Performance-konferansen 2019

Dato: 26. september 2019
Dato: 26. september 2019
Sted: SAGA Kino
Tid: 09:00-15:30, dørene åpner 8.30

Velkommen til Performance-konferansen 2019 – bli oppdatert på alt innen performance marketing. Performance-konferansen er et faglig arrangement for performance sjeler og tech entusiaster som jobber med markedsføring – samt alle andre som bruker teknologi som verktøy for å oppnå effekt og resultater.

Konferansen er bygget opp slik at den er noe for alle. Spesialist, generalist og leder. Byrå, annonsør, publisist og tech-siden. Viderekomne og nybegynnere. Det blir en dag fylt med mange ulike foredrag å velge imellom – uansett nivå eller interesseområde – og selvfølgelig masse muligheter for å mingle og møte andre bransjekolleger.

Dagen vil gi et utfyllende bilde av ulike deler av fagområdet fordelt på 3 spor man kan veksle i mellom: «Marketing-riggen 2020», «Caser og inspirasjon» og «Taktikk og teknikk for viderekomne».

Detaljert program med foredrag, foredragsholder, tema og tidsskjema kan lastes ned her!

Her kan du lese mer om foredragsholderne.

 

Årets prisutdeling i Performance Award 2019 arrangeres i tilknytning til konferansen.

Her kan du lese om kategoriene i Performance Award 2019.

Hver 6. billett til konferansen er gratis. Rabatten trekkes automatisk av i bestillingsløsningen nedenfor. Du kan bestille uspesifiserte billetter, og tildele med deltakere helt opp til konferansen.

Meny
Skroll til toppen