Prisutdeling Gulltaggen Award 2021

Dato: 10. juni 2021
Vinnerne av Gulltaggen Award 2021 offentliggjøres den 10. juni kl. 12. Da får du vite hvilke digitale arbeider og aktører som har utmerket seg gjennom nytekning, kreativitet og godt håndverk det siste året.

 

Hvem kan vinne?

Shortlisten er klar, og det er 32 byråer som konkurrerer om metall og diplomer i årets konkurranse. Se den komplette listen her!

 

Hvordan vil prisutdelingen foregå?

Det blir dessverre ingen tradisjonell prisutdeling og «åpen» fest i år. Det er fremdeles ikke mulig å samle mer enn 10 personer til selskaper i Oslo nå på forsommeren, så derfor har vi besluttet å gjøre det litt annerledes denne gangen:

  • Vinnerne vil offentliggjøres som planlagt 10. juni kl. 12. 
  • Du må melde deg på i skjemaet nedenfor for å få tilsendt alt rundt prisutdelingen. Det er gratis å melde seg på. Bakgrunnen for påmelding er at vi trenger din email og telefonnummer for å sikre at du får tilsendt alt du trenger å vite om årets vinnere og vinnerjobber.
  • Alle påmeldte vil være de første som får vite hvem som vinner. Har du ikke meldt deg på vil informasjon om vinnerne offentliggjøres på våre nettsider i etterkant, men du vil gå glipp av mye ekstra innhold relatert til prisutdelingen.
  • Kl. 12 den 10 juni vil alle påmeldte få tilsendt en link der vi offentliggjør hvem som vinner hva.
  • I etterkant av offentliggjøringen vil også alle påmeldte få tilsendt mer informasjon og nyheter relatert til Gullttaggen Award 2021 og de jobbene som nådde helt til topps.
  • Vinnerne inviteres til en fysisk mottakelse som arrangeres i Oslo i august! De vil få tilsendt en egen invitasjon og påmelding til dette i etterkant av offentliggjøringen. Arrangementet vil være gratis, og det vil være begrenset med plasser. Her vil vinnerne få sine statuetter og diplomer, og det blir en uformell setting med noe godt i glasset og mingling med de andre vinnerne. Vi skulle gjerne hatt denne nå 10. juni, men på grunn av restriksjoner i Oslo er ikke det mulig. Vi ønsker imidlertid fortsatt å invitere til en slik mottakelse for å gjøre litt stas på vinnerne. Det vil dessverre ikke bli mulig å melde seg på dette for de som ikke er vinnere eller bransjen forøvrig. Selv om Oslo åpner litt nå vil det fortsatt være strenge begrensninger på antall i slike settinger fremover, og Gulltaggen er så stor konkurranse med mange kategorier og vinnere – så selv dette er et puslespill å få til. Men vi lover at neste år vil Gulltaggen være en fest for alle, slik det pleier å være!
  • Æresprisen offentliggjøres på mottakelsen i august

Lykke til til alle på shortlist!

Mer informasjon om Gulltaggen finner du her!

 

Meny
Skroll til toppen