Interesseorganisasjonen for digital
markedsføring og kommunikasjon
Unknown-1

Deadline Gulltaggen Award

16. mars 2020

📅Dato: 16.mars

⏰Tid: kl. 23.59

📍Sted: Alle jobber sendes inn via Penetrace

Gulltaggen Award er en årlig konkurranse som skal inspirere til kreativ bruk av teknologi og digitale flater, ved å hedre arbeider som har utmerket seg gjennom nytenkning, kreativitet og godt håndverk.

Konkurransen er for alle aktørene i det digitale økosystemet. Det er en viktig arena for deling av erfaring og ny kunnskap, samt for inspirasjon til bransjen om å gi det lille ekstra for hele tiden å ligge i forkant av utviklingen. Enten det gjelder i egne, kjøpte eller fortjente kanaler, og enten det er snakk om reklame, tjenesteutvikling, bruk av media eller annet kommunikasjonsarbeid.

Nytt av året er at årets 14 kategorier er fordelt under 4 overordnede fagdisipliner. Disse er reklame/kommunikasjon, media, innholdsmarkedsføring og design/teknologi. Hensikten med fagdisipliner er å gjøre det tydeligere hvilke fagområder det konkurreres i i hver kategori, samt heve nivået på både konkurranse og juryering.

I år trenger du ikke å melde på antall bidrag før du leverer inn de konkrete arbeidene du ønsker å melde på i konkurransen. Alle arbeider leveres gjennom systemet Penetrace senest i løpet av 16. mars.

Påmelding til young lions digital er fremdeles 4.mars.

HER FINNER DU ALL INFORMASJON DU TRENGER OM KONKURRANSEN: Gulltaggen.no

 

Våre samarbeidspartnere

 

Top
Meny