Innsendingsfrist Gulltaggen Award 2022

Dato: 6. april 2022

Gulltaggen Award er en konkurranse som hedrer digitale arbeider som har utmerket seg innen nytenkning, kreativitet og godt håndverk. Hensikten er å løfte frem de aller beste jobbene som gjøres i Norge for å inspirere flere til kreativ bruk av teknologi og digitale flater. Nå har påmeldingen for 2022 åpnet.

Har du i løpet av det siste året selv laget eller vært med på noen jobber innen design, teknologi, reklame, kommunikasjon, media eller innhold/content som du er litt ekstra stolt av? Ja, da er det bare å sende dem inn i årets konkurranse! Frist for innsending er 6. april. 

Konkurransen er relevant og aktuell  for alle aktørene i det digitale økosystemet. Enten du har laget en jobb selv som annonsør/bedrift, jobber i reklame-, media-, design- eller teknologibyrå – eller representerer en mediekanal, plattform eller teknologi, finnes det relevante kategorier for dine arbeider.

 

Kategorier og priser

Gulltaggen er delt inn i 4 overordnede fagdisipliner; Mediastrategi, Reklame&kommunikasjon, Design&teknologi og Innholdsmarkedsføring. Under disse 4 fagdisiplinene kan du konkurrere i 9 ulike kategorier; Integrert reklamekampanje, Enkeltarbeid reklame, Kampanje mediastrategi, Kanal mediastrategi, Beste innholdsmarkedsføring, Beste influencer markedsføring, Produkt&tjeneste, Nettside og digital opplevelse. 

Nytt av året er at det deles ut en spesialpris som hedrer Årets nyskapning. Årets nyskapning er ingen  egen kategori du skal sende inn arbeider i, men èn av alle jobbene som er sendt inn i de 9 kategoriene ovenfor vil bli hedret med prisen Årets nyskapning. 

I tillegg deles det ut pris til Best in show. Det er den beste gullvinneren i de 9 kategoriene ovenfor som konkurrerer om denne prisen. Med andre ord, årets beste gull-jobb.

Æresprisen deles ut av INMAs styre, og deles ut til noen som har utmerket seg eller bidrar spesielt bra for bransjen. Her kan man nominere kandidater. Send din nominasjon til [email protected] innen 6. april.

Mer om konkurransen, kategorier, kriterier mm. finner du på nettsiden Gulltaggen.no

 

Hvordan sender jeg inn jobber?

Når du har bestemt hvilke kategorier du vil sende inn jobbene dine i melder du dem på konkurransen nederst på denne siden. (1 jobb i 1 kategori = 1 påmelding. 1 jobb i 2 kategorier = 2 påmeldinger etc).

Deretter sender du inn beskrivelse og dokumentasjon på jobbene du har meldt  på i systemet Award Force. All informasjon om dette finner du her!

 

Prisutdeling

Offentliggjøring av vinnerne og årets prisutdelingen blir i juni. Hvilken dato, mer informasjon og egen påmelding til denne kommer snart. Hold av datoen (kveldstid) – det blir sommerfest og moro!

Husk at frist for innsending er 6. april. Mer om konkurransen, kategorier, kriterier mm. finner du på nettsiden Gulltaggen.no
Meny
Skroll til toppen