er avgjørende for at selskaper skal klare å skape gode kundeopplevelser og være relevant. Er du ikke relevant taper du kampen om forbrukerne!

Merete Mandt Larsen
Rådgiver og hodejeger
Raadgiverhuset Rekruttering

Etter over 30 år i kommunikasjonsbransjen bestemte Merete seg for å gjøre noe helt nytt og startet som hodejeger i fjor. Hun har jobbet i mediehus , reklamebyrå, mediebyrå og hun har vært på annonsørsiden. Merete mener dette gir henne en verdifull innsikt, ikke minst når hun nå skal rekruttere folk fra bransjen hun kommer fra.

I jobben som daglig leder i Mediebyråforeningen var Merete opptatt av mangfold. Hun er fremdeles meget opptatt av dette, og mener at hun som hodejeger har et ansvar for å sørge for at kvalifiserte og kompetente kandidater får muligheter - uansett etnisitet, alder, kjønn og annerledeshet. Hun mener kommunikasjonsbransjen må bli flinkere til å rekruttere utenfor «andedammen».

Preben Carlsen
CEO og Founder
Switch

Preben Carlsen er daglig leder og grunnlegger av Switch, et medieselskap som gir deg menneskelige perspektiver på globale problemer – og hva som skal til for å løse dem.

Han er også med-gründer av Pakt, som utvikler hytter av restmaterialer og bygger dem i pakt med naturen, og GoGood, som utvikler teknologi for konkurransedyktige ombruksløsninger.

Preben har tidligere vært involvert i oppstarten av selskaper som No Hate, Folk, Reodor og Charge, men er kanskje mest kjent som gründer og leder av kommunikasjonsbyrået Trigger - som han bygget opp til å bli verdens beste kreative PR-byrå på bare fem år.

Preben er tidligere kåret til den mest populære lederen i medie- og kommunikasjonsbransjen to år på rad, årets foredragsholder, årets tankeleder, han er tidenes yngste vinner av PR-bransjens hederspris og har blitt utnevnt til en av de 25 mest innovative personene i kommunikasjonsbransjen i Europa.

Ann-Kristin Hansen
Daglig leder
AntiDiffer

Ann-Kristin er daglig leder i AntiDiffer og har over 20 års erfaring fra digital tjenesteutvikling og brukeropplevelse. Hun har et kommersielt hode som evner å kombinere brukerfokus og forretningsmål når hun lager tjenester.

Hun har teknologiforståelse og har ledet store team bestående av ulik fagkompetanse. Ann-Kristin liker å jobbe i krysningen der kommunikasjon møter teknologi og design, og å hjelpe med å forstå, løse og lage riktige løsninger for kundene sine. Hun leter alltid etter gullet i folk og er god til å få folk til å spille sammen. Ann-Kristin er i år på den prestigefylte listen over Norges 50 fremste teknologikvinner.

Tusen takk til våre samarbeidspartnere!

 
Meny
Skroll til toppen