Gratis webinar: Marketing Trends 2022

Dato: 4. mai 2022
Velkommen til gratis webinar om markedsføringstrender som vil dominere i 2022. Webinaret går live den 4. mai kl. 10 og holdes av Ivor André Murtic, som er MD i Meltwater Norge.
Webinaret er basert på en e-bok som fremhever totalt 13 t:render som sendes deltakerne etter webinaret. Ivor vil gå igjennom 7 av disse trendene på webinaret: 
  • Slaget om skaperne
  • Influencer markedsføring
  • Instagram video
  • TikToks globale pris
  • Sosial lyd
  • Metaverset
  • Hybride hendelser
Ivor Murtic er managing director for nysalgsavdelingen i Meltwater Norge. Han er spesialist på media intelligence og sosiale medier, og hjelper i dag bedriftsledere med å utnytte innsikt fra sosiale medier til å skape et strategisk konkurransefortrinn. Han liker å bruke ferdighetene sine til å bidra til de spennende teknologiske fremskrittene som skjer hver dag i Meltwater.
Webinaret er gratis, men krever påmelding. Du melder deg på nederst på denne siden.

Melder du deg på dette webinaret samtykker du til at INMA deler ditt fulle navn, arbeidssted, e-postadresse og telefonnummer med Meltwater AS, og at denne informasjonen kan brukes av Meltwater AS i salgs- og markedsføringsøyemed. Dette innebærer at Meltwater kan av og til kontakte deg via e-post, post eller telefon for å gi deg informasjon om andre tjenester som kan være av interesse for deg.For nettstedet vårt beholder vi informasjonen din så lenge vi har en legitim forretningsinteresse i å behandle den eller så lenge du ikke har trukket tilbake samtykket ditt. Dette inkluderer data du eller andre har gitt oss og data generert eller utledet fra din bruk av nettstedet vårt.

Her finner du alle Meltwaters betingelser.

Meny
Skroll til toppen