Faglig Frokost – Kreativitet

Dato: 25. november 2021

🗓 25. november
🕘 09:00 (frokost serveres fra kl. 08:30)
📍Epicenter Oslo, Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo

Torsdag 25.november er det KREATIVITET på frokostmenyen når vi inviterer til en faglig start på dagen sammen med resten av bransjen, Aller og oss på Epicenter Oslo fra kl. 9.

Meld deg på her!

Har du ikke mulighet til å komme fysisk kan du melde deg på her og få foredragene tilsendt!
Dagens program:

Line Smedstad,
Senior Creative Strategist
Snap

Slik løfter du kreativiteten med AR

Line jobber som Senior Creative Strategist i Snapchat og skal vise dere hvordan merkevarer gjennom AR kan gi målgruppen selveste hovedrollen. Med Agumented Reality åpnes det opp en ny verden med kreativitet. Snapchattere utforsker AR nærmere 30 ganger per dag og på Halloween lekte de med Snapchat sine linser over 5 mill ganger!  

Alexandra Beverfjord
Ansvarlig redaktør og administrerende direktør
Dagbladet

Hvordan kreativitet er nøkkelen til suksess.

Alexandra kommer til Faglig Frokost for å snakke om hvordan Aller bruker kreativitet når vi jobber med vekst, breaking news og gravejournalistikk. Det finnes nesten alltid en smartere måte å løse oppgaver på. I Dagbladet jobber vi intenst for å finne de kreative løsningene som gjør oss bedre. Det handler om å skape en pulserende og lærende organisasjon der de beste ideene får blomstre. I denne seansen vil jeg snakke om hvordan vi bruker kreativitet når vi jobber med vekst, breaking news og gravejournalistikk.

Øyvind Waage
Kreativ Leder
Per Høj

Det du må bry deg mest om, er at ingen bryr seg.

I takt med at folk vender ryggen til reklame, vender annonsører og byråer ryggen til kreativitet. Det er et paradoks.

Rasmus Høgdall
Creative Lead for Danmark og Norge
Facebook

Reels School - Instagram
Reels er en helt ny opplevelse som gir alle muligheten til å lage og redigere underholdende korte videoer, og dele dem på Instagram.
Rasmus skal holde et digitalt innlegg fylt med underholdende slike korte videoer, og vise deg hvordan du kreativt kan bruke Reels på Instagram for å bygge din merkevare.
Rasmus jobber nå hos Facebook som creative lead for Dansmark og Norge. Han har bakgrunn som film redigerer, film regissør og AD. Og i dag jobber han mye med VR og MR når han hjelper reklamebyråer og bedrifter med å skape gode arbeider til alle Facebook sine apper.

 

Påmelding fysisk billett her.
Påmelding online billett her. 

 

Meny
Rull til toppen