Dette er juryen for Performance Award 2019

Da er juryen for årets Perfomance Award 2019 klar. Vi er veldig stolte av å kunne presentere denne dyktige gjengen, som sammen skal finne de aller beste arbeidene innen performance marketing det siste året. 
Dette er åttende året på rad INMA arrangerer Performance Award, og for det vi trygt kan si er Norges tøffeste award med tanke på kravet om dokumenterbare resultater.
Årets jurygeneral er Magnus Strømnes Bøe fra RED Performance. 

Jury Performance 2019

NavnFirma
Lena MuruåsenJuryleder
Beate Stangeland EideJuryleder
Adrien BjørnskauRed Media
Ann JackGroupM
Carl-Adam SjölanderOMD
Christophe PonsMindshare
Erik StormDigital Opptur
Hanne Røe NyhusLudens Reklame
Ingrid NesSynlighet
Kaja BayerTelia
Lasse TorstensonNettrafikk
Lovise Altmann AntonsenKo&Co
Malin GesterFacebook
Mari Anvik BergReprise
Oluf HaugenSpareBank 1
Tobias LimsethPublicis Media
Tone Helene AngsundMcCann
Tore TomasgaardKo&Co
Adrien Bjørnskau, Head of programmatic i RED Dentsu XAdrien Bjørnskau har siden 2013 jobbet i RED Media med digitale medier. Han er i dag ansvarlig for den programmatiske avdelingen for byrået og har i tillegg en rolle som digital lead for flere av REDs kunder. Han har bred erfaring med de fleste områder innen digitale medier, e-commerce og webanalyse, og har en spesiell interesse for adtech og skjæringspunktet mellom media og teknologi.

 

 

 

 

Ann jack, Senior konsulent i Quisma

Ann har over åtte års erfaring i den digitale markedsføringsbransjen, hvorav syv år i Storbritannia som prosjektleder innen SEO og senere som business development & sales manager for byrå. Nå jobber hun som senior konsulent for Quisma i Norge, som er en del av GroupM. Ann brenner for å hjelpe sine kunder med skape forretningsmessig vekst, i tillegg til å hjelpe dem med gode medieplasseringer. 

 

 

 

Beathe Stangeland Eide, Juryleder for Offline Performance, Innovation Performance og Performance That Matters

Beathe Stangeland Eide er svært engasjert i kommunikasjonsfaget, og har blant annet skrevet en bok om utendørs-reklame (sammen med Trond Blindheim), artikler og holdt foredrag på små og store konferanser. Beathe har foruten ledererfaring også hatt en rekke verv som; Styreleder i Mediaforum, medlem av fagansvarligråd MRA2 (Kreativt Forum) og juryarbeid i Medieprisen, Balticbest og Eurobest. Av internasjonale faglige utmerkelser har Beathe vunnet en Gull-løve for Discovery Networks i Cannes og gull i Global Festival of Media for IKEA. Hun har i tillegg vært involvert i flere arbeider premiert i Medieprisen, Gulltaggen og Gullblyanten. Beathe ble tildelt «Mediaforum`s Hederspris» i 2012.

 

 

 

 

Lena Muruåsen, Juryleder for Online Performance, Loyalty Performance og Lead Performance

Lena har over 18 års erfaring med digital markedsføring og har siden 2010 jobbet hovedsakelig innen performance. Hun begynte som digital ansvarlig i Color Line før hun gikk over på byråsiden og har siden den gang jobbet i byråer som Group M, iProspect/Vizeum og nå OMG Oculos. Hun har vært rådgiver og jobbet med noen av de største performance kundene i Norge og fikk med sitt team bronse i INMA Performance med NSB i 2015. I tillegg til å være rådgiver så har Lena også bygd opp  og ledet performance team i IProspect og nå OMG Oculos. I dag jobber hun som Client Dir, avd performance i OMG Oculos og har stort fokus på den helhetlige kundereisen der relevant innhold og performance skal jobbe sammen. Hun brenner for bruk av innsikt og kundedata og synergier mellom CRM og performance miljøene.

 

 

 

Carl-Adam SjölanderSenior Rådgiver/Digital Rådgiver i OMD

Carl har bakgrund från mediebyråene OMD, PHD och Starcom och diggar Performance Awards för att det firar smarta praktiska lösningar på strategiska problem.  

 

 

 

 

 

 

Christophe Pons, Digital Direktør i Mindshare

Christophe jobber som Digital Direktør i Mindshare etter å ha jobbet som digital rådgiver med en rekke store og mindre kunder i Norge, Belgia, Nederland og UK. Han har både erfaring fra byrå (Mindshare og PHD) og kundesiden (Philips) og ser frem til den dagen man slutter å snakke om ‘digital’ markedsføring, fjerner siloer og jobber ut i fra ett helhetlig kommunikasjonsperspektiv, hvor det kreative er integrert med data, måling, og alt regnes hjemm til en så enkel mulig ROMI-parameter. Christophe har utdannelse fra Vlerick Business School, Universitet i Bergen og Hyper Island.

 

 

 

 

Erik Storm, Daglig leder i Digital Opptur

Digital entusiast som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt rådgivning og analyse i den digitale verden. Eier av Digital Opptur og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Hjemmekoselig kontor med sofa, tøfler, restaurant og treningssenter. Overskuddet i selskapet deles med alle ansatte.

 

 

 

Ingrid Nes, Senioranalytiker og CRO rådgiver i Synlighet AS

Ingrid har over 6 års erfaring med performance marketing i byrået Synlighet AS. Her har hun jobbet med både annonsering og SEO før hun de siste årene har spesialisert seg inn på fagfeltetene analyse og nettstedsoptimaisering. Ingrid brenner for aktiv bruk av data og innsikt for å oppnå best mulig resultater på tvers av alle markedaktiviteter.

 

 

 

 

Lasse Torstenson, Daglig leder i Nettrafikk

Lasse er daglig leder i Nettrafikk, en del av Mood-gruppen. Han har de siste 14 årene jobbet med digital markedsføring og hvordan digitalisering kan skape konkurransefortrinn. Gjennom sin fartstid i Metronet, Knowit og nå Nettrafikk har han samarbeidet med flere av Norges sterkeste merkevarer. Lasse har en Executive MBA utdannelse fra NHH.

 

 

 

Lovise Altmann Antonsen, Performance Rådgiver hos Ko&Co

Sertifisert Google Premier Partner og jobber til daglig med markedsføring på Google, Facebook, Instagram og Snapchat. Hjelper kundene med mediestrategier, finne nye løsninger og tenke utenfor boksen. Studerte Medievitenskap på Universitetet i Bergen, fløy over til Oslo og vekk fra regnet for å jobbe med SEO for MAD Arkitekter gjennom et ett-års engasjement. Takket være studiene og SEO bakgrunn, har jeg lettere for å, blant annet, se og forstå brukermønster hos kunden. Glad i koding, glad i tall og glad i utfordringer.

 

 

 Malin Gester, Client Solutions manager, Facebook Norge

Malin jobbade med programmatic buying på mediabyrå i Sverige innan hon startade på Facebooks nordiska kontor i Stockholm för 4 år sedan. Malin var med från start av det norska Facebookkontoret och jobbar med annonsörer i retailvertikalen.

 

 

 

 

 

Oluf Haugen, Digital analytiker i SpareBank 1

Fagansvarlig for Adobe Analytics (analyse) og Adobe Target (testing og personalisering). Bakgrunn fra finans, e-handel, konsulentbransjen og forskning innenfor fagområdene.

 

 

 

 

 

 

 

Mari Anvik Berg, Head of Social RepriseMari Anvik Berg er en driftig kommunikatør og digital initiativtaker! Hun jobber som Head of Social i Reprise (IUM) og har flere års erfaring fra mediebyrå og reklamebyrå. Mari har utmerket seg som et «ungt talent» i Mediebyråforeningen og er del av arbeidsgruppa bak innovasjonsprogrammet OPP! Hun har erfaring fra kreativ innholdproduksjon og digital rådgivning, i tillegg til noen år som musikkjournalist og engasjement i Nordiske Mediedager.

 

 

Tobias Limseth, Head of Social, Publicis Media

Jobber til daglig som Head of Social i Publicis Media, med fagansvar for all annonsering på sosiale medier for byråene Starcom og Zenith og noen av Norges største merkevarer innenfor telecom, bank og forsikring, samt hurtigmat. Har tidligere erfaring fra start-ups (foodora) og analyse (Kantar), samt en bachelor i business fra University of Winchester i UK og en MSc i Strategic Marketing Management fra Handelshøyskolen BI.

 

 

 

 Tone Helene Angsund, Head of LIVE McCann Drive

Tone Helene Angsund reiser for tiden rundt på #eventyrår. Til vanlig er hun Head of LIVE i McCann Drive. Hun har jobbet med reklame, medier og teknologi i 19 år, og har en imponerende premiehylle fra både inn og utland.

 

 

 

 

Tore Tomasgaard, Leder for Strategi & Planning i Ko&Co

Han har 19 års erfaring som digital medie- og kommunikasjonsrådgiver fra reklame og mediebyråsiden og har jobbet med noen av de største nordiske annonsørene innen B2B og B2C gjennom disse årene. Tore er utdannet sivilmarkedsfører med spesialisering innen digitale medier og entreprenørskap og er opptatt av hvordan tilgjengelig teknologi, målgruppeforståelse, data og kommunikasjon settes sammen for å lage gode kampanjer.

 

 

Kaja Bayer, Search specialist, Sales & Performance i Telia Norge

Kaja har jobbet med betalt søk og performance siden 2014, og har tidligere ledet performanceavdeling i byrå, før hun gikk til Telia Norge i fjor. Hun brenner for kreativ bruk av digitale kanaler, samt å forene det digitale med offline aktiviteter, slik at kunden møter en helhetlig og integrert kommunikasjon. Kaja har arbeidet med flere store merkevarer, hvor både salg, leads og mykere mål har stått i fokus. Mange annonsører måler og styrer digitale kampanjer utelukkende etter klikkpriser, visninger og likes, men Kaja er opptatt av å i tillegg vektlegge at man ikke skal undervurdere viktigheten av god analyse og optimalisering på kvalitative parametere for å oppnå resultater.

 

 

 

Hanne Røe Nyhus, Fagansvarlig og leder digital markedsføring i Ludens Reklamebyrå

Jobber i dag som leder for digital markedsførings avdelingen i Ludens Reklamebyrå. Mine ansvarsområder innen digital markedsføring er SEO, CRO og analyse hovedsakelig. Jeg har jobbet i Ludens Reklamebyrå i litt over 2 år. Jeg har tidligere 2 års erfaring fra online casinobransjen med hovedfokus på content og SEO.
Utdanning: Jeg har en bachelor i International markedsføring fra BI Oslo og en Master i marekdsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania.

 

Meny
Skroll til toppen