8 Minutes of Digital Marketing 2022 og julelunsj

Dato: 8. desember 2022
Trofast mot tradisjonen samler INMA også i år sterke bransjestemmer og kloke hoder for å gi sine råd til nyttårsforsetter innen digital markedsføring for Norske bedrifter. På 8 minutter konkurrerer 20 speakere om å gi den aller beste appellen om den ENE tingen de vil at du skal ta tak i allerede neste år. Den som får flest stemmer vinner.

Det er lærerikt og inspirerende, men samtidig underholdende og morsomt. Dette er et meget populært arrangement, og i år inviterer vi til en 3-retters julelunsj samtidig.

Når: 8 desember, kl. 13.30-21.00. Dørene åpner kl. 13.30. Det faglige starter kl. 14. Det vil bli appeller frem til ca. kl. 18.15. Vinneren offentliggjøres ca. kl. 19. Dørene stenger kl. 21.

Hvor: Christiania Teater Scene i Oslo. Stortingsgata 16.

Program: Årets speakere finner du her!

Billetter: Nederst på denne siden. Medlemmer av INMA får en ekstra god pris, men arrangementet er åpent for alle. Ønsker du å melde deg inn i INMA for å få bedre pris, eller dere er mange fra samme bedrift og ønsker en pakkepris: ta kontakt med [email protected] eller [email protected].

Påmeldingsfrist: Påmeldingen er nå stengt. 

Hva kan du forvente: Julestemning! Nytt av året er at vi integrerer en bedre lunsj inn i konseptet. Det vil si at mens speakerne gir sin appell på scenen sitter du ved et hyggelig julebord og får servert lunsj og noe godt i glasset. Når speakerne er ferdig (ca kl. 18.15 ) vil det være mulig å mingle med bransjekolleger.

Meny: Laksesashimi med sitrongress saus, avokadokrem og chiliolje  (allergener: fisk, soya, nøtter).  Braisert svinenakke med gulrot- og ingefærpuré, portobellosopp fylt med squash, sennep/estragonsaus  (allergener: melk, sennep). Melkesjokolademousse med bringebærsaus og knust marengs (allergener: egg, melk). Vin/øl/mineralvann/vann. Har du allergier? Gi oss beskjed senest 1. desember! [email protected] eller [email protected] 

Bordplassering: Vi vil legge opp til 4-mannsbord (noen få med 6). Det vil ikke bli personlig bordplassering, men vi fordeler bedriftene på ulike bord i forkant. Kommer du alene fra din bedrift blir du plassert med andre bedrifter. Vi vil starte nærmest scenen, og fordele bedrifter/påmeldte bakover etter bestillingstidspunkt. Det vil si, jo tidligere du bestiller jo bedre plass får du (men lokalet er slik at alle ser veldig bra!)

Antrekk: Kom som du er:-)

Garderobe: Bemannet gratis garderobe.

Se årets speakere her!

Meny
Skroll til toppen