Gulltaggen Award – prisutdeling og sommerfest

Dato: 25. mai 2023

Gulltaggen Award hedrer kreativ bruk av teknologi og digital flater. I mai samler vi bransjen til prisutdeling og sommerfest på nydelige Høymagasinet i Oslo. Der skal vi hedre og gjøre stas de beste jobbene og folka som står bak dem. 

Tidspunkt: 25. mai kl. 16 -23. Prisutdelingen starter kl. 17.

Sted: Høymagasinet i Oslo, Myntgata 7, 0151 Oslo. (Den store låven som ligger på høyre side når du går mot Festningen restaurant)

Hva kan du forvente: Rammene rundt årets prisutdeling blir som i fjor: sommerfest! Arrangementet vil holdes uansett vær. Vi satser på godvær selvfølgelig, men skulle det bli regn rigger vi om med telt etc.  Du vil få velkomstdrink, mat og noe drikke inkludert i billetten, i tillegg til prisutdeling og DJ.

Dørene åpnes kl. 16. Prisutdelingen starter kl. 17, og varer ca 1,5 time. Etter det vil det bli servert mat.

Se bilder fra fjorårets prisutdeling her!

Antrekk: Sommerfint

Hvem er arrangementet for: Dette er et arrangement for alle som jobber med eller er interessert i kreativ bruk av teknologi og digitale flater innen reklame&kommunikasjon, mediastrategi, innholdsmarkedsføring og/eller design. Ønsker du å bli bedre kjent med menneskene som jobber i denne bransjen, er du også hjertelig velkommen. Her kommer både annonsører, byråfolk, media og plattformer for å hedre og la seg inspirere av de som står bak de aller beste jobbene det siste året.

Pris: Ordinær pris (ikke medlemmer av INMA): 3900kr + mva og adm. gebyr på 79 kr. INMA medlem: 2900 kr + mva og adm. gebyr på 79 kr. Er du medlem av INMA får du også ekstra god early bird pris om du bestiller før 1. april her!

Les mer om Gulltaggen Award på Gulltaggen.no.

Vi gleder oss til å se deg! Sikre deg plass ved å bestille billett i dag.

Meny
Skroll til toppen