Performance konferansen 2021 – online påmelding åpen hele dagen 21/10

Dato: 21. oktober 2021
🗓 21. oktober
🕘 12:00-16:00 – med sosial samling etter kl. 16.
📍Epicenter Oslo, Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo
Bli med på årets viktigste arrangement innen performance marketing. Performance konferansen er et årlig arrangement som skal inspirere til bruk av teknologi og digitale flater for å oppnå effekt og resultater av markedsinvesteringer.

Arrangementet består både av foredrag og prisutdeling i Performance Award 2021, og er et samlingspunkt for alle som jobber med markedsføring enten i byrå, hos media, plattformer eller hos annonsør.

I år kan vi endelig samles igjen, så derfor inviterer vi til Epicenter Oslo – med påfølgende sosial samling. Har du ikke mulighet til å delta fysisk, er det også mulig å kjøpe billett til online deltagelse. Du kan selvfølgelig komme til den sosiale samlingen etterpå selv om du har online deltakelse. Invitasjon for å delta på denne vil bli sendt direkte til alle påmeldte.

Påmelding fysisk billett her (påmelding stengt).
Påmelding online billett her (hvis du ønsker å følge Performance Award fra kl. 15 er påmelding åpen frem til kl. 16 den 21/10).

Vi gleder oss til å se dere!

Fikk du ikke med deg fjorårets arrangement kan du nå kjøpe tilgang til alle 28 foredrag for kun 490 kr! Bestill tilgang her. 

Erik Storm, Daglig leder og Seniorrådgiver, Digital Opptur og styremedlem i Bra Søk

Hvordan jukse i SEO ved hjelp av Norges største nettsteder

Erik som snakke om hva som skjer innen organisk søk og hvordan mange av de største nettsidene i Norge bidrar til å gjøre det mulig å jukse seg til bedre resultater...
Erik er digital entusiast som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt rådgivning og analyse i den digitale verden. Han er eier av Digital Opptur og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Hjemmekoselig kontor med sofa, tøfler, restaurant og treningssenter. Overskuddet i selskapet deles med alle ansatte.

Martine Fraas Vogsborg, Agency Partner | GBG, Facebook

The Cookieless Future

What will happen when we no longer can use cookies and what can we do to get around this future problem? Martine is working as an Agency Partner at Facebook Oslo, where she is driving the partnership with the largest media agency groups. She has experience working in media agencies and used to live in Dublin, working for Facebook in their headquarters with independent media agencies.

Stefan Kehl, Senior Market Director Nordics, Xandr

Marketplaces: The Next Evolution of Programmatic Buying

I dag står vi overfor den største forandringen av industrien vår på flere tiår. Men i stedet for å fokusere på det vi mister, ønsker vi å sette søkelys på de nye mulighetene dette medfører. Fordi disrupsjon er alltid den største katalysatoren for positiv endring. Stefan Kehl, Senior Market Director, Nordics i Xandr presenterer hvordan markedsplasser har utviklet seg til å bli et sentralt verktøy for kjøpere som ønsker å oppnå økt performance i takt med at industrien vår utvikler seg.

Haakon Gedde-Dahl, Senior Account Manager, Snapchat Norge

Performancemarkedsføring på Snapchat

Lær om hvordan du kan drive salgsutløsende markedsføring mest mulig effektivt på Snapchat. Snapchat har vokst seg til å bli et av Norges aller største og mest brukte medier, dermed er det et stort mulighetsrom du bør lære deg å utnytte riktig, for å drive enda flere kostnadseffektive konverteringer for din bedrift. I dette foredraget vil Haakon Gedde-Dahl fra Snapchat og Niclas Nilsen fra INEVO gå igjennom best practices, tips & triks og relevante caser, slik at du i større grad vil kunne klare å treffe riktig bruker, til riktig tid, med riktig budskap, billigst mulig.

Niclas Opseth Nilsen, Head of Social Media, INEVO

Niclas holder innlegget "Performancemarkedsføring på Snapchat" sammen med Haakon Gedde-Dahl i Snapchat Norge

Niclas Opseth Nilsen er Head of Social Media i INEVO og har jobbet i selskapet i 4,5 år både som Operativ Markedsassistent og senere som fagansvarlig på Sosiale Medier. Niclas er spesialist i betalt annonsering på Snapchat, Facebook og Instagram.

Stian Giskeødegård, Country Lead, Google

Future-proof your advertising strategy in a privacy-first world

Customers’ increased expectations for privacy are driving rapid change in digital advertising.  These changes include new privacy regulations, the rise of ad blockers, and the decrease in the availability of data used for measurement and targeting. These changes will alter many of the best practices in digital advertising, and this talk will share some insights into Google´s thinking and provide recommendations for marketers in the privacy-first digital ecosystem.
Stian er Country Lead for Google Marketing Platform, og leder Google´s satsing på Marketing- og Advertising Technology i Norge. Stian har også 20 års erfaring fra norsk byråbransje, med ledende stillinger i flere av de globale mediebyrånettverkene og fra reklamebyrå. Stian er opptatt av teknologi som verktøy for bedre kundeinnsikt, større avkastning fra markedsaktivitetene og bedre samspill mellom teknologi og kreativitet.

Magnus Strømnes Bøe, Daglig leder i Rocket 🚀

In-housing av performance marketing

Hvorfor og hvordan bygger du på annonsørsiden din egen performance-avdeling, hva bør du bruke byrå til og hvordan måler du suksess. Magnus Strømnes Bøe er daglig leder i Rocket og har 20 års erfaring med søkemotormarkedsføring, webanalyse, digital forretningsutvikling – samt byråledelse og rekruttering. Magnus er styreleder i Bransjerådet for søkemotormarkedsføring, styremedlem i INMA, tidligere partner i RED og tidligere leder av RED Performance – samt styremedlem i Bohus og CityMaid. Han ble kåret til Årets foredragsholder av ANFO i 2015/2016, INMAs ærespris 2020, Sølv i Performance Awards for Webanalyse i 2016 og har sammen med flere høstet heder og ære i andre kåringer. Rocket 🚀 er et nytt byrå som foruten å jobbe med SEO, CRO og betalt annonsering, også jobber med rekruttering av spesialister innen nevnte disipliner. Selskapet er gründet av Magnus Strømnes Bøe, tidligere partner i RED og leder av RED Performance, Vegard Rohde Garder, tidligere CTO i Synlighet og Erik Holland Haukebø som kommer fra rollen som CRO and Experience Manager i TV2. Rocket har IT-konsernet Nova Consulting Group i ryggen og en storesøster i anerkjente Pineberry i Stockholm.
Meny
Skroll til toppen