Årets finalister i Young Lions Digital

Nå er topp-listen klar, og unge talenter fra både Cavai, Schibsted Partnerstudio, Anorak og Publicis har utmerket seg!

 

Torsdag i forrige uke presenterte 12 norske team på under 31 år sin digitale løsning på årets brief fra oppdragsgiver Mental Helse Ungdom for juryen. Samtlige team ble bedømt på kreativitet, originalitet, nytenkning, gjennomføringsevne samt hvordan de har fulgt retningslinjene i oppgaven. Tre team er nå videre til finalen, og disse er (i tilfeldig rekkefølge):

Mellina Villanueva og Fabian Bjørne-Larsen fra Cavai

Vilde Heldal og Sofie Skogstrøm fra Schibsted Partnerstudio

Sollin Sæle fra Anorak og Per Berge Moe fra Publicis Kitchen

 

Det er fantastisk inspirerende å se hvor flinke og kreative de aller yngste i bransjen er med tanke på å utnytte tilgjengelig teknologi i kreative løsninger! Jeg blir like glad og stolt hver gang vi arrangerer dette, men i år må jeg si at nivået var imponerende høyt – og med denne gjengen har jeg kjempetroen på at vi i Norge kan utmerke oss internasjonalt også utenfor denne konkurransen i fremtiden. Og det varmer mitt digitale hjerte enormt! sier daglig leder Camilla Grund hos INMA. Å samarbeide med Young Lions Competitions innen det digitale er veldig viktig for oss for å løfte frem kompetansen som ligger hos alle disse unge talentene som har så mye å bidra med inn i denne bransjen som er i kontinuerlig utvikling. Jeg ønsker alle tre teamene lykke til, avslutter Grund.

 

Det er storjuryen i Gulltaggen som har foretatt juryeringen. Den består av jurygeneral Marita Viken fra Unfold og daglig leder i INMA Camilla Grund samt jurylederne i årets fire fagdisipliner: Erik Haukaas Aspaas som er Innholdsleder i Schibsted, Kristin Kokkersvold som er UX-designer og daglig leder i Studio Netting og Linus Hjellström som er kreativ leder i SMFB.

 

Å sitte i juryen for Young Lions var veldig inspirerende og gøy. Og etter to år foran en skjerm var det forfriskende å få arbeidene presentert IRL. Vi var imponert over nivået på innsendelsene. Både alle de ulike ideene på samme brief, og engasjementet til deltakerne. De tre finalistene skilte seg ut med gode presentasjoner og kreative ideer med et svært godt innsiktsarbeid. Det morsomme var å se hvordan den samme problemstilling kan resultere i så ulike uttak, sier jurygeneral Marita Viken i Gulltaggen.

 

Hvem som stikker av med seieren i den nasjonale konkurransen og får representere Norge i den internasjonale konkurransen vil bli annonsert senere i mars.

Meny
Skroll til toppen