Bestill din billett til 8 Minutes of Digital Marketing her!

Etter fjorårets knakende suksess inviterer INMA også i år til en fantastisk julelunsj, mens sterke bransjestemmer serverer sine råd til nyttårsforsetter. På 8 minutter konkurrerer 20 speakere om å gi den aller beste appellen om den ENE tingen de oppriktig mener at Norske bedrifter bør ta tak i allerede i 2024. 

Når: 7. desember kl. 14-20. Dørene åpner kl. 13.30.

Hvor: I år blir det helt spesielt vakre rammer rundt arrangementet i nyåpnede Ambassaden (gamle Amerikanske ambassaden) i Oslo. Adressen er Henrik Ibsens gate 48. Det er en opplevelse i seg selv å få være her – så bare å glede seg:-)

Billetter: Sikre deg billett ved å booke nederst på denne siden. Det er begrenset antall billetter pga bordplassering. Av erfaring selges billettene fort unna. Ordinær billett for de som ikke er medlem av INMA koster 5900 kr + mva og bill. avg. på 75kr. Er bedriften din medlem av INMA koster billetten 4300 kr + mva og bill. avg. på 75 kr. Ønsker du å melde deg inn i INMA for å få bedre pris ta kontakt med [email protected].

Påmeldingsfrist: Siste frist for påmelding er 23. november kl. 09.

Hva kan du forvente: Julestemning og masse inspirasjon om hva som er viktig å prioritere akkurat nå. Meget god lunsj med vin/øl (de lover bra mat på Ambassaden:-) Konkret meny kommer senere. En hyggelig ettermiddag med mange bransjekolleger. Det vil bli bordplassering.

Speakere: Årets speakere blir annonsert senere her og markedsført på INMA.no og i våre sosiale kanaler.

I fjor var det Martin Wenstad Janssen fra Snap som gikk av med seieren – så han skal igjen på scenen med en ny appell dette året og bli utfordret av 19 andre speakere.

Sikre deg billett allerede nå:-)

Velkommen!

Meny
Skroll til toppen