Camilla Grund slutter som leder i INMA. Har fått toppjobb i teknologibransjen.

Etter 6 år som leder av bransjeorganisasjonen for digital markedsføring gir Camilla Grund seg, og starter som Chief Commercial Officer i teknologiselskapet Memcare Group.

«Det har vært 6 fantastiske år i INMA! Det å få lov til å stå midt i rundkjøringen i det kommersielle digitale internett i så mange år har vært en gave i livet, og jeg kommer nok alltid til å tenke tilbake på denne tiden med takknemlighet for alt jeg fått lære, alt jeg har fått være med på, og ikke minst alle jeg har blitt kjent med» sier den avtroppende INMA lederen om tiden i INMA.

«Dette er en spennende mulighet for Camilla, som vi har stor forståelse for at hun ønsker å gripe, og ønsker henne lykke til i ny jobb. Camilla har jobbet tett med veldig mange i bransjen i løpet av årene i INMA, gjort en omfattende opprydding og omstrukturering av organisasjonen og satt sitt personlige preg på alle aktivitetene til INMA. Så hun kommer til å bli savnet av en samlet bransje» sier styreleder i INMA, Gro Larsson.

Nå skal Grund inn i teknologibransjen og være med å digitalisere gravferdsbransjen.

Grunderne av Memcare, Lars Martinsen og Håkon Årøen, har siden 2017 jobbet med å bruke teknologi for å forenkle mange komplekse oppgaver innen gravferdsbransjen. Memcare har utviklet løsninger bestående av et komplett byråprogram for begravelsesbyråer, minnesideløsning for pårørende og håndtering av dødsannonser. Memcare har i de siste årene vokst betydelig i flere markeder i Europa, både organisk og gjennom flere oppkjøp. Målet er å bli den ledende aktøren innen digitale tjenester til gravferdsbransjen globalt.

Memcare har nå hentet Camilla Grund til ledergruppen, som får ansvaret for å forsterke Memcares posisjon i eksisterende og nye markeder i Europa og Internasjonalt. Hun skal lede kommersiell avdeling, som i tillegg til salg og markedsføring jobber med kommersiell strategi, kommersielle produkter og nye forretningsmodeller.

«Når man går videre, og forlater noe man trives med, har det vært viktig for meg at det gir meg noe nytt, men samtidig er innen noe jeg kjenner et oppriktig engasjement for. Med denne rollen i Memcare får jeg være med på et spennende oppdrag også ut av Norge, jobbe med en bransje jeg ser har åpenbare fordeler ved å digitaliseres – og jeg får jobbet mer med fag igjen både innen strategi, markedsføring og ledelse. I tillegg fikk jeg godfølelsen av folka. Jeg har savnet å ha flere kollegaer som sammen skal få til noe stort – og det får jeg nå» sier Camilla Grund om valget av overgangen til ny jobb.

«Vi gleder oss veldig til å få Camilla på laget. Hun vil bli en viktig brikke for at vi skal lykkes i markedene vi går inn i. Hennes personlighet med et stort hjerte for både business, fag og folk, i kombinasjon med en solid erfaring og kompetanse innen det digitale, markedsføring og ledelse, kommer til å styrke Memcare-teamet» sier gründer og CEO i Memcare, Lars Martinsen om ansettelsen.

Camilla Grund starter i stillingen 1. desember i år.

Meny
Skroll til toppen