AdOps-konferansen 2018

Dato: 21. november 2018

Mountain View

Dato: Onsdag 21. november
Sted: Saga kino
Tid: 09:00-15.30

INMA inviterer igjen til den årlige AdOps-konferansen.

Med en bransje i stadig endring, ser vi at også AdOperen sin rolle ikke lengre er det den var for bare få år siden. Fokuset på denne konferansen er derfor AdOperene sine utfordringer i hverdagen, endringer i bransjen og ny teknologi.

Konferansen er satt sammen i samarbeid med INMAs faggruppe for Ad Operations, bestående av AdOpere fra en rekke bedrifter.

Her er programmet for dagen:

TidHvaAv
08.30
Registrering
09.00VelkommenStein Yttri Thomas, Head of Ad Operations i 1881.
«Si det da, for $%&#.» Malin Maarud og Emily Kallhovde fra GroupM.
Samfunnsansvar som verktøy for innovasjon Babak Behrad, spesialrådgiver i Trigger.
10.00
Work break
10.15GDPR - Hva har vi gjort? Bjarte Humbrostad, Digital Direktør i RED Media Consulting.
Uendelig varelager med levende bildeOle Peder Henriksen fra Seenthis.
11.15
Lunsj
11.45Online VideoGunnar Gundersen, Supply Operations Manager i Smartclip/SpotX.
Blir bransjen egentlig reddet av GDPR?Tomas Borgen Torgersen, Chief Commercial Officer i Kobler.
12.45
Work break
13:00Snapchat sitt fokus.Per Christian Strand Teslo, Account Manager i Snapchat.
The future role and skill set for adopsMartin Jensen, founder av Nexta.io.
ABaaS – Ad Booking as a ServiceJørgen Ekvoll fra Adbooker.
14.30
Vi avslutter dagen med sosial sammenkomst og noe godt å drikke!

 

Stein Y. G. Thomas
jobber til daglig i Digitale Medier 1881 og er konferansier for dagen! Stein er en erfaren kommunikatør som elsker å utfordre tradisjonell markedsføring. Med fokus på kreativitet,teknologi og tydelige mål utfordrer vi SMB markedet til å tenke nytt når det kommer til digitalposisjonering og strategi. Stein er leder for INMAs faggruppe for Ad Operations.

 

Tomas Torgersen 
er kommersiell direktør Kobler. Han har tidligere jobbet i både design-, reklame- og mediebyrå. Tomas har lang erfaring med å jobbe med data både innsikt og kampanjegjennomføring. I dag brenner Tomas mindre bruk av data, og mener kontekstuell kommunikasjon kan erstatte og effektivisere datadrevet kommunikasjon.

 

Per Christian Strand Teslo
er Account Manager i Snapchat Norge. Han har tidligere jobbet som Merkevaresjef i Tine og som Strategisk Rådgiver i Carat. Per Christian vil gi et innblikk i Snapchat i Norge og deres annonseformater.

 

 

Gunnar Gundersen
jobber  i Smartclip/SpotX som supply operation manger og da med online video. Før det var han i Widespace og jobbet med mobil display. Gunnar har også bakgrunn fra Schibsted, Egmont og Edda media (nå Amedia). Han brenner for kvalitet og gode annonseløsninger.

 

 

Bjarte Humborstad
har de siste 5 årene jobbet som Digital Direktør i RED Media, og har hatt ansvaret for den faglige kompetansen i det mestvinnende mediebyrået i INMA sin Performance Award. Han har jobbet med digital markedsføring igjennom hele sin yrkesaktive karriere med unntak av en akademisk karriere på 5 år ved et universitet i Macau – Kina. Før han startet i RED Media, jobbet Bjarte 5 år i Tradedoubler hvor han var sjef for nordens største displaynettverk. Tradedoubler utviklet egen teknologi, og benyttet persondata til segmentering og effektivisering av annonsering lenge før Programmatic kom til markedet.

 

Malin Gullstein Maarud
jobber som Operations manager i GroupM som innebærer ansvar for utvikling og implementering av best practice og arbeidsprosesser, samt talentutvikling og ressursallokering for de digitale spesialistene i GroupM.

I tillegg til dette har hun operasjonelt ansvarlig for Xaxis. Malin brenner for teknologisk utvikling, spesielt når det kommer til automatisering og bruk av algoritmer.

 

 

Emily Karoline Kallhovde
jobber som Programmatic Manager og er ansvarlig for programmatiske kjøp i GroupM, samt har operativt ansvar for GroupM Programmatic Buying Unit. Hun brenner for å hjelpe bransjen med å forstå hvordan teknologien gjør oss mer effektive, samt hvilke utfordringer programmatisk kan hjelpe oss med å løse.

 


Ole Peder Henriksen

er halvparten av «Team Norway» i det nyoppstartede norgeskontoret til teknologiselskapet Seenthis. Han var tidligere Head of creative content i MTG TV (nå NENT TV) og har bakgrunn fra kunde- (Nike) og produksjonssiden. Ole Peder vil gi et innblikk i Seenthis sin teknologi, som han mener er et enkelt verktøy for hele næringskjeden, fra kunde til publisist.

 

 

Jørgen Ekvoll
er Co-founder & CTO i Adbooker. Han er serie-gründer, gammel hacker, selvlært programmerer og utdannet kunstner fra St. Martins College i London. Han har krysset Libanon til fots, stilt ut kunst verden over, og er hjernen bak den kunstige intelligensen som skal snu medieverden på hodet.

 

 

Babak Behrad
er strategic advisor og partner i Trigger.

 

 

 

Martin Jensen
er CCO og founder av Nexta.io. Han har tidligere vært VP Publisher platform i Adform og Managing Director i Dansk Udgivernetværk ( JP/POL). Har jobbet ad-tech for Publishers i 12 år.

 

 


PRISER:
INMA-medlemmer: 1000 kroner
Ikke-medlemmer: 2500 kroner
Alle priser er oppgitt eks mva.

Meny
Skroll til toppen