BidTheatre er INMAs nye medlem!

# Det svenske adtech-selskapet BidTheatre åpner kontor i Oslo og rekrutterer veteranen Peter Karlsson, som tidligere har bygget opp Delta Projects i Norge. Til tross for den fallende økonomien, fortsetter BidTheatre å se sterk etterspørsel etter sin plattform for digitale mediekjøp fra mediebyråer og store annonsører. I tillegg til tradisjonell displayannonsering satser BidTheatre nå på nye kanaler for såkalt programmatisk annonsering innen lyd, utendørsskilt og tilkoblet TV.

«Jeg er veldig glad for å bli med i BidTheatre og ser frem til å jobbe med deres ledende digitale markedsføringsløsninger. Programmatisk mediekjøp fortsetter å vinne andeler, og jeg tror åpenhet og uavhengighet vil spille en stadig viktigere rolle fremover for å maksimere kjøperens verdi. Dette er der BidTheatre skiller seg ut fra konkurrentene.» sier Peter Karlsson.

BidTheatre er et ledende selskap innen reklameteknologi med hovedkontor i Stockholm, Sverige. Selskapet har vært i virksomhet siden 2012 og har siden hjulpet selskaper over hele verden med å nå sine markedsføringsmål med sin selvbetjente mediekjøpsplattform BidTheatre DSP.

For mer informasjon om BidTheatre, besøk nettsiden deres på www.bidtheatre.com

Meny
Skroll til toppen