Årets fagjuryer i Performance Award er klare

For tolvte året på rad arrangerer INMA Performance Konferansen og Award i Norge. Performance Award er Norges tøffeste markedsføringskonkurranse med tanke på kravet om dokumenterbare resultater. I år er det seks kategorier man kan konkurrere i, samt en spesialkategori for sisteårsstudenter og nye talenter i arbeidslivet. Juryen består av 34 av bransjens skarpeste profiler innenfor performance marketing og ledes i år av jurygeneral Morten Bergestad som er Head of performance & SEO i Knowit.

– Nå gleder jeg meg veldig til å se årets innsendelser fra performancemiljøene der ute. Bransjen vår er utrolig dyktig til å tilpasse seg endringer i markedet, noe det virkelig har vært behov for det siste året som har vært preget av en tøff økonomisk situasjon for både privatpersoner og selskaper. Samtidig har AI virkelig begynt å åpne opp for mange nye tjenester og er med på å endre hvordan vi jobber. Annonsørene trenger i enda større grad kostnadseffektiv markedsføring og vi som markedsførere må tenke kreativt, både rundt teknologi og i uttaket. Dette gir meg troen på at vi vil se svært mange spennende caseinnsendelser i år også. I tillegg synes jeg det er inspirerende å se kunnskapsnivået på kandidatene i Performance Talent. De siste årenes konkurranse har vist at det rekrutteres svært mange kloke hoder til fagmiljøene våre, sier jurygeneral Morten Bergestad.

Med seg på laget har Bergestad med seg tre juryledere; Therese Løyning Vu som er Head of Media & Performance i Telia Norge, Patric Ligner som er Digital and Performance Director i Publicis Starcom og Christina Panagiota Tzortzinaki Marken som er kundeansvarlig og digitalrådgiver i TRY Opt. Sammen har de håndplukket fageksperter innen sine fagområder til å vurdere hvilke arbeider som har vært de aller beste det siste året.

Therese Løyning Vu som er Head of Media & Performance i Telia Norge har fått med seg disse dyktige fagfolkene:
Carl-Adam Sjölander, Digital Director i OMD
Cathrine Stenfoss Nygaard, Head of Performance i Nettrafikk
Emil Moxheim, Seniorkonsulent i Rocket
Irina Egorova, Manager Programmatic i Publicis Starcom
Kaja Bayer, Performance Lead i Varner
Malin Holter, Digitalrådgiver i Mindshare
Matias Buenaventura, Video/Audio Rådgiver i TRY
Mikkel Bals Bergum, Head of Digital i iProspect
Ola Tangen, Client Lead/rådgiver performance i WAL
Stian Killingberg, Marketing Manager i ODA

Patric Ligner som er Digital and Performance Director i Publicis Starcom skal lede denne kompetente juryen:
Allan Chan, Senior Performance specialist i Knowit
Anders Gjerdalen, Product and Technology Lead i GroupM Nexus
Christan Linnestad, Head of performance i Komplett Group
Christian Gundersen, Konsulent i Caulis
Heidi Berge, Digitalrådgiver i TRY
Henriette Grøstad, Head of Performance i Tise
Marius Talmo, Senior Digital spesialist i Bluebird Media
Sophie Iuel, Partner og senior konsulent i Rocket
Thomas Olav Jeppesen, Head of Digital Performance i PHD Media

Christina Panagiota Tzortzinaki Marken som er kundeansvarlig og digitalrådgiver i TRY Opt har håndplukket disse ekspertene til sin jury:
Ann Jack, Country Director i Xaxis
Christian Skaarud, Leder Datadrevet Markedsføring i Coop Norge
Fridtjof Hødnebø, Daglig leder i Fullstakk
Henrik Hernes, Direktør for forretningsutvikling i Adnuntius
Karoline Killingdalen, Digitalrådgiver i PHD Media
Kristina Church, Strategic Lead i Carat
Marcus Jacob Clausager, Senior Client Director i acceleration
Linn Thorud, Leder Performance i Egmont People
Roar Aarhus, Client Service Director & Kreativ Leder i Publicis Starcom
Silje Tjomlid, Senior SEO spesialist i Knowit
Stian Norheim, Digital strateg i Rocket

Vinnerne i årets Performance Award blir offentliggjort på Performance Konferansen som blir avholdt torsdag 12. oktober på Klingenberg Kino. Performance Konferansen er et faglig arrangement for performance-sjeler og tech-entusiaster som jobber med markedsføring – samt alle andre som bruker teknologi som verktøy for å oppnå effekt og resultater.

Årets Performance Konferanse byr på et mangfold av foredrag om det viktigste innen performance faget akkurat nå. Det blir flere parallelle spor der man selv kan velge hva man ønsker å delta på – slik man husker konferansen fra årene før korona. Dette muliggjør at man kan spisse faginnholdet og gå mer i dybden på ulike temaer, slik bransjen har etterspurt av konferansen. Prisutdeling i Performance Award er også en del av konferansen, og det vil selvfølgelig være mange muligheter for å mingle og møte bransjekolleger, sier daglig leder i INMA Camilla Grund.

 

Meny
Skroll til toppen