Anorak årets byrå og Apt årets produksjonsbyrå i Sølvtaggen

For første gang på seks år ble TRY vippet av tronen i seriemesterskapet for digital markedskommunikasjon. Anorak gikk til topps i Byråtaggen, mens Apt gikk til topps i Produksjonstaggen.

Hver måned i 2016 har Sølvtaggens jury, i regi av INMA, kåret de beste digitale arbeidene i norsk kommunikasjonsbransje. De siste seks årene har TRY gått seirende ut av byråkonkurransen med mest poeng når året er omme, men i år ble det endringer på pallen.

Byråtaggen: Vant med 63 poeng

Etter siste juryering i desember havnet SMFB på tredjeplass med 28 poeng totalt, TRY på andreplass med 38 poeng totalt, mens Anorak gikk til topps med hele 63 innsamlede poeng.

– Sølvtaggen har alltid vært en viktig konkurranse for oss, så dette er stas! Dette beviser at vi har fått til noe som vi har jobbet hardt for, nemlig å holde et høyt nivå på alt vi gjør, uansett hvor liten eller stor oppgaven er. Ekstra gøy er det at vi utmerker oss med jobber for flere forskjellige kunder, laget av forskjellige team, sier Jens-Petter Aarhus, kreativ leder i Anorak.

Anorak samlet poeng for disse jobbene:

  • Mars: 1. plass for «Norsk Juleindeks» for MatPrat.
  • April: 2. plass for «Helt Texas!» for Dolly Dimple’s og 3. plass for «Tegn din egen pepperkakeform» for MatPrat.
  • Mai: 2. plass for «Øyafestivalen 2015».
  • Juni/juli: 5. plass for «Butinox pepperkakemaling» for Butinox.
  • August: 3. plass for «Lag mat med ørene» for MatPrat.
  • September: 1. plass for «Tampen brenner» for Dolly Dimple’s.
  • Oktober: 2. plass for «Hopp over butikken» for Kolonial.no.
  • November: 2. plass for «Er du klar for party på partybåten-quiz???» for Stena Line.
  • Desember: 1. plass med «Brannleken» for If Skadeforsikring.

Produksjonstaggen: Apt holder koken med 51 poeng

Gjengen i Apt, som ble Årets Produksjonsbyrå i Sølvtaggen 2016

Parallelt med byråkonkurransen samler også produksjonsselskapene poeng gjennom året. I år stakk Apt igjen av med seieren som beste produksjonsselskap, med 51 poeng. Rett bakk fulgte Good Morning med 35 poeng, og Anorak med 28.

Om Sølvtaggen

Sølvtaggen er en pris i norsk kommunikasjonsbransje med mål om å fremme originalitet, nytenking, verdiskaping og måloppnåelse. Hver måned deler juryen ut Sølvtaggen til det beste digitale arbeidet.

Meny
Skroll til toppen