Digital Faglig Frokost: Pod og Blogg

Dato: 17. juni 2021

I samarbeid med Aller inviterer vi til frokostseminar om Pod og Blogg.

I lys av tiden vi lever i blir Faglig Frokost arrangert digitalt uten publikum. Faglig Frokost er gratis for INMA-medlemmer. Husk å melde deg på. Programmet oppdateres fortløpende.

Lina Tandberg Martens, Head of Content i Podimo

Penger pumpes inn i podcast, men kan alle tjene på det? 
Millioner av kroner pumpes inn i det norske podkastmarkedet. Konkurransen tilspisser seg mellom aktørene. Podkastkonsumet øker, og nye aktører etablerer seg. I dette foredraget får du et innblikk i bransjens seneste utvikling, lyttertrender i Europa og innblikk i konkurransebildet mellom podkastaktørene.
 
Lina Tandberg Martens er innholdssjef i Podimo, og styreleder i den nylig etablerte bransjeforeningen for podkast; Norsk podkastforening. Hun har tidligere jobbet med å kommersialisere podkastene til Schibsteds mediehus, og vært styreleder i Podtoppen.

Thomas Veheim, Head of Talents i ADLINK

Ta vare på podkastformatet!
Etter at jeg oppdaget podkast i 2016 har det vært mitt hjertebarn. Podkast er et fristed for meg, et sted jeg blir underholdt og oppdatert hver eneste dag. Den store podrapporten ble akkurat sluppet, og denne viser at podkast er i vekst. Stadig flere oppdager mediet og folk er lojale til sine favoritter! La oss ta vare på formatet og ikke minst lytterne fremover. Det skader ikke at vi tenker oss om en ekstra gang når vi utformer innhold og ikke minst reklame for podkast. Hva skal vi tenke på? Og hvordan sikrer vi godt innhold, uansett om det er en helt vanlig podkast, om det er kommersielt, eller om det ligger bak betalingsmur?   Thomas er talentsjef i ADLINK og har vært med på å bygge og utvikle podkastsatsingen til ADLINK. Han sitter også i styringsgruppen til Norsk Podkastforening og Podtoppen

Martine Gade-Jensen, Prosjektleder og Sosiale Medier Rådgiver i Egmont

Bloggens utvikling
Blogg har i mange år vært plattformen hvor hundretusener har funnet gleden i å dele og kommersielle aktører har funnet nytten av å annonsere. Det siste året kan vi se at profilerte blogger legges ned, og lesertallene faller. Vi deler innsikt og trendanalyser for fremtidens blogg og veien videre.   Martine Nicoline, jobbet i Egmont People siden 2018 som prosjektleder for vår profil-portefølje og strategisk rådgiver for sosiale medier. Her er jeg glad i alt som kan analyseres, planlegges og drives fremover. Ellers er jeg en to-barnsmamma og kone som stolt elsker å mikse det trygge «A4-livet» med karriere.
Meny
Rull til toppen