Utsolgt! Performance Konferansen & Award 2022

Dato: 20. oktober 2022
Bli med på årets viktigste arrangement innen performance marketing. Performance Konferansen er et årlig arrangement som skal inspirere til bruk av teknologi og digitale flater for å oppnå effekt og resultater av markedsinvesteringer. 

Når: Torsdag 20. oktober. Faglig del: Dørene åpner kl. 9, programmet starter kl. 10. Prisutdeling: Dørene åpner kl. 16.30. Prisutdeling kl. 17-18. Vi avslutter kl. 21.

Hvor: Epicenter Oslo, Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo. Den faglige delen holdes i konferansesenteret i 1 etg. Prisutdelingen vil holdes i restauranten i 2 etg.

For hvem: Alle som jobber med markedsføring enten i byrå, hos media, plattformer eller hos annonsør. Les mer om tema nedenfor. Årets tema gjør arrangementet også relevant for alle som ønsker å lære mer om hva som skjer etter at tredjeparts cookies forsvinner og personvernet strammes inn, og hvordan man skal jobbe med performance fremover.

Billetter: Beklager arrangementet er utsolgt! Billetter kjøpes nederst på denne siden, eller her! Vi har lagt ut tilbud på «100-første billett» nå. De koster 2500 kr + mva og Bill. avgift på 75 for medlemmer av INMA, og 3500 kr + mva og Bill. avgift på 75 kr for de som er ikke er medlemmer. Kun prisutdeling koster 790 kr + mva og Bill. avgift på 75 kr.

Servering: Kaffe, mineralvann og snacks gjennom dagen. Baguetter i lunsjpausen. Pizza, mineralvann, øl/vin under prisutdeling.

Årets sponsorer: Tusen takk til våre samarbeidspartnere som gjør det mulig å arrangere dette arrangementet, og bidrar til at prisen for å delta for deg på konferansen holdes til et minimum. Årets sponsorer er PubMatic, Snapchat, Rocket og Caulis.

Konferansier for dagen: Margrethe Wam Solvang fra Google.

Årets tema og hva du kan forvente: Det starter nå! Vi står ovenfor en stor omveltning innen digital markedsføring. Tredjeparts cookies er på vei ut. Personvernet strammes inn. Dette påvirker økosystemet på flere kritiske områder, og store økonomiske interesser er i spill. Vi vasser inn i et nytt territorium, og starter i prinsippet på nytt. Så hva gjør vi nå da? Hva gjør vi når dataen ikke lengre er der? Hvordan skal vi sikre at investeringene som blir gjort fremdeles gir avkastning? At vi treffer de menneskene vi ønsker å treffe, og at vi klarer å måle effekten av det vi gjør? Hvilke muligheter bør vi egentlig prioritere nå, og hvordan utnytter man disse best mulig? Hvordan skal vi arbeide, samarbeide, strukturere innsatsen og organisere oss?

Det starter her! Årets Performance Konferanse vil omhandle de store strukturelle endringene bransjen vår står overfor. Vi står midt i et skifte, og vi må nå løfte blikket og adressere elefanten i rommet. Vi trenger å grave i og diskutere sammen hva løsningene kan være – også på et strategisk nivå. Vi har derfor samlet flere premissgivende aktører for først å høre hva de tenker og gjør, for deretter å dykke mer ned i flere ulike fagområder for å få en bedre oversikt hva det det betyr i praksis.

Den faglige delen blir altså delt opp i 2 bolker. Vi starter dagen med en innledning og status på hva som egentlig skjer nå. Deretter vil Schibsted, Google, Amedia, Meta, Snapchat og Dentsu komme og fortelle hva de tenker og gjør med bakgrunn i dette. Denne bolken avsluttes med en panelsamtale ledet av Bjarte Humborstad fra Caulis. Etter lunsj fortsetter vi med bolk 2, der vi dypdykker ned i ulike fagområder.

Konferansen avsluttes med prisutdeling i Performance Award og mingling med bransjekollegaer. Det vil bli servert pizza, øl og vin under prisutdelingen. (Det er også mulig å kjøpe billett kun til prisutdelingen om man ikke har mulighet til å delta på konferansen).

Se fullstendig program her.

Emilia Korczyńska
Head of Marketing I Userpilot

Tema: Innhold/arbeidsprosess/verktøy

Emilia brenner for innholdsmarkedsføring og produktopplevelser i SaaS, og litt ekstra for hvordan man jobber operativt med innhold/prosessen (noe hun nylig har skrevet en bok om).
I fjor hadde hun ansvaret for å bygge opp hvordan Userpilot skulle jobbe med innhold - et arbeid som resulterte i at de klarte å skalere innholdsproduksjonen fra 4 til hele 110 blogginnlegg i måneden - uten at det gikk på bekostning av kvaliteten. Dette gjorde at nettrafikken økte med 258% på 18 måneder.
Emilia kommer til Performance konferansen for å dele Userpilots suksessoppskrift; hennes Content Epics System (en prosess som lar Userpilot administrere utrolig mange skribenter og publisere innholdet igjen og igjen). Hun vil også dele hvilke verktøy som trengs for å gjennomføre denne prosessen på en vellykket måte, og en programmatisk SEO strategi som lar deg lage hundrevis av innlegg i høy kvalitet uten koding. 
 

Ekkehardt Schlottbohm
Regional Vice President, Northern Europe, i PubMatic

Tema: Fremtidens forsyningskjede for digital annonsering

Ekkehardt har vært ansvarlig for PubMatic i Nord Europa siden 2019. Han har mer enn 13 års erfaring i den digitale verden, både fra kjøpssiden, programmatisk annonsering innen video/levende bilder, native og kontekstuell annonsering. Før PubMatic kom Ekkehardt fra stillingen som Managing Partner Sales i GroupM, og har tidligere også jobbet i Plista og Smartclip.
Ekkehardt kommer til Performance konferansen for å snakke om fremtidens forsyningskjede for digital annonsering. Store annonsører fokuserer i økende grad på å få til den raskeste og mest effektive forsyningskjeden av digitale annonser. Noe som betyr tilgang til innhold av høy kvalitet, data for målretting og beslutningstaking, åpenhet, færrest mulig enheter dataen skal gjennom, verktøy for å øke ROI´n osv. I sitt foredrag vil Ekkehardt forklare hvordan du som annonsør, via innovasjon og adresserbare strategier, kan bygge en slik rask og effektiv forsyningskjede, samtidig som du maksimerer inntektene til innholdsskaperne eller publisistene.  

Regine Hemre
Fagleder i Bra Søk
Head of Advertising i Synlighet

Regine har arbeidet med Google Ads i 10 år. Siden 2014 har hun jobbet i byrået Synlighet, hvor hun nå er fagleder for Annonsering (head of advertising).

Michael Wahlgren
Grunnlegger av Pineberry

Tema: SØK

Michael har jobbet med digital markedsføring i mer enn 15 år. Han er grunder det ledende internasjonale SEO byrået Pineberry (som fra 2021 er en del av Nova Consulting Group i Norge), en anerkjent foredragsholder, programleder for Søkpodden (Sveriges største podcast innen SEO og Google Ads) - og ikke minst forfatter av bøkene "Guldläge på nätet: sökmotoroptimering för alla" og "Bygg en pengamaskin: Google Adwords för alla".
Michael kommer på Performance Konferansen for å snakke om noen av de mest populære temaene i søk.

Joachim Furuseth
CRO Manager i Coop Norge

Tema: Konverteringsoptimalisering/CRO

Joachim har jobbet med digital markedsføring og ehandel i over 10 år, og har de siste 8 årene spesialisert seg innen faget konverteringsoptimalisering (CRO).

I tillegg til å ha med-gründet og drevet det rendyrkede CRO-byrået Right Brain, har han jobbet med en rekke kjente norske og internasjonale merkevarer. De siste årene har han jobbet inhouse med CRO i SATS, og jobber nå som CRO Manager for Coop med nettbutikkene obsbygg.no og obs.no.

Er CRO er et modent fag i et umodent marked? Hva fikk en av Norges største bedrifter til å velge å jobbe med CRO? Og hvorfor valgte de å insource fremfor å outsource? Joachim forteller litt om hva som fikk Coop til å ville satse på CRO og hvilke hverdagslige utfordringer han står ovenfor.

Andrea Chiari
NE Data & Measurement Lead, Privacy Specialist Counsel for Google

Tema: Personvern

Andrea en tysk-norsk advokat som startet som generalist, men som gikk raskt over til å spesialisere seg innen IT og datarett. Andrea har jobbet i den tverrfaglige sfæren av adtech og personvern i mer enn 5 år. Hun har aktivt fulgt utviklingen fra både et annonsør- og et leverandørperspektiv på både nasjonalt og internasjonalt nivå. Nå jobber hun hos Google som personvernrådgiver i Googles store kundesalgsteam med ansvar for Nord-Europa. Andrea skal snakke om hvordan personvern og forbrukertillit er avgjørende for å drive vekst i et utviklende personvernmiljø for annonser og hva Google gjør for å bidra til å drive personvernfokuserte opplevelser.

Vegard R. Garder
Partner i Rocket 🚀

Tema: Hvordan se flere salg i Meta, Google og Snapchat

Vegard Rohde Garder er medgründer, partner og leder for annonsering i Rocket 🚀. Garder er toneangivende innen programmatisk og betalt søk, og deler jevnlig sine tanker på Linkedin og Facebook for å bygge kunnskap i markedet. Han holder jevnlig foredrag og deltar i debatter om temaet. Han har blant annet fått utmerkelser innen SEMrush Nordic Awards og INMA Performance Awards.
I dag ser vi langt færre salg enn vi gjorde enn for bare 2 år siden. Hvilke løsninger har de store annonseplattformene, og hva er den faktiske effekten av å implementere disse - finnes det andre alternativer? Vegard har tatt på seg forskerfrakken og forteller om effekten av dette. Faktiske resultater, hva du bør gjøre og hvordan å gå frem, er ting du kan forvente å ut av dette foredrag.

Thomas Moen
Co-Founder av MOEN&Co

Tema: Performance i praksis

Thomas har blitt kåret til en av Medie-Norges 50 mektigste personer, og har en av de mest nedlastede podcastene på business-siden i Norge. Med over 20 år i det norske og internasjonale næringslivet (hvor han har jobbet med ledelse, markedsføring, salg og forretningsutvikling) har Thomas opparbeidet seg en bred og solid erfaring og ekspertise. Thomas kommer til Performance Konferansen for å snakke om hvordan Moen&co har hjulpet nettbutikker med å vokse på Snapchat.

Lars Thomte
CDO/Digital direktør i Skeidar

Tema: AR i praksis

Lars har jobbet med digital markedsføring i over 20 år. Han har lang erfaring fra en rekke store retailere, og har en stor interesse for martech. I dag jobber han som digital direktør i Skeidar, med hovedansvar for kjedens satsing på e-commerce og digitaliseringsprosesser. Lars Thomte kommer til Performance Konferansen for å snakke om hvordan Skeidar har tatt i bruk AR i sin markedsføring

Haakon Gedde-Dahl
Senior Account Manager i Snapchat

Tema: Performance og AR på Snapchat

Haakon har jobbet i Snapchat i 3,5 år, og er spesialist på alt det tekniske rundt annonsering på Snapchat. Alt fra optimalisering og attribusjon til hvilke kreative elementer som gjør at noen annonser konverterer bedre enn andre. Haakon kommer til Performance Konferansen for å snakke om fordelene med å ta i bruk AR i markedsføringen din på Snapchat, i tillegg vil han gi en rask introduksjon til hvordan du kan komme i gang med performance på Snapchat

Jørgen Brunborg-Næss
Fagleder Data og Innsikt i Synlighet

Tema: Tema: Tredjeparts cookies forsvinner. Personvernet strammes inn. Jørgen gir oss en innledning på status quo om hva som egentlig skjer nå.

Jørgen har jobbet med webanalyse og Google Analytics i 15 år, og er en av landets fremste eksperter på feltet. Som fagleder i digitalbyrået Synlighet følger han utviklingen innen tracking og datafangst tett, både teknisk og juridisk. Han holder jevnlig kurs og foredrag både om Google Analytics og GDPR, og vil gi oss et overblikk over hvordan dette landskapet ser ut akkurat nå og i tiden fremover.

Per Christian Strand Teslo
Senior Account Executive i Snap

Tema: Tredjeparts cookies forsvinner. Personvernet strammes inn. Hva tenker Snap om dette og hva gjør de nå?

Per Christian har vært med å bygge opp den kommersielle delen av Snapchat i Norge og har salgsansvar overfor annonsører og mediebyrå. Han har tidligere jobbet som konsulent i mediebyrået Carat og som merkevaresjef i TINE. I 2020 vant Per Christian prisen som Årets beste medieselger for sin innsats overfor annonsører og byråer i Snapchat.

Hanne Eilen Lohne
Director Business Strategy I Schibsted

Tema: Tredjeparts cookies forsvinner. Personvernet strammes inn. Hva tenker Schibsted om dette og hva gjør de nå?

Hanne leder forretningsstrategi i Schibsted Marketing Services, som blant annet favner fagområder som programmatiske kjøp, innsikt, analyse og revenue management. Performance marketing og søk var hennes inngang til bransjen for litt over 10 år siden, og hun har siden jobbet som både rådgiver og kundedirektør i mediebyrået Mindshare.

Bjarte Humborstad
Konsulent i Caulis

Tema: Bjarte skal lede paneldebatten av del 1 av konferansen (Tredjeparts cookies forsvinner. Personvernet strammes inn. Hva nå?)

Bjarte har jobbet med internett siden dens spede begynnelse. Han har bred erfaring på tvers av de digitale kanalene - med spisskompetanse innen data, tracking og performance marketing. Han er en pioner innen programmatisk, en dyktig foredragsholder og en kunnskapsrik rådgiver.

Kristoffer Semelenge
Managing Director i dentsu Solutions

Tema: Tredjeparts cookies forsvinner. Personvernet strammes inn. Hva tenker Dentsu om dette og hva gjør de nå?

Kristoffer Semelenge er Managing Director for dentsu Solutions – dentsu´s kraftsenter innen Data & tech, Innsikt, Seo og CRO. Han har vært i dentsu i 8år i forskjellige roller innen både annonsering, rådgivning og analyse – og kom før det fra IT sektoren. Kristoffer har jobbet mye med, og holdt mange presentasjoner, rundt cookiedøden og dens betydning for norske annonsører.

Martin Frost
Leder digital forretningsutvikling i Amedia Salg og Marked


Tema: Tredjeparts cookies forsvinner. Personvernet strammes inn. Hva tenker Amedia om dette og hva gjør de nå?

Nina K. Hareide-Larsen
Client Partner | Vertical Lead I Meta

Tema: Tredjeparts cookies forsvinner. Personvernet strammes inn. Hva tenker Meta om dette og hva gjør de nå?

Nina Hareide-Larsen har vært i Meta Norge i fem år, og har tidligere erfaring som divisjonsdirektør i sosiale medier i DNB. Hun kommer til performancekonferansen for å fortelle om hva som skal til for å lykkes med performance på Facebook og Instagram i en verden der de åpne signalene er færre, der maskinlæringen blir smartere enn målgruppetankesettet og der du som annonsør må utfordre din egen strategi.

Meny
Skroll til toppen