Dette er vinneroppskriften i fagdisiplinen Design og teknologi i Gulltaggen

Kristin Kokkersvold fra Studio Netting er juryleder for fagdisiplinen Design og teknologi under årets Gulltaggen Award. Her deler hun sine tanker om hva som skal til for å nå helt til topps!
Alle kategoriene blir vurdert ut i fra kreativitet og konsept, håndverk, innovativ bruk av teknologi, og effekt. Juryen vil premiere løsninger som begeistrer, men også utmerker seg med godt håndverk, kreative og visuelt sterke konsepter løser problemer på en spennende måte. 

 

Nettsider
I kategorien nettsider kommer vi til å fokusere på god interaksjonsdesign, et godt håndverk i designarbeidet og teknisk løsning, vi vil vektlegge kreative grep som er med bakgrunn i gjort reell innsikt i brukerens behov og som bidrar til måloppnåelse. 
Vi ser etter arbeidene som skiller seg ut, og umiddelbart fanger interessen vår. Selvsikre nettsider som ikke bare er funksjonelle, men også gir en emosjonell opplevelse. 
Produkt og tjenester
Vi premierer både nye eller forbedrede produkter og tjenester. Vi ser etter løsningene som setter en ny standard for gode brukeropplevelser. Vinneren må løse reelle behov for folk og gi verdi for oppdragsgiver. 
Jeg håper vi får se både spennende digitale tjenester, plattformer og applikasjoner, enkelttjenester på nettsider.
 
Digital opplevelse
Vi ser etter originale løsninger, kreativ bruk av teknologi og underholdningsverdi. For å vinne må arbeidet engasjere målgruppen og vise at løsningen er et godt valg for oppdragsgiver.
Her håper jeg vi ser et stort spenn i type løsninger, alt fra kampanjer og egenpromo til spill, apper, installasjoner og digitale uttak i det fysiske rom.
Dette ser jeg etter i et vinnerarbeid
Don’t make me think sa Steve Krug for mange år siden. Det gjelder i aller høyeste grad fortsatt. Gode løsninger som bare funker for alle uten humper i veien gir et godt førsteinntrykk, fornøyde brukere og bidrar til måloppnåelse for oppdragsgiver.
Jeg vil begeistres! Gjør meg glad. Du kommer langt med funksjonelle løsninger og innovasjon, men det er innpakningen og brukeropplevelsen som i siste ledd avgjør om folk vil omfavne løsninger du har laget.
Nyskapende bruk av teknologi er spennende og bra når vi skaper gode og bedre løsninger, men det er ikke et mål i seg selv.  Vinneroppskriften er løsninger som balanserer gode konsept, funksjonelle løsninger og godt håndtverk med litt glasur på toppen i form av nyskapning og lekre detaljer.

 

Ønsker du å sende inn dine jobber innen innholdsmarkedsføring ti konkurransen les mer på Gulltaggen.no eller her! Husk siste frist for innsending er 6. april. 
Meny
Skroll til toppen