Gulltaggen Award 2022 – Prisutdeling og sommerfest

Dato: 15. juni 2022
Endelig kan vi ha en ordentlig prisutdeling igjen – og gjøre skikkelig stas på årets vinnere! Hvem som har laget de aller beste digitale arbeidene innen fagdisiplinene Reklame og kommunikasjon, Mediastrategi, Design og teknologi og Innholdsmarkedsføring offentliggjøres den 15. juni på en herlig sommerfest på Høymagasinet i Oslo. 

 

Tidspunkt: 15. juni 2022 kl. 16. Prisutdelingen starter kl. 17. Dørene stenger kl. 24.

Sted: Høymagasinet i Oslo, Myntgata 7, 0151 Oslo. (Den store loven som ligger På Akershus festning, på høyre side når du går mot Festningen restaurant)

Hva kan du forvente: Rammene rundt Gulltaggens prisutdeling blir i år sommerfest! Vi satser på godvær den 15. juni og at mest mulig kan arrangeres ute (men det er også mulighet for å være inne – og arrangementet vil holdes uansett vær). Du vil få velkomstdrink, mat og noe drikke inkludert i billetten, i tillegg til prisutdeling og DJ. Vi åpner dørene kl. 16, så det er tid til mingling og prat med bransjekolleger. Kl. 17 starter prisutdelingen, som vil vare i ca 1 time. Deretter blir det stående matservering, dans og musikk med DJ Sverre og masse mer tid til å nettverke og ha det gøy med kolleger, kunder og samarbeidspartnere utover kvelden til vi avslutter arrangementet ved midnatt.

Antrekk: Sommerfint

Hvem er arrangementet for: Dette er et arrangement for alle som jobber med, eller er interessert i, kreativ bruk av teknologi og digitale flater – og de som ønsker å bli bedre kjent med menneskene som jobber i denne bransjen. Her kommer både annonsører, byråfolk, media og plattformer fra både Norge og utlandet for å hedre og la seg inspirere av de som står bak de aller beste jobbene det siste året.

Pris: Ordinær pris (ikke medlemmer eller deltaker av Gulltaggen Award): 3299kr + mva og adm. gebyr på 99 kr. INMA medlem eller deltaker i Gulltaggen Award: 2299 kr + mva og adm. gebyr på 99 kr.

Vi gleder oss til å se deg! Sikre deg plass ved å bestille billett i dag.

Meny
Skroll til toppen