Online LIVE event: 8 Minutes of Digital Marketing 2021

Dato: 9. desember 2021
8 minutes of digital marketing er fullstappet med gode råd til nyttårsforsetter for norske bedrifter. Dette har du ikke råd til å gå glipp av!

Vi har samlet de sterkeste stemmene og klokeste hodene  i bransjen til å konkurrere om beste appell på 8 minutter om den ENE tingen de vil at kundene sine skal ta tak i neste år. På grunn av nye strengere korona-restriksjoner på arrangementer er eventet gjort om til digitalt LIVE event. 

Se årets program her!

8 minutes of digital marketing er det mest populære arrangementet vi arrangerer. Det er lærerikt og inspirerende, men samtidig underholdende og morsomt.

NÅR: 9. desember, kl. 12-16.30. Vi starter presis kl. 12.

HVOR: Arrangementet er endret til et digitalt LIVE event. Du vil få tilsendt link til sendingen på torsdag formiddag. 

HVEM BØR KOMME: Dette er et arrangement for alle som jobber med og er interessert i den digitale utviklingen av kommunikasjon og markedsføring. I år er det et must for alle annonsører å delta! Temaet i år vil gi dere masse inspirasjon til videre utvikling av kommunikasjonsarbeidet deres – og hjelp til å prioritere hva dere bør fokusere på akkurat nå. Vi mener at arrangementet også er veldig relevant og nyttig for alle som jobber i verdikjeden til norske bedrifters kommunikasjonsarbeid. Kunnskap om hva de viktigste tingene er for andre ledd i verdikjeden er helt vesentlig for å gjøre en best mulig jobb selv – og for at norske bedrifters kommunikasjonsarbeid skal være i verdensklasse!

PROGRAM: Her kan du lese mer om årets speakere!

Siden arrangementet er endret til et digitalt LIVE event, har vi åpnet opp bestillingen igjen – og det er mulig å kjøpe billett frem til torsdag 9. desember kl. 10. 

 

Meny
Skroll til toppen