Performance Konferansen 2023

Dato: 25. oktober 2023

Bli med på årets viktigste arrangement innen performance marketing. Performance konferansen er et årlig arrangement som skal inspirere til bruk av teknologi og digitale flater for å oppnå effekt og resultater av markedsinvesteringer. En hel dag fullstappet med faglige innlegg i flere parallelle spor og prisutdeling i Performance award.

Når: Onsdag 25. oktober. Dørene åpner kl. 09.00. Det faglige starter 09.30 og varer til ca kl. 16. Prisutdeling i Performance Award blir en del av programmet i løpet av dagen. Etter den faglige delen er ferdig er det mulig å bli igjen for å mingle med kollegaer og feire vinnerne i Performance Award.

Hvor: Klingenberg Kino i Oslo. Adressen er Olav Vs gate 4.

For hvem: Dette er en konferanse for alle som er opptatt av effekt og resultater av investeringene som gjøres i markedsføring i digitale kanaler og plattformer. Bruk av tilgjengelig teknolog for å få mer igjen for investeringene. Konferansen er relevant for hele verdikjeden, enten du jobber i byrå, hos en publisist eller plattform eller hos en annonsør.

Billetter: Billetter kjøpes nederst på denne siden. Ordinær pris for konferansen (som også inkluderer prisutdelingen i Performance award) er 5900 kr + mva og bill. avg på 75 kr. Er bedriften din medlem av INMA får du en ekstra god pris og prisen er da 3900 kr + mva og bill. avg på 75 kr. Har du sendt inn bidrag til Performance award og kun ønsker å delta på prisutdelingen er det mulig. Ta da kontakt med [email protected].

Servering: Kaffe, mineralvann og snacks igjennom dagen. Enkel lunsj (oppdateres senere hva). Øl/vin/mineralvann ved mingling etter konferansen så langt lageret rekker:-)

Konferansier for dagen: Daglig leder og SEO ekspert i Rocket; Magnus Strømnes Bøe. Magnus er også styreleder i Bra Søk og styremedlem i INMA.

PROGRAM: Det viktigste innen Performance Marketing akkurat nå. Programmet er under utarbeidelse og vil bli lagt ut snart. Link til programmet kommer her, og vil bli markedsført på INMA.no og i sosiale medier.

Årets konferanse blir mer lik årene før korona med flere parallelle spor med faglige innlegg. Du kan derfor velge mellom ulike foredrag alt etter hva du ønsker å vite mer om. Vi har gjort denne endringen etter tilbakemelding fra deltakerne de siste årene, der det er et klart ønske om å kunne styre programmet mer selv i tillegg til at det gir muligheten til mer dybdeforedrag i enkelte temaer for de som kan mye allerede.

Husk å sikre deg billett i tide!

Vi gleder oss til å se dere:-)

Velkommen!

Jonas Moe, Leder for Salg og Konvertering, TV 2

Eksperimentering i TV 2 Play
I dette foredraget vil Jonas Moe dele innsikt fra eksperimentprogrammet til TV 2 Play og hvordan de jobber metodisk med CRO og eksperimentering for å skape gode kundereiser og få mest mulig ut av trafikken deres. Som case vil han vise hvordan kjøpsflyten til TV 2 Play har endret seg de siste 12 månedene som er resultat av eksperimentering, samt hva som må til for å lykkes med CRO.

Sophie Iuel, Seniorkonsulent, Rocket 🚀

Mediekjøp i 2024: Hvordan klippe håret, uten å kutte av hodet
Hvordan hente mer effekt fra mindre budsjett eller hvordan unngå å betale for luft - kutte daukjøtt? Hvordan skal man sikre full transparens og unngå å “feede the black box”? Smartere bruk av markedsføringsbudsjettet gjennom «combined tactics».
Sophie er en multi-nasjonal kvinne, oppvokst i 8 forskjellige land med hundrevis av ulike kulturer og nasjonaliteter. Med dette har hun utviklet en spesiell interesse for sosiologi, i tillegg til en lidenskap for strategi og digital markedsføring. Sophie elsker det høye tempoet og den konstante utviklingen i bransjen. Etter å ha jobbet med sosiale medier, betalt søk (PPC) og programmatisk markedsføring, falt hun pladask for programmatisk. Med syv års erfaring fra tre ulike markeder innen digital markedsføring, har hun lært at kreativitet, nysgjerrighet og proaktivitet er essensielt for å lykkes i denne sektoren.  

Merethe Honne, Rådgiver Design, Increo

Design Sprint: Innovasjon med sjumilsstøvler
  Gode ideer møter mange utfordringer. Noen blir snakket i hjel, noen legges i en skuff, noen lanseres og flopper og noen få forandrer markedet. Hadde det ikke vært fint å vite hvilke, før man satser stort? Det er målet med Design Sprint. Metoden brukes både til beslutningsprosesser og utvikling av produkter og tjenester. Noen dager konsentrert arbeid resulterer i en prototype som er klar til brukertesting og videre iterasjoner. Få en innføring i hvordan Increo bruker metoden for å spare til og penger i de fleste prosesser.   Merethe Honne har jobbet som rådgiver og kreatør i kommunikasjonsbransjen i 20 år før hun begynte som rådgiver i design og teknologibyrået Increo. Increo avvikler årlig over 50 workshops med utgangspunkt i Design thinking-metodikk

Preben Standal, Senior Enterprise Sales Director, Adform Norway

Bærekraftig programmatisk annonsering

Det globale, programmatiske økosystemet utgjør en betydelig miljøbelastning, med utslipp på flere hundretusen tonn karbonutslipp hver måned. Med noen få grep kan du redusere miljøavtrykket på dine kampanjer, uten at det går på kompromiss med resultatene. Jeg vil vise hvordan du ved å velge riktige strategier kan omstrukturere kampanjene og implementere målrettede taktikker for å begrense unødvendig ressursbruk.

Preben er salgsdirektør hos Adform og har bred kunnskap om og erfaring med det programmatiske landskapet, økosystemet, med fokus på vekst og forretningsresultater. Preben skal snakke om bærekraft og programmatisk annonsering.  

Sander Landmark, Head of Social Media, TRY Opt

Flytt fokus: Fra å løse til å hylle EU-direktiver
Det er bred enighet om at det er utfordrende å orientere seg i – og operere i tråd med – EU-direktivene knyttet til personvern og bærekraft. Det er også lett å betegne disse reguleringene som begrensende, kostbare, og potensielt forretningskritiske. Men i stedet for å se på det som et hinder: hva om vi skifter fokus? I dette innlegget vil Sander forklare hvorfor EU-direktivene ikke kun bør løses, men hylles. Han vil utfordre oss til å tenke på hvordan disse direktivene kan styrke både den etiske og økonomiske siden av bransjen vår.
Sander jobber med performance-strategi, digital samfunnskontakt, sporing, kampanjestruktur og -optimalisering for små og store aktører i både privat og offentlig sektor.  

Slavisa Gacic, Analytiker og grunder av Nettrafikk

Fra statistikk til strategi: AI i performance og SEO
I dette foredraget vil Slavisa utforske AI's transformative rolle i Performance og SEO, fra historiske perspektiver til fremtidige trender. Han tar et dypdykk i hvordan AI former dagens digitale markedsføringsstrategier, samt praktiske tips og eksempler for å integrere AI i daglige arbeidsoppgaver.
Slavisa har over 20 års erfaring fra digitale medier med fokus på SEO, data og analyse. Han er også gründer av flere selskaper blant annet Nettrafikk, samt en erfaren foredragsholder innen SEO, data/analyse og veldig mye om GA4 og AI de siste årene. Hans unike ferdighet til å smelte sammen forretningsvisjon med teknologisk dyktighet gir deg mer enn bare en fordel – det gir deg en ny tenkemåte.

Haakon Gedde-Dahl, Senior Account Manager i Snap

Haakon har jobbet i Snapchat i 4 år.  Han er spesialist på alt det tekniske rundt annonsering på Snapchat. Alt fra optimalisering og attribusjon til hvilke kreative elementer som gjør at noen annonser konverterer bedre enn andre.

Aleksander Neely, Account Executive, Snap

Aleksander er Account Executive i Snapchat og har tidligere jobbet i Google og Meta. Han har bred erfaring med store og små bedrifter innenfor branding og performance-markedsføring. Et stort interesse- og fokus-område er hvordan kreativer kan bidra til gode resultater.
Meny
Skroll til toppen