Damir Dunderovic er jurygeneral for årets Performance Award

Da er tiden kommet for årets tøffeste konkurranse innen markedsføring med tanke på kravet om dokumenterbare resulater. For niende året på rad arrangerer INMA Performance Award og årets jurygeneral er Damir Dunderovic fra Curamando.

– De fleste av oss har fått kjenne på en ny type arbeidshverdag de siste månedene, med økt bruk av hjemmekontor og mindre interaksjon med kunder og kolleger. Det er viktig at vi fortsetter å samles fysisk og digitalt, dele kunnskap, utfordre hverandre og se fremover, sier Damir Dunderovic.

I 2020 har digital synlighet vært avgjørende, og konkurransen om vår oppmerksomhet som forbrukere spisses ytterligere til.

– Corona-pandemien tvinger frem ny type atferd hos sluttkundene, mange av de permanente. Og om ikke covid-19 er nok, vil nærværet til Amazon i Norden endre konkurransebildet for mange bransjer innen få år. Videre økt fokus på performance i alle ledd er uunngåelig og velkomment, sier jurygeneralen.

Årets jurygeneral Damir Dunderovic har tung kompetanse og mange års erfaring innen digital vekst. Han er partner i et av Europas hurtigst voksende konsulenthus, Curamando, der han åpnet det norske kontoret i 2017. Han er også medgründer av performance- og innholdsbyrået Plapre, i dag en del av RED Dentsu X, som med nyskapende effektmåling av engasjement og kundeatferd satte større fokus på hele kundereisen.

– Performance-tankegangen har siden den gang flyttet seg lenger opp i kjøpstrakten. Det er nå flere digitale berøringspunkter, mer data, bedre verktøy, nye KPI-rammeverk og attribusjonsmodeller som sørger for bedre fordeling av ressurser og budsjett. For ikke å nevne at kanalene blir flere og byr på nye kreative løsninger, forteller Dunderovic.

De seneste årene har dyktige markedsførere nådd nye nivåer med bruk av data og innsikt, og annonsørene investerer stadig mer i digital markedsføring, teknologi og kompetanse. Forventningen til årets caser er høyere enn noen gang.

–  Jeg tror at de beste casene vil være de der det har vært tett samarbeid mellom byrå og kunde, og arbeidet er tett på forretningen, aller helst knyttet direkte til lønnsomhet, sier jurygeneral Damir Dunderovic fra Curamando om årets Performance Award.

Jurygeneralen skal være med å plukke ut 20 dyktige fagfolk til årets juryer. De skal så sammen evaluere alle innsendte caser i de sju Performance-kategoriene. Frist for å sende inn bidrag til konkurransen er 7. september.

Meny
Skroll til toppen