Dette er juryen for Performance Award 2020

Da er juryen for årets Perfomance Award klar. Vi er veldig stolte av å kunne presentere en jury med utrolig dyktige fagfolk! Sammen skal disse finne de aller beste arbeidene innen performance marketing det siste året. 

 

Dette er niende året på rad INMA arrangerer Performance Award, og for det vi trygt kan si er Norges tøffeste award med tanke på kravet om dokumenterbare resultater.

 

Årets jurygeneral er Damir Dunderovic fra Curamando.
Camilla Halleraker som er Managing Director i Starcom og Christophe Pons som er Digital Director i Mindshare er juryledere for hver sin jury.

 

NAVNFRIMA
Bendik HeibergCuramando
Camilla HallerakerZenith
Caroline ClaessonSchibsted Norge Annonse
Cathrine Aarvold HoflandNucleus
Christian LinnestadGroupM
Christine TorpStarcom
Christophe PonsMindshare
Christopher BrekkeSemway
Hanne KopstadEntur
Ina Kristin HaugenCuramando
Jenný Rut SigurgeirsdóttirMills
Kai RistCarat
Lovise Altmann AntonsenKo og Co
Malin GesterFacebook
Marianne Blindheim EriksenCoretrek
Ravn Thor BredalOcti
Silje Hjorth LieRED Performance
Sondre GulichsenXaxis
Sten BråthenMediaCom
Vivian VestreMediabrands (Matterkind)
Øystein Svendsen OpperudSynlighet

 

Bendik Heiberg, Senior Rådgiver i Curamando

Bendik har lang fartstid fra Dentsu Aegis Network som rådgiver og leder innenfor digitalmarkedsføring og programmatiske kjøp for noen av landets og verdens sterkeste merkevarer. De siste årene har han jobbet som engleinvestor og rådgiver for oppstartsselskaper og er nå i Curamando der han leder satsingen på MarTech.

Camilla Halleraker, Managing Director i Mediebyrået Starcom

Camilla har lang fartstid i mediebransjen både på publisist- og mediebyråsiden, som henholdsvis Digital Manager i Starcom og som Head of Programmatic, Yiled og Adops i Aller Media. Hun er lidenskapelig opptatt av Faget, Folkene og Forretningen og det å se synergier på tvers av disse pilarene. Hun sitter også i sentralstyret i Redningsselskapet og mottok i 2018 INMA sin ærespris.

Caroline Claesson, Programmatic Solutions Manager i Schibsted

Caroline har mye erfaring med programmatiske kampanjer, både fra byrå (MediaCom/GroupM) og publisist (Schibsted). Som Programmatic Solutions Manager arbeider hun med å løse alle typer programmatiske utfordringer og rådgir både kjøper og selger for å finne den beste strategien for kunden. Hun er første kontaktpunkt i Schibsted for de programmatiske byråmiljøene og er ansvarlig for Schibsteds kommunikasjon utad innenfor fagfeltet. Med erfaring fra både byrå- og publisistsiden klarer hun å identifisere og løse både kundens, byråets og publisistens utfordringer.

Cathrine Aarvold Hofland, Head of Media i Nucleus

Cathrine jobber som fagansvarlig for annonsering på betalt søk og sosiale medier i Nucleus. Arbeidshverdagen består i mye operativt og strategisk arbeid og hun har bred erfaring innenfor bransjer som finans, helse, e-commerce, ideelle organisasjoner og teknologi. Hun er utdannet siviløkonom med master i markedsføring fra Handelshøyskolen BI. Hun prøver å unngå rådgivning basert på «magefølelsen,» og liker derfor å jobbe med performance-markedsføring hvor det er enklere å bruke innsikt og data for å forstå målgruppens behov.

Christian Linnestad, Head of SEM i GroupM

Christian jobber i dag som ansvarlig for søk i GroupM, etter å ha jobbet med søk i MediaCom, iUM og GroupM i både Norge og UK de siste 7 årene. Han har et stort fokus på hvordan søk kombinert med teknologi bidrar til å skape forretning for annonsører, og brenner for å integrere betalt og organisk søk til en helhetlig strategi.

Christine Torp, Direktør for Performance Marketing i Starcom

Christine har over 14 års erfaring med media og kommunikasjon. Hun har jobbet for kompetanseløft og faglig utvikling innen det digitale fagområdet siden hun først begynte i Microsoft Advertising tilbake i 2006, hvor hun allerede da gikk i bresjen for måling og effekt av digitale markedsføringsinitiativ. I fjor vant hun den toneavgivende æresprisen i regi av INMA, og under Christines ledelse har Starcom vunnet en rekke priser i INMA Performance Awards for jobber som har utmerket seg innen mediestrategi, innovasjon og analyse. Hun holder foredrag for ANFO, INMA, kompetanseprogram for publisistene, undervisning på Høyskolen Kristiania for å nevne noe. Spesielt har hun fokusert på programmatisk, og er en av få i bransjen som klarer å forklare dette enkelt og riktig.

Christophe Pons, Digital Direktør i Mindshare

Christophe jobber som Digital Direktør i Mindshare etter å ha jobbet som digital rådgiver med en rekke store og mindre kunder i Norge, Belgia, Nederland og UK. Han har både erfaring fra byrå (Mindshare og PHD) og kundesiden (Philips) og ser frem til den dagen man slutter å snakke om ‘digital’ markedsføring, fjerner siloer og jobber ut i fra ett helhetlig kommunikasjonsperspektiv, hvor det kreative er integrert med data, måling, og alt regnes hjemm til en så enkel mulig ROMI-parameter. Christophe har utdannelse fra Vlerick Business School, Universitet i Bergen og Hyper Island.

Christopher Brekke, Leder for Performance i Semway Norge AS

Som leder for Performance Marketing i Semway er Christopher lidenskapelig opptatt av resultater og markedsføring som påvirker mennesker og hvordan vi handler. Med et engasjement for teknologi og kreative løsninger jobber han aktivt for hele tiden å levere bedre resultater for alle Semway sine kunder. Som en av grunnleggerne bak Semway, med over 13 års erfaring innen digital markedsføring, har Christopher opparbeidet seg en bred og inngående kunnskap om digital markedsføring.

Hanne Kopstad, Markedssjef/ Marketing Manager i Entur

Ina Kristin Haugen, Advisor i Curamando

Ina Kristin har over 8 års erfaring med markedsføring innen både hotell og retail. Hun begynte å jobbe som Advisor i Curamando våren 2020. Årene før det var hun Kommunikasjons- og markedssjef for Clas Ohlson i Norge, med ansvaret for all kundedialog. Her hadde hun fokus på å finne nye digitale måter å drive online og offline vekst.

Jenný Rut Sigurgeirsdóttir, Medie-, reklame- og kommunikasjonssjef i Mills

Jenný Rut har 20 års erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon, blant annet som kundedirektør for Orkla i OMD. Blir ekstra glad av kommunikasjon basert på smart bruk av innsikt, som evner å stå ut og skaper dokumentert effekt.

Kai Rist, Performance Lead i Carat

Kai har over 20-års erfaring fra digitale medier, e-commerce og forretningsutvikling av digitale tjenester og produkter, fra blant annet bedrifter som TradeDoubler, Olav Thon Gruppen og Orkla. Har siden 2018 jobbet i Carat som Performance Lead, med ansvar for performance marketing for flere av Carats største kunder. Trives best i skjæringspunktet mellom technology, digital media og forretningsutvikling.

Lovise Altmann Antonsen, Teamleder Performance i KO OG CO

Lovise har jobbet som Performance rådgiver siden 2017. Hun har tidligere erfaring med å lage kreativt og organisk innhold, samt scripting og koding.
Aller helst trives hun i en variert hverdag med ulike utfordringer innenfor mediekjøp.
Ganske nylig har hun blitt Teamleder og skal nå bygge opp og utvide avdelingen sin hos KO OG CO. Etter jobb gamer hun og går lange turer med hunden sin.

Malin Gester, Client Solutions Manager i Facebook

Malin jobbet med programmatisk kjøp hos et mediebyrå i Sverige før hun startet på Facebooks nordiske kontor i Stockholm for 5 år siden. Malin var involvert fra starten av det norske Facebook-kontoret og jobber med annonsører i detaljhandelen.

Marianne Blindheim Eriksen, Byråleder og Rådgiver i CoreTrek

Marianne har mer enn 20 års fartstid i bransjen, og har hatt flere stillinger som Head of Content i blant annet Schjærven Reklamebyrå. De siste årene har hun ledet markedsavdelingen i CoreTrek hvor de jobber med både innhold og digital markedsføring, SEO og analyse og Marianne har sterkt fokus på innsikt og analyse for å kunne måle faktisk effekt av det de utarbeider for kundene. Avdelingen teller per i dag 13 ansatte og vokser fort videre. Gjennom årene har Marianne jobbet med merkevarer som Bohus, Tilbords, Block Watne, Hyundai, Medox og Brystkreftforeningen. Marianne har en mastergrad i journalistikk og massekommunikasjon.

Ravn Thor Bredal, Fagansvarlig i Octi

Ravn jobber kombinert som Fagansvarlig i Octi og Faglærer for Digital markedsføring ved Fagskolen Kristiania. I Octi har han ansvar for kvalitetssikring og kompetanseutvikling, i tillegg til å være involvert i kundearbeid både strategisk og operativt. På Fagskolen Kristiania holder han ukentlige undervisningssamlinger og har ansvar for veiledning, oppfølging og evaluering av studenter. Ravn har en MSc i Strategic Marketing Management fra Aston Business School.

Silje Hjorth Lie, Senior SEO-spesialist hos RED Performance

Silje jobber som senior SEO-spesialist hos RED Performance, som er en del av RED Dentsu X. Her jobber hun med å skape digital vekst for små og store selskaper i ulike bransjer ved å øke den organiske synligheten. Hun har en analytisk tilnærming til innhold, og lager innholdsanalyser som danner grunnlag for en helhetlig innholdsstrategi på tvers av kanaler. Silje har tidligere erfaring fra PR-byrå og fra SEO-arbeid på kundesiden, samt en mastergrad i internasjonal markedsføring fra Grenoble Ecole de Management i Frankrike og Ramon Llull University i Spania.

Sondre Gulichsen, Head of Programmatic i GroupM

Sondre jobber som Head of Programmatic i GroupM, med fagansvar for all programmatisk annonsering på tvers av byråene Wavemaker, Mindshare og Mediacom. Han har stort fokus på innovasjon og digitalisering, samt har hatt flere foredrag om maskinlæring og AI på både små og store arenaer. Sondre er utdannet informatiker med spesialisering på programmering, og mener utviklingen av teknologi og AI spiller en stor rolle innenfor markedsføring.

Sten Bråthen, Strategidirektør i MediaCom

Sten Bråthen er strategidirektør i MediaCom og har lang og bred erfaring fra analyse, marketing og reklamebransjen – på BI, i Kraft Foods, Leo Burnett og Kitchen. Han er opptatt av å utvikle det faglige nivået i bransjen og bidrar gjennom forelesninger, foredrag og artikler om effektiv og effektfull, innsiktsbasert kommunikasjon. For dette fikk han «Mediaforums hederspris i 2019. Sten brenner for et helhetlig perspektiv på markedskommunikasjon der innhold og spredning skaper dokumenterbare forretningsresultater både direkte og indirekte – på kort og lang sikt.

Vivian Vestre, Fagansvarlig programmatic, Mediabrands (Matterkind)

Vivian Vestre har jobbet med digitale annonsekjøp i over 9 år, og har erfaring fra både inn og utland. Hun har jobbet med programmatisk annonsering i Mediabrands siden 2017, og er i dag fagansvarlig for all digital annonsering på display og video for byråene IUM og BPN. Vivian har erfaring fra både byrå (Mediabrands) og mediesiden (AOL og Unruly) og bruker denne erfaringer til å hjelpe kundene med å utarbeide digitale strategier, utnytte mulighetene innenfor adtech og viktigst av alt, levere effektive digitale kampanjer.

Øystein Svendsen Opperud, Byråleder i Synlighets Oslo-avdeling.

Øystein er byråleder i Synlighets Oslo-avdeling. Der har han gleden av å lede et stort team av rådgivere som jobber for å skape vekst for selskaper gjennom forretningsutvikling og digital markedsføring. Øystein har bakgrunn fra kundesiden og som fagspesialist med hovedvekt på SEO i Synlighet, frem til han tok over byrålederrollen i 2019. De beste dagene på jobb er når kollegene mine skaper gode historier med kunder, og vi vokser sammen med dem.  
Meny
Skroll til toppen