Inspirasjon til nyttårsforsetter: 8 Minutes of Digital Marketing 2021

Dato: 9. desember 2021
I år blir 8 minutes of digital marketing fullstappet med gode råd til nyttårsforsetter for norske bedrifter. Dette har du ikke råd til å gå glipp av!

Vi har samlet de sterkeste stemmene og klokeste hodene  i bransjen til å konkurrere om beste appell på 8 minutter om den ENE tingen de vil at kundene sine skal ta tak i neste år.

Se årets program her!

8 minutes of digital marketing er det mest populære arrangementet vi arrangerer. Det er lærerikt og inspirerende, men samtidig underholdende og morsomt.

NÅR: 9. desember, kl. 12-16.30. Vi starter presis kl. 12, så vær tidlig ute! Dørene åpner 11.30. Vi vil legge opp til sosial samling i etterkant der man vil få noe godt i glasset og muligheten til å mingle og skape nettverk med de andre deltakerne. (Mer informasjon om dette kommer senere)

HVOR: Epicenter Oslo. Edvard Storms gate 2.

HVEM BØR KOMME: Dette er et arrangement for alle som jobber med og er interessert i den digitale utviklingen av kommunikasjon og markedsføring. I år er det et must for alle annonsører å delta! Temaet i år vil gi dere masse inspirasjon til videre utvikling av kommunikasjonsarbeidet deres – og hjelp til å prioritere hva dere bør fokusere på akkurat nå. Vi mener at arrangementet også er veldig relevant og nyttig for alle som jobber i verdikjeden til norske bedrifters kommunikasjonsarbeid. Kunnskap om hva de viktigste tingene er for andre ledd i verdikjeden er helt vesentlig for å gjøre en best mulig jobb selv – og for at norske bedrifters kommunikasjonsarbeid skal være i verdensklasse!

PROGRAM: Her kan du lese mer om årets speakere!

I år er det begrenset med antall plasser (ca halvparten av vanlig kapasitet). Det vil si at du bør booke billett tidlig om du ønsker å sikre deg plass. Billett kjøpes nederst på denne siden. 

Hvem som kommer for å snakke slippes fortløpende her. Vi har også opprettet et arrangement på Facebook, der vi legger ut hvem som kommer. Ønsker du å få varsler om dette, uten å gå inn her – anbefaler vi deg å følge dette arrangementet

Sikre deg plass allerede nå ved å booke din plass her:

 

Meny
Rull til toppen