Bli bedre på Snapchat, Facebook, HubSpot, MailChimp, Google, SEO, PhotoShop, InDesign og mye, mye mer

Deltar du på Performance konferansen 2020, får du gratis tilgang til mange kurs som garantert vil gjøre hverdagen din enklere, effekten av innsatsen din bedre og ikke minst øke kompetansen din. Nedenfor finner du oversikt over de konkrete kursene som er satt opp i konferanseperioden. I tillegg til disse vil du ha tilgang til over 7300 digitale kursvideoer fra Utdannet.

 

Ikke meldt deg på konferansen enda? Husk at det er gratis for INMA-medlemmer, og koster kun 799 kr for alle 9 dager for deg som ikke er medlem. Mer informasjon og påmelding finner du her!

 

Hands-on kurs i Snapchat Ads Manager

Kurset vil bestå av en 30-40-minutters hands-on session der du kan lære deg hvordan du hvordan du kjøper, optimaliserer og rapporterer på Snapchat-kampanjer. Kurset vil gå gjennom Snapchat Ads Manager fra A til Å og er perfekt for de som skal kjøpe Snapchat-annonsering selv, de som generelt ønsker å lære seg mer om selve Ads Manageren eller nyansatte i byrå.

Kurset holdes av Haakon Gedde-Dahl som jobber som Account Manager for Snapchat i Norge og har fokus på alle de bakenforliggende og tekniske løsningene i forbindelse med annonsering på Snapchat. Alt fra analyse, optimaliseringer og pixel til kreative anbefalinger på Snap ads, Filter og Linse.

 

Kurs i Facebook annonsering – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset er digitalt, og leveres av Utdannet. Her lærer du alt du trenger for å markedsføre deg effektivt på Facebook, enten det er for selskapet du jobber for eller på vegne av en kunde!

Du vil lære hvordan Business Manager fungerer, hvordan du oppretter annonsekonto, installerer en Facebook pixel og setter opp egendefinert konverteringssporing. I tillegg lærer du hvordan man finner riktig målgruppe for et produkt eller en tjeneste, og hvordan kundereisen og triggere kan påvirke hvilke budskap eller vinkling som gir best effekt per krone. Videre lærer du å opprette en kampanje, et annonsesett og en annonse. Du lærer også hvordan man bruker annonseadministrasjon, lage remarketing-kampanjer, gjennomføre A/B tester, analysere og optimalisere basert på statistikk og mye, mye mer.

Kurset vil bli gjennomført på Utdannet, og holdes av Espen Faugstad. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

HubSpot-demo for markedsførere – Digitalt webinar: se når du vi

Dette er et digitalt webinar, og gir deg en demonstrasjon av de viktigste funksjonene i HubSpot – med fokus på verktøy for markedsførere. Du vil få en innføring i hvilke deler av plattformen som er de mest nyttige, og se hvor enkelt er det å bruke i praksis. HubSpot er en av de raskest voksende softwareselskapene i verden – og et alt-i-ett verktøy – som gjør det mye enklere og mer effektivt å jobbe med markedsføring, salg og kundeservice.

Webinaret vil bli gjennomført digitalt, og holdes av Andreas Kongstad i HubEX.

 

Kurs i Mailchimp – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset er digitalt, og leveres av Utdannet. Her får du en komplett gjennomgang av Mailchimp – verdens beste e-postmarkedsføringsverktøy. I begynnelsen lærer du å installere og konfigurere Mailchimp på riktig måte. Deretter lærer du å lage lister, grupper og segmenter. Videre lærer du å lage skjemaer, maler og nyhetsbrev. Kort oppsummert, alt du trenger for å bli en Mailchimp-ekspert!

Kurset vil bli gjennomført på Utdannet, og holdes av Espen Faugstad. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

Kurs i Google Ads for ledere – Digital opptak: se når du vil

Dette er et mer overordnet kurs om hva ledere (styreledere, daglig ledere osv) bør vite om Google Ads. Det vil ikke bli mye detaljer – fokuset er på rammer, krav og forståelse! Et must for alle ledere – og andre som ønsker en bredere forståelse.

Kurset vil holdes av Erik Storm som er daglig leder og senior rådgiver i Digital Opptur.

 

Kurs i Google Ads – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset er digitalt, og leveres av Utdannet. Dette kurset vil gi deg alt du trenger å vite for å bruke Google Ads på en kostnadseffektiv måte. Du lærer hvordan man oppretter en konto, installerer Google Ads-taggen på egen nettside og legger til konverteringssporing. I tillegg lærer du hvordan Google Ads er organisert, hvordan man finner riktig målgruppe, legger til søkeord, lager tekst-, bilde-, video-, og remarketingannonser – samt å analysere effekten av kampanjene, annonsegruppene og annonsene dine.

Kurset vil bli gjennomført på Utdannet, og holdes av Espen Faugstad. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

Kurs i SEO, Søkemotorannonsering lokalt – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset er digitalt, og leveres av Utdannet. Vil du på toppen i Google kommer du til å like dette kurset! Gull verdt for alle som er opptatt av synlighet på nett. Her vil du lære hva lokasjonsorientert søkemotoroptimalisering er, og hva som skiller det fra tradisjonell søkemotoroptimalisering. Du kommer til å lære hvordan du lager en Google Min Bedrift-konto, hvilke faktorer som påvirker ranking, hvordan du finner og analyserer søkeord, optimaliserer en nettside, tar i bruk strukturert data, og mye mer. Vil du på toppen av Google kommer du til å like dette kurset! Gull verdt for alle som er opptatt av synlighet på nett.

Kurset vil bli gjennomført på Utdannet, og holdes av Espen Faugstad. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

Kurs i SnapMap – Digitalt opptak: se når du vil

Dette er et kurs som vil gi informasjon om Snapchat som er viktig for alle bedrifter med fysiske lokasjoner. Du vil få en innføring hva Snapmap er, og hvorfor bedrifter bør bruke det.

Kurset holdes av Tilde Dysthe Bilek og Noah Indrehus – begge fra Digital Opptur.

 

Kurs i hvordan regnet økt ROAS på forbedring av landingsmiljø og egne nettsider – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset består av en 20-minutters gjennomgang av et business-case hvor man regner og ser på effekten av økte markedsbudsjetter og scenarioer der man også investerer i å forbedre landingsmiljøet. Det vil også bli gitt konkrete tips og metoder for å forbedre konverteringsraten på din kjøpte trafikk.

Kurset holdes av Kristian Torgersen som jobber i ARC Group og selskapet Conversionista.

Kurs i Google Analytics komplett – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset er digitalt, og leveres av Utdannet. Alt du trenger trenger å vite om Google Analytics for å utnytte verktøyet til det maksimale! Kurset starter med å vise hvordan du installerer og konfigurerer Google Analytics på riktig måte. Deretter får du forklart hvordan du bruker rapporter som du finner under Målgruppe, Trafikk, Adferd og Konverteringer. Du vil også lære hvordan du lager segmenter, tar i bruk Google Event Tracking, sporer konverteringer og mye mer. Avslutningsvis vil du lære å lage egne rapporter og oversikttspaneler og mye mer.

Kurset vil bli gjennomført på Utdannet, og holdes av Espen Faugstad. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

Kurs i Photoshop CC 2020 komplett – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset er digitalt, og leveres av Utdannet. I dette kurset vil du gå fra å være nybegynner til å bli ekspert. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Kurset starter med å vise hvordan Photoshop er organisert og hvilke verktøy og panel som er tilgjengelig. Deretter vil du lære å tilpasse brukergrensesnittet, bruke grunnleggende verktøy og jobbe med lag. Du vil også se hvordan du markerer, beskjærer, retusjerer og redigerer deler av et bilde. Du vil lære å bruke masker, effekter og overgangsmoduser. Når du er ferdig med kurset vil du ha kompetansen som trengs for å løse selv de mest krevende oppgaver.

Kurset vil bli gjennomført på Utdannet, og holdes av Espen Faugstad, som er Photoshop-sertifisert og ekspert i verktøyet. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

Kurs i InDesign CC 2020 komplett – Digitalt opptak: se når du vil

Kurset er digitalt, og leveres av Utdannet. Ingen forkunnskaper nødvendig. I dette kurset vil du lære å bruke Adobe InDesign. Kurset starter med å vise hvordan verktøyet er organisert og hvilke verktøy og paneler som er tilgjengelig. Deretter vil du lære deg å lage et dokument bestående av tekst, bilder, grafiske elementer, sidetall og mye mer. Videre vil du lære hvordan du kan effektivisere arbeidsflyten dine eksportere og skrive ut.

Kurset vil bli gjennomført på Utdannet, og holdes av Espen Faugstad. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

Komplett tilgang til alle kurs fra Utdannet under konferansedagene

Utdannet tilbyr nettbaserte kurs i digitale programvarer, kreative fagfelt og grunnleggende forretningsferdigheter. Kursene deres er tilgjengelig på alle plattformer (datamaskin, nettbrett og mobil) til enhver tid. Tjenesten inneholder 7300+ kursvideoer, tilsvarende 450+ timer med nettbasert undervisning.

Under Performance konferansen får alle deltakere fri tilgang til alle kurs fra Utdannet. Du må i forkant av kurset opprette en konto på utdannet.no. Mer informasjon om videre steg vil bli sendt direkte til deltakere av konferansen.

 

Mer informasjon om Performance konferansen og hvordan du melder deg på finner du her!

Meny
Skroll til toppen