8 Minutes of Digital Marketing med julelunsj

Dato: 7. desember 2023

Etter fjorårets knakende suksess inviterer INMA også i år til en fantastisk julelunsj, mens sterke bransjestemmer serverer sine råd til nyttårsforsetter. På 8 minutter konkurrerer 20 speakere om å gi den aller beste appellen om den ENE tingen de oppriktig mener at Norske bedrifter bør ta tak i allerede i 2024. 

Når: 7. desember kl. 14-20. Dørene åpner kl. 13.30.

Hvor: I år blir det helt spesielt vakre rammer rundt arrangementet i nyåpnede Ambassaden (gamle Amerikanske ambassaden) i Oslo. Adressen er Henrik Ibsens gate 48. Det er en opplevelse i seg selv å få være her – så bare å glede seg:-)

Billetter: Sikre deg billett ved å booke nederst på denne siden. Det er begrenset antall billetter pga bordplassering. Av erfaring selges billettene fort unna. Ordinær billett for de som ikke er medlem av INMA koster 5900 kr + mva og bill. avg. på 75kr. Er bedriften din medlem av INMA koster billetten 4300 kr + mva og bill. avg. på 75 kr. Ønsker du å melde deg inn i INMA for å få bedre pris ta kontakt med [email protected].

Påmeldingsfrist: Siste frist for påmelding er 23. november kl. 09.

Hva kan du forvente: Julestemning og masse inspirasjon om hva som er viktig å prioritere akkurat nå. Meget god lunsj med vin/øl (de lover bra mat på Ambassaden:-) Dagens meny: appetittvekkere 3 ulike typer til forrett. Rosastekt ytrefilet av storfe til hovedrett. Dessert er sjokolade mousse. Gi beskjed om allergier. Det vil bli bordplassering.

Speakere: Årets speakere ser du nedenfor her.

I fjor var det Martin Wenstad Janssen fra Snap som gikk av med seieren – så han skal igjen på scenen med en ny appell dette året og bli utfordret av 19 andre speakere.

Sikre deg billett allerede nå:-)

Velkommen!

Preben Carlsen, CEO og Founder i Switch
Tema: Arbeidsinkludering

Preben Carlsen er daglig leder og grunnlegger av Switch, et selskap som hjelper mennesker, virksomheter og politikere med å få fart på sin overgang til et grønt og inkluderende samfunn gjennom å utvikle og skape engasjement om de nye løsningene. Han er også med-gründer av GoodSports, som samarbeider med idrettsklubber for å levere sportsutstyr som en sirkulær tjeneste, Pakt, som utvikler hytter av restmaterialer og bygger dem i pakt med naturen, og GoGood, som utvikler teknologi for konkurransedyktige ombruksløsninger. Preben har tidligere vært involvert i oppstarten av selskaper som No Hate, Folk, Reodor og Charge, men er kanskje mest kjent som gründer og leder av kommunikasjonsbyrået Trigger som han bygget opp til å bli verdens beste kreative PR-byrå på bare fem år. Preben er tidligere kåret til den mest populære lederen i medie- og kommunikasjonsbransjen to år på rad, årets foredragsholder, årets tankeleder, han er tidenes yngste vinner av PR-bransjens hederspris og har blitt utnevnt til en av de 25 mest innovative personene i kommunikasjonsbransjen i Europa.

Anna Hjortaas, CMO i Adtraction
Tema: Kanalmiks

Anna har flere års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon. Som CMO hos Adtraction bruker hun sin energi og dedikasjon på å drive selskapets markedsføringsinnsats fremover, med IR, PR, markedsføring og kommunikasjon som ansvarsområder. Hun har i flere år spilt en sentral rolle i konsernledelsen og var i 2021 med på å ta selskapet på børs. Anna har en mastergrad i Strategisk markedsføringsledelse, og en bachelor i Internasjonal markedsføring.

Fredrik Bjørn, Kreativ leder og partner i WAL
Tema: Kanalløs kreativitet

Fredrik jobber er kreativ leder og partner i WAL, hvor han jobbet siden 2016. I løpet av sine ni år i bransjen har han blant annet tilbudt vaselevering til stortingsrepresentanter gjennom foodora, og oppfordret det norske folk til å “Gjøre det billig!” hos Extra.

Anna Blom Rian, Leder for Utvikling i Teft

Anna er leder for Utvikling i Teft og er en erfaren rådgiver innen rekruttering, organisering og utvikling av kunnskapsmiljøer hos flere av Norges fremste merkevarer. Hos Teft har Anna en sentral rolle i å navigere og forme karrierer innen en bransje som gjennomgår betydelige digitale transformasjoner. Hun er en engasjert formidler og tidligere finalist til årets foredragsholder hos ANFO. 

Stian Remåd, gründer og administrerende direktør i Adnuntius
Tema: Verdikjedekontroll

Stian Remaad er gründer og administrerende direktør i teknologiselskapet Adnuntius. Han var tidligere direktør for forretningsutvikling i Cxense, der han jobbet med alt fra abonnementssalg for Wall Street Journal til datastrategi for Singapore Press Holdings. Han startet karrieren som trainee i Schibsted, og jobbet deretter i FINN.no med innovasjon og forretningsutvikling. Stian ønsker å bidra til å bevare norske mediers rolle som nyhetsformidlere, gjennom økt transparens i den viktigste inntektskilden. Dette sier han, kan bare skje gjennom å skape en vinn-vinn situasjon for både kjøpere og selgere.

Martin Garfalk, Business Development Director I Readpeak
Tema: A/B-testing

Martin jobber som Business Development Director i Readpeak, Nordens raskest voksende plattform for Native. Han har lang fartstid i bransjen og fikk sin første jobb i NRK Radio allerede som 12 åring. Siden da har han jobbet med alt fra annonsesalg og ledelse, til å drive eget videoproduksjonsselskap. Han var også flere år i Startsiden og har vært med å bygge opp satsninger på både programmatisk og native. "Som person er jeg genuint opptatt av mennesker, teknologi og å finne smarte måter å løse ulike utfordringer på. Heldigvis er det nettopp det jeg får holde på med hver dag, så kompetansen øker stadig og jeg føler at jeg lærer noe hele tiden!"

Mikaela Evelyn Folkestad, Daglig leder for Schibsted Partnerstudio
Tema: Historiefortelling

Mikaela Folkestad (32) startet sin reise i Schibsted Partnerstudio - årets content- og performancebyrå i Kampanjes byråprofil - for seks år siden som forretningsutvikler. Gjennom årene har hun ledet produkt- og teknologiteamet, og har de siste to årene vært daglig leder i innholdsbyrået med overordnet ansvar for selskapets økonomi, strategi og organisasjon. Hun har tidligere erfaring som Brand Manager i Pierre Robert i Orkla, og har en MSc i Management fra Cass Business School i London og en bachelor i Økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært på topplisten til E24 Ledertalenter flere ganger, og er full av energi og dedikasjon til å drive Partnerstudio framover. Hun har et brennende engasjement for god historiefortelling og teknologi, og bruker ledige stunder til å dykke dypere inn i fremtidens historier.

Hilde Norddal, Konserndirektør salg og marked i Amedia
Tema: Medier

Hilde har hatt ulike lederroller i mediebransjen over flere år og har de to siste årene vært konserndirektør salg og marked i Amedia. Amedia er den største utgiveren av aviser i Norge og ingen kjenner Norge bedre. Hilde har også vært 12 år i Schibsted i ulike roller i Aftenposten og inn mot Storby avisene til konsernet. Videre ble det fire år i Vipps der hun fikk være med på en forenklingsreise i verdensklasse. Motivasjonen nå er stor for å jobbe med det viktige samfunnsoppdraget til redaktørstyrte medier i Norge og det er nå viktigere enn noen gang at vi klarer å finansiere journalistikken gjennom å hjelpe kundene å nå sine mål.

Kjetil Manheim, CIO/CMO i Nova Consulting Group
Tema: Tenk annerledes

Kjetil Manheim har utstrakt erfaring som forretningsrådgiver, digital strateg og gründer, og har bistått med å utforme og gjennomføre strategiske og operative planer, og utvikle virksomheter med å nå målene sine og gjøre det best mulig i den digitale verden. Som CIO/CMO i Nova Consulting Group har han ansvaret for å sikre god interoperabilitet og samarbeid på tvers av selskapene, samt å lede merkevarebyggingen og kommunikasjonen til gruppen. Kjetil brenner for å skape verdi og fremme digital transformasjon og innovasjon.

Thomas Straw, Konsulent og partner I Caulis
Tema: Retail media

Med et ønske om å utfordre bransjen, etablerte Thomas Caulis (tidligere OTC) i 2017. Han jobber i dag som konsulent i Caulis, med forretnings- og produktutvikling for noen av Norges største annonsører. Thomas har jobbet med digital markedsføring siden før Facebook og iPhonen kom inn i bildet, og har siden vært med på den store utviklingen gjennom både stillinger som rådgiver og sist som digital direktør i Omnicom Media Group.

Aron Walldén Schaathun, Director Digital Commerce i Wavemaker
Tema:

Aron har lang erfaring innenfor det digitale og er stolt netthandels-nerd. Han har jobbet både på kunde, konsulent og byråsiden.

Han liker å omtale seg som en digital lommekniv, og har jobbet med en mengde ulike digitale prosjekter for ulike kunder.

Der retail er en bransje hjertet banker litt ekstra for.

Beathe Stangeland Eide, Business Development Direktør I PHD
Tema: Slutt å være kjedelig

Beathe Stangeland Eide arbeider i dag som Business Development Direktør i PHD. Hun har tidligere erfaring fra både mediebyrå, reklamebyrå og fra annonsørsiden. Hun er svært engasjert i markedsføringsfaget, og har tidligere hatt en rekke ulike verv i Mediaforum og Kreativt Forum, samt juryarbeid i Medieprisen, Performance Award, Baltic Best og Eurobest.

Tone Angsund, Strategisk rådgiver med kundeansvar i Trigger Oslo
Tema: Gjennomføring

Tone er et fyrverkeri på scenen.

Hun er kjent for en helt unik lidenskap for kundene sine. Tone elsker å lage løsninger som betyr noe for folk, og som gir gode dokumenterbare resultater.

Hun har over 20 års erfaring fra medier, reklame og teknologi, men startet sin karriere som svømmelærer og nissemor.

Tone er ikke redd for å si sine mål høyt, hun har et konkurranseinstinkt som få, og har vunnet det meste som er mulig å vinne i inn-, og utland.

Kjetil Branæs, Digital strateg i Carat
Tema: Performance-rådgiveren er død

Kjetil har bred erfaring innen digital markedsføring, fra både kunde- og byråsiden, etter over ti år i bransjen. Han arbeider i dag som digital strateg i Carat, hvor han de siste fem årene har jobbet med digital strategi og kundeutvikling. Kjetil har en kommunikasjonsutdannelse fra Høgskolen i Volda, og har bakgrunn som journalist.

Emilie Nøss Wangen, Daglig leder i TRY Dig
Tema: Budsjettmaksimering

Emilie har bred erfaring innen plattformteknologi (CRM, Markedsføring, Salg, Service) og er i tillegg industrileder for HubSpot-segmentet. Wangen var Norges første ansatt i Inbound Marketing-giganten HubSpot. Hun har også flere års erfaring fra B2B-salg og salgscoaching (spesielt innen Inbound) og kundeansvar som en naturlig forlengelse av et datadrevet markedsarbeid internt i en organisasjon. Wangen har en mastergrad i Internasjonal Business, og en bachelor i ledelse.

Anette Kjølberg, Senior rådgiver i Publicis Stories
Tema: Live Shopping

Anette har ti års erfaring innen PR, events og profilmarkedsføring, og jobber som senior rådgiver på influence-teamet i Publicis Stories. Anette legger strategi og planlegger influencer-kampanjer på daglig basis, og vil fortelle deg alt du trenger å vite om Live Shopping: trender, best practise og nyttig læring.

Vivian Vestre, Senior Digital Manager i OMD
Tema: Kampanjeevaluering

Vivian har jobbet med digital markedsføring i 11 år, og jobber som senior digital manager i mediebyrået OMD. Her jobber hun med digital rådgivning, mediekreativitet og performance i digitale kanaler på vegne av både norske og internasjonale merkevarer.  Hun har tidligere jobbet for selskaper som Mediabrands, AOL og Unruly. Vivian er utdannet innenfor Music Management, og vedlikeholder denne interessen igjennom å gå på konserter så ofte det lar seg gjøre.

Terje Wollmann, Potet i Kartoffel
Tema: Spisskompetanse

I løpet av sine 20 år i reklame- og designbransjen har Terje Wollmann opplevd både oppturer og nedturer. Dette inkluderer å vinne en prestisjetung Grand Prix i Cannes, grunnlegge sitt eget byrå, fusjonere med et annet byrå, og til slutt erkjenne at byrået han en gang var med å starte, ikke lenger matchet hans motivasjon for å jobbe med kommunikasjon. I dag finner vi ham med tittelen 'Potet' i sitt eget selskap, Kartoffel AS.

Martin Wenstad Janssen, Account Executive i Snap og vinner av 8 Minutes 2022
Tema: Oppmerksomhet

Martin har jobbet med mediesalg hele sitt voksne liv. I dag jobber han i Snapchat med salgsansvar overfor annonsører og mediebyråer.

Han har høstet en rekke priser gjennom karrieren, deriblant Norges beste Medieselger i 2019, hvor han også var nominert i både 2018 og 2020 – og senest Kanalbattle i år, da Snapchat gikk av med seieren.

Selv om det kommersielle DNA’et står sterkt hos Martin, omtaler han seg selv først og fremst som en nerd som brenner for faget.

Petter Haga; Entertainer, artist, og sivilingeniør
Tema: Kanalrenessanse

Petter Haga er en utradisjonell sivilingeniør fra Indøk NTNU. Han takket nei til BCG for å satse alt som CEO i egen tech-startup. Selskapet hans Poption hadde over 100 enterprise-kunder og 50.000+ brukere. Petter er artist under navnet Slæm Dønk, med over 20 millioner streams, og sangen hans Mango IPA gikk inn på topplisten på Spotify. Bak dette ligger utallige forsøk, analytiske og kreative tilnærminger til markedsføring og PR. Nå jobber Petter som entertainer, foredragsholder og konferansier.
Meny
Skroll til toppen