Circlewise er nye medlemmer i INMA

Circlewise er et norsk byrå med ekspertise innen performance marketing og er en del av Target Holding. De opererer på alle europeiske markeder med en sterk representasjon i Norden, Sentral- og Øst-Europa. De har bygget sin kompetanse ved å kombinere styrken til et internasjonalt team av anerkjente digitale markedsføringseksperter med flere års erfaring fra de beste mediebyråer, affiliatenettverk og publisister.

Deres verktøy og kompetanse gjør at de kan bygge skreddersydde løsninger for kunder som går utover markedsstandarden. De måler suksessen basert på tillit og måloppnåelse, og ofte ved å ta i bruk en utenfor boksen tilnærming. Deres proprietære teknologi måler salgsaktiviteter og resultater, konstruerer attribusjonsmodeller og automatiserer prosessene rundt administrasjonen av publisister.

Circlewise hjelper virksomheter med å vokse ved hjelp av deres Partnership Hub som lar annonsørene administrere, automatisere og skalere partnerskap på et og samme sted.

Circlewise samarbeider med flere av Norges mest kjente annonsører som Get Inspired, BliVakker og Stormberg. I samarbeid med dem forvalter de partnerskapene deres med de viktigste publisistene på markedet.

Les mer om Circlewise her.

 

Meny
Skroll til toppen