Christoffer Askvig forlater INMA ved årsskiftet

Askvig har de siste fem årene vært ansvarlig for å drifte INMAs faggrupper og vært kontaktpunktet mot vårt internasjonale IAB-nettverk. Hans erstatter er allerede ansatt.

– Det har vært en spennende og lærerik tid i INMA og jeg er meget takknemlig for tilliten Kenneth Eriksen har vist meg. For meg er dette et naturlig punkt til å reflektere over videre karriere på da INMA nå er i gang med ny strategiprosess og ny leder, sier Askvig.

Han har de siste årene kombinert jobben i INMA med studier innen psykoterapi. Dette medfører at han nå også vil vie mer tid til praksis innenfor dette feltet.

– Gestaltterapi er et meget interessant og dagsaktuelt fagområde. Jeg ser også mange muligheter til å overføre kunnskap inn mot både ledelse og markedsføring, sier Askvig som ser for seg å bruke det neste halve året til praksisarbeid og fullføring av studiet.

– Jeg har ingen målsetning om å forlate bransjen, og vil fortløpende vurdere tilbud som dukker opp, avslutter Askvig

– Jeg oppfordrer alle i bransjen til å være raskt på banen, for hvis ikke dere snapper han opp er det svært sannsynlig at jeg gjør det etter hvert. Christoffer er en fantastisk relasjonsbygger og menneskekjenner, og det nettverket han nå besitter er svært verdifullt. Alle som har vært involvert med Christoffer i INMA kan attestere for hans gode jobb, sier avtroppende daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen.

 

Meny
Skroll til toppen