Disse kan vinne Cannes Young Lions Digital

Tre team fra henholdsvis reklamebyråene Kitchen, Anti og Hausmann er med i kampen om å få representere Norge under reklamefestivalen Cannes Lions 2021. Bugge/Stangeland fra Kitchen, Sæle/Moen fra Anti og Skjolden/Hassel fra Hausmann er finaleklare!

 

Det teamet som går helt til topps, vil være Norges representant i kategorien Young Lions Digital i juni neste år. -Det er en bragd å være på shortlist. Dette er kreative talenter på øverste hylle, sier daglig leder Camilla Grund hos INMA.

 

Nå har den norske juryen talt i denne kategorien med tanke på hvem som får norsk finaleplass, hvor INMA og Gulltaggen står som samarbeidspartner. Alle teamene fikk en oppgave på forhånd – og som de skulle svare på og presentere for juryen.

 

På grunn av corona-situasjonen ble det videopresentasjon i stedet for fysisk presentasjon i år. Samtlige team ble bedømt på kreativitet, originalitet, nytenkning, gjennomføringsevne samt hvordan de har fulgt retningslinjene i oppgaven.

 

Det er følgende team som nå er klare for finalekamp om en plass til Cannes. Det er Nina Bugge og Gerd Stangeland i Kitchen, Sollin Sæle og Per Berge Moen i Anti og Torkel Skjolden og Marcus Hassel i Hausmann.

 

-Disse tre skilte seg ut med de klart mest originale løsningene, og det var ingen tvil i juryen om hvem som fortjente å bli sendt videre, sier jurygeneral Gro Larsson i Gulltaggen.

 

Det er storjuryen i Gulltaggen som har foretatt juryeringen. Den består av jurygeneral Gro Larsson fra Per Høj samt jurylederne i ulike kategorier; Pia Tryland fra Chili Publications, Marita Viken fra Unfold, Thomas Johansen fra PHD Media og Jens-Petter Aarhus fra Anorak.

 

-Det var utrolig mange bra innleveringer i år, og det er veldig gøy å se at kreativiteten fremdeles er på topp. Det har jo vært litt spesielle omstendigheter i år siden både innlevering og juryering har skjedd midt i de mest intense ukene med hjemmekontor, sier daglig leder Camilla Grund hos INMA.

 

Men hvem som får dra til Cannes, vil ikke bli avgjort før i mai, dersom alt går etter planen i disse corona-tider.

 

-Men alle team tok dette utrolig sporty og har levert både skriftlige og visuelle gode presentasjoner. Vi i INMA er utrolig stolte av å kunne sende et «heidundranes» bra team ned til Cannes. Men hvem som vinner får dere ikke vite før i forbindelse med prisutdelingen i Gulltaggen – antageligvis i mai, sier Camilla Grund.

Meny
Skroll til toppen