Disse kjemper om edelt metall i årets Gulltaggen Award!

Det er det er 21 bidrag på shortlist innen fagdisiplinen Mediestrategi, både Innholdsmarkedsføring, og Design og Teknologi har 20 bidrag hver på shortlist, mens innen Reklame og Kommunikasjon har 15 bidrag. Det er TRY som har flest antall bidrag på shortlist, med hele 12 bidrag! Deretter følger POL med ni bidrag, tett etterfulgt av Anorak NoA med åtte bidrag, og Tante Randi reklamebyrå med 7 bidrag. Totalt 28 bedrifter er å finne på årets shortlist.

Se komplett shortlist her.

Innen Innholdsmarkedsføring konkurreres det i to kategorier, Beste innholdsmarkedsføring og Beste influencer markedsføring. I denne fagdisiplinen er TRY representert med fem arbeider, mens Los & Co er representert med tre.

Fagdisiplinen Mediestrategi består av kategoriene Kanal og Kampanje hvor WAL, Carat, Gjensidige Forsikring, POL, Tante Randi reklamebyrå og TRY er alle representert med to bidrag hver.

Innen fagdisiplinen Reklame og Kommunikasjon konkurreres det også i to kategorier: Enkeltarbeid og Integrert kampanje. Her er Anorak NoA representert med totalt fire bidrag, mens POL er representert med tre, og Tante Randi reklamebyrå to bidrag.

I fagdisiplinen Design og Teknologi finner vi tre kategorier: Produkt og tjeneste, Nettsider, samt Digital opplevelse. I denne fagdisiplinen er TRY representert fire ganger, og POL tre.

Nytt av året er kategorien Årets nyskapning, hvor juryen nominerer ett arbeid fra hver kategori som kan vinne spesialprisen “Årets nyskapning”. Kriteriet for nominasjon er at arbeidet inspirerer og begeistrer, og som viser/demonstrerer hvilke kreative muligheter som er finnes. Hvilke arbeider som er nominert til «Årets nyskapning» vil bli offentliggjort mandag 23. mai. I tillegg har Gulltaggen spesial-kategorien Cannes Young Lions Digital, hvor Sollin Sæle og Per Berge Moe vant den nasjonale konkurransen om å få representere Norge i Young Lions Competitions i kategorien «Digital» senere i mai.

Offisiell Shortlist Gulltaggen Award 2022

ByråAntall bidrag på shortlist
TRY12
POL9
Anorak NoA8
Tante Randi reklamebyrå7
ANTI4
Los & Co4
Trigger3
WAL3
Atyp2
Carat2
Gjensidige Forsikring2
Schibsted Marketing Services og Mindshare2
Sollin Sæle2
Blank 1
DAYTWO1
Fasett1
Gavin Bargus Design / DayTwo1
Gyldendal Tjenester og Vekst & Tiden Norsk Forlag1
Hyper1
Kitchen og NoaIgnite/Sylinder1
NoA Ignite1
NoA Ignite, Bakken & Bæck og Ruter1
Nord DDB Oslo1
Nova Vista1
OMD1
Schibsted 1
Spoon1
Starcom1
Unfold1
Meny
Skroll til toppen